divendres, 21 de gener del 2011

COMPROMESOS AMB L'EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT I EN VALENCIÀ


Hola, el diumenge aprofitant que es celebra la festa de Sant Antoni el BLOC muntarà una taula per a replegar signatures per a presentar a les Corts Valencianes la Iniciativa Legislativa Popular per a que els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys tinguen l'oportunitat de ser escolaritzats gratuïtament.

ES UNA INICIATIVA QUE ENS BENEFICIA A TOTS, ELS QUE SEREM PARES, ELS QUE ARA SOM PARES, ELS QUE SOM IAIOS.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gratis y una KK, a currar y a pagar como todos y en español como Dios manda, el valenciano es de pueblerinos

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Gràcies pel teu comentari anònim, la iniciativa es per a que qui vulga puga dur als seus fills a l'escoleta debades, fins i tot per a tu que tant escèptic eres. El BLOC treballa per a tots siga quina siga la ideologia.
I clar que en valencià, per què som de poble i ens agrada ser-ho. Amb molt d'orgull.

Anònim ha dit...

Evidentment el anomin 1, es una mica feixista, supose que ell sera de la capi i no de cap poble ni ha vingnt de cap aldea del interior que per cert no parlen espanyol parlen castella a pesar de que la esta gent tant inculta creuen que parlar castella es pejoratiu o menyspreable, es altra llengua tant respetable com la nostra. Les teus paraules son de resentiment?? hem pareix perfecte no vullgues parlar valencia, pero per que no vols que el parlem i apremen els demes?? Creus que el castella en vora 500 millons de parlants es sent amenaçat?? et sobren els diners????
BO SOLS ESPERE QUE CADA VEGADA L'EDUCACIO APLEGUE A MES GENT PER ESTALVIARSE CONVIURE AMB GENT COM TU...

Anònim ha dit...

Si si pero en mayo Camps a ganar y en breve con Mariano se os acaban las tonterias JE JE
Por cierto Albacete es una capital

Josep ha dit...

No està tan clar... De moment Marianico no l'ha procamat com a fallero major. I Camps està imputat i acusat, i anirà a judici. I si el jutjaren amb la nova legislació, la pena podria ser de presó en compte de econòmica. PP Corruptes