dimarts, 6 de desembre del 2011

ALBALAT AVANÇA, PERÒ EN DEUTES



El PP d’Albalat dels Sorells es va gastar, pocs dies abans de les eleccions de maig, més de 7.500 euros de tots els veïns en publicitat i auto-bombo de l’equip de govern.



Hores abans de que acabara el termini legal per poder repartir i fer publicitat institucional a les passades eleccions de maig, l’equip de govern del PP d’Albalat dels Sorells, va repartir pel poble una publicació de 24 pàgines a tot color, “Albalat Avança”. També va ficar tanques publicitàries per tot el poble amb el mateix lema.


El 29 de març de 2011 el BLOC-COMPROMÍS vam demanar per escrit el cost d'esta publicació i de les tanques publicitàries, però el Sr. Tamarit, alcalde d’Albalat del PP no ens ha facilitat eixa informació.
Després d’haver insistit en vàries ocasions sobre este tema i dir-los que encara no ens havien contestat; i desprès d’haver anat en vàries ocasions a vore factures per tractar de localitzar-les, per fi hem aconseguit tindre accés a eixe “despilfarro” de  l’equip de govern del PP.

Més de 7.500 euros, es a dir més d’ 1.240.000 pessetes ens ha costat l’ “Albalat Avança” i la publicitat encoberta utilitzada pel Partit Popular per guanyar les passades eleccions de maig. Esta despesa es va realitzar tot i sabent que els comptes de l’Ajuntament reflexaven un romanent de tresoreria negatiu d’ un milió d’euros, però al PP d’Albalat no li va importar malbaratar més de 7.500 euros en l’ “Albalat Avança”. Clar, estava en joc l’alcaldia, sous i càrrecs ben remunerats. I qui paga tot això? Els qui ho han gestionat malament?, per suposat que no. El PP no té el valor i la dignitat d’acceptar la seua mala gestió. Mai ho acceptarà i ho negarà les vegades que facen falta. Sempre li tiraran la culpa als demés: a la sort, a la crisi, al govern central, a l’anterior alcalde... Però al final les veritats van eixint a la llum, això si, desprès d’eleccions. Quan el poble ja ha votat.

11.000 euros, vora dos milions de pessetes es va gastar l’equip de govern, també del PP, en 2007, poc abans de les eleccions, en unes tanques publicitàries. En aquella ocasió encara era alcalde el Sr. Almenar, del PP.  La resta de regidors de l’equip de govern ho van consentir i després li van fer una moció de censura amb l’excusa de que estava “despilfarrant” diners públics. I diem excusa, perquè s’ha demostrat que el PP sense el Sr. Almenar continua “despilfarrant” els diners de tots els albalatans i albalatanes.

Albalat avança, si, però en deutes. Segons els nostres càlculs, el deute creat pel govern del Partit Popular al nostre poble està al voltant dels 2 milions d’euros, és a dir, més de 332 milions de les antigues pessetes. 
Igual que la crisi l’han generada uns pocs i la pagarem entre tots, el  deute del govern  del PP el pagarem entre tots els veïns i veïnes del poble.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'estranya gens, fan el que siga per guanyar les eleccions. Ara, que Almenar va ser qui els va ensenyar.
Es malgastava abans i es malgasta ara.

RATA PENADA ha dit...

Poca vergonya tenen estos del PP, tot el que toquen o deixen quebrat i sense un duro sols trauen profit ells mateixos i a pagar-ho tots.
Son el caciques del segle XXI,

PP = Partit Podrit.

Anim a tot els del Bloc seguiu aixi feu un gran treball.

ENDAVANT VALENCIANS
ENDAVANT BLOC
ENDAVANT COMPROMIS.

Anònim ha dit...

no es preocupeu que ara vindrà Sant Rajoy i farà un miracle i hi haurà faena per a tots,uns jornals dignes i et podràs tornar a jubilar als 65... nyaccccccccc... buffffffffffa de pato....

Anònim ha dit...

Ells continuen fent el que apreneren, despilfarrar, pero amb un avantatge: qui els pot fer una mocio de censura?

Anònim ha dit...

No entendré mai que uns polítics que ho fan tan mal desprès tinguen tants vots i tanta gent que torne a confiar en ells.

Una de dos, o la majoria de la gent no te dos dits de coneixement. O les alternatives que es presenten son tan roins que val la pena votar uns mals politics.

Que penseu?...

maulet ha dit...

Sense cap censura, no com el del PAU, que si ells volen tel publiquen i si no, ja pots agarrar caira.
Molt d'omplir-se la boca uns (Tere) i altres (Isidro), però SI que censuren.
Ara, que bon mestre tenen....

romo ha dit...

¿aisó dURL que is cuan fiques el nom en un comentari, algú me pot explicar paqué val??.
Perque yo fique la clave de la targeta pero no me dona dines per la impresora.
I aisó que lils demane de 50 euros, que si fora que els vullc de 500....

gaviota ppera ha dit...

¿y acaso que son 7500 miserables euros para lo que estaba en juego, señores del BLOC?.
Ni aunque hubieran sido 15000.
Solo faltaba que por un puñado de votos menos no salir alcalde mi Joserafa (o estar en minoria y tener que pactar con unos y con otros).

urgangarin es republicano? ha dit...

Redeu, s'haveu enterat que zarzuela (supose que de peix)estudia deixar fora l'Urdangarin de la familia real?

Serà perquè com ells són més de carn...
Ara, que això que diuen que"si familia quieres ser, por banda de la mujer...", que li ho diguen a l'Urdangarin, que ara volen "despatriar-lo".
Madre... no te puedes fiar ni de los reyes.... (dels d'Orient, si, xiquets, d'eixos si, vosaltres escriviu la carta que estàn ja mirant-ho tot, ells i els seus pajes).

l'alguacil ha dit...

I TONI el del CANTÓ, que també vindrà, també...
No diu que "si cobrara las dietas sería un timo", i va i les cobra (el que pasa es que les "dona" a la Casa de la Caritat).
Xé, si vol fer un obra de caritat, que li les done al Urgangarin eixe, i aisina no mos tindrà que robar a tots els valencians...
dos pardals d'un tir.

Anònim ha dit...

Pues mira, si que es deveres que 10 vots han costat al poble 7.500 euros. Eixos 7.500 euros han valgut pa que el PP tinga majoria absoluta. Ens aguera eixit mes barato haverlos pagat 100 euros a cada u per votar al pP. Aixina en 1.000 euros tot arreglat. Sen aguerem ahorrat 6.500. I tots contents.
El PP per que tindria majoria. I l'oposició per que s'aguerem estalviat dines.

Total, tantes trampes, tants trapicheos, tant de corrupte que hi ha al PP, per que fasen un poc de pucherazo no crec que haguera pasat res.

gracies per deixarme escriure, encara que un poc malament, pero en valencia.

Anònim ha dit...

I el Rei, tan espabilat com és, no sap allò de que la familia es té, no es tria...
y en castellano, quien tiene hijos, emparenta hasta con los gorrinos???
Si estàn dien per ahí que porta ulleres no per que tropesà en una porta, sino perque es trobà de cara amb la mà d'Urgangarin...

algo de economia ha dit...

Pero una cosa.
Si a la CAM la venden por 1 Euro al banco de Sabadell, y el Estado "apechuga" con 5249 millones de euros (ojo al dato, eh), ¿por qué no hacen lo mismo con la maltrecha economia de nuestro querido pueblo, que total son dos o tres millones de euros de nà?
Aunque se tengan que quedar con una sala del Castell.... o con el Castell entero...5249 millones de euros, entre los habitantes de Albalat, a más de millon de euros por "barba" (quien tenga, quien no, que se jo.... lin, QUE CARA MAS DURA!!!!!

Anònim ha dit...

a robar carteras

avechero ha dit...

Pero si estos de lachuntament no tenen ni pa fer cantar a un sego. La vergoña es que la chent els a votat, pero vas sentint per aí els deutes que arrastren en tots els autonomos que han fet alguna faena o els han venut alguna cosa.... y lo que te rondare morena si el guitarro nose trenca!!!!.
Labre de nadal que han posat en la trionda crec que encara deuen el de lañ pasat(qepd, rip, ya fa temps), aisina que el denguañ ni te cuento.
ara, ells be que cobren tots els mesos els paripes que fan de reunions, si que sascudellen ben ascudellats, que entre reunions, plens, pitos y flautes, mos is la coca en tres rollos.

Anònim ha dit...

no, son dos rollos els que hi ha a l'Ajuntament.

al - mando del amo y soplao ha dit...

que si deuen...per aisó tenen que vendre els solars que els donem els propietaris dels camps que fan solars. Ells els arrepleguen limpios de polvo y paja y clar despues tot lo que trauen son ganancies. Seuambolchiquen en sueldos y fartaes, y despues puchen la contribucio dels solars y a triunfar.
Pos enguany que ve diuen que van a puchar la contribucio dels camps de dalt de la via, i fer pagar com solars. Clar, com heu feren pa obrar cuant Albalat anava a ser tan gran com Masamagrell o mes...

Anònim ha dit...

Crec que esteu fent be la feina. El fanal va estar molt be. A part d'una fulleta repartida pels cotxes del PSOE, ningún partit ha tret la seua publicació excepte vosaltres. Hi ha molta gent que no te ni s'entera del que pasa a internet i per tant necessita el paper escrit per a enterar-se. Crec sincerament que aneu per davant en tot, però aneu 20 anys per davant.

Gràcies per la vostra feina. Gràcies als que han estat ahí treballant al principi. Gràcies als que esteu ara treballant.

En realitat me done conte de que estaria be apropar-me a vosaltres per tirar-vos una ma. Si no es menegem i comencem a implicar-se tots, açò no canviarà. De moment em costa, però no ho descarte. Ja vos ho faré saber si em decidisc.

vivalaclaseobrera (pero no esclava) ha dit...

Una "perla" de noticia de hoy:

"La propuesta de miniempleos ya se desarrolló en Alemania en 2003 como medida para atajar el desempleo y la economía sumergida. La fórmula se basa en contratos con un sueldo máximo de 400 euros mensuales para empleos de "escasa consideración" en los que el trabajador no paga impuestos y abona las cotizaciones sociales de forma voluntaria.".

Jo tinc una proposta millor que ja funcionava a l'antiguitat (els antics egipcis i els romans la empraven prou a sovint). Es diu esclavitut, i es tracta de DONAR gràcies, gràcies,moltes gràcies) feina a canvi de menjar i sostre per dormir.
Quan l'operari es mor (quasi ningú arriba a vell)... es canvia per un altre "nou de trinca", jovenet, i amb molta empenta i ganes de treballar...
I endavant empresa i pais....

pascualin ha dit...

"El BCE pidió una bajada de sueldos y 'miniempleos' contra el paro juvenil."

Titular ERRÓNEO de El País.

El verdadero titular es

"El BCE pidió una bajada de pantalones y esclavitud contra el paro juvenil.".

fa l'angista ha dit...

que poca verguenza... ya no respetais ni a la Corona, ni a la Casa Real...dentro de nada seguro que os metereis con la Iglesia, y poco despues con los militares.

Hala, hala, a echar mierda a todos... esto con Franco no pasaba.

moscovita ha dit...

Òstia, casi mos ix tan bé com als del PAU, que tenen més comentaris que mosques ni han en una merda!!!!!

RATA PENADA ha dit...

Pareix ser que l'unic que saben fer els PPitos, es disparar en polvora de rei i fer travasaments pero no d'aigua, els fan de butxaques es a dir abuiden les butxaques dels valencians per omplir-se les seues i les del Urdanga, Bigotes, Ecleston, i molts mes pardalets que es troven ven propet del PP. Xe despres diuen como dios manda i deu deia que no hi havia que furtar I ESTOS FURTEN A MANS PLENES¡¡¡¡
A, esta clar es la doble moral Ppera, vosotros haced lo que yo diga que yo haré lo que me sale de las pelotas.

Bona nit per a tots menys per als corruptes.

Anònim ha dit...

Xe de que s'estranyeu que ho tenen que pagar ells dels seus dinerets???? pues no. Com paguem tots ancha es castilla, i sols fan el mateix que fa la generalitat, generar i generar deute els PePeros pareix se rque sols saben que gastar¡¡¡¡

POCA VERGONYA TENEN ESTOS, A RASCAR SOQUES ELS FICAVA JO FINS QUE PAGAREN TOT EL DEUTE QUE HAN GENERAT...

Anònim ha dit...

Si hi hagueren consequencies penals per mala gestio i es poguera jutjar els politics per despilfarrar els diners de tots, no quedria ni un regidor del pp. En tots els pobles estan igual. Bueno, en tots no, a Sueca l'any passat van tindre un superabit d'un milio d'euros. I sabeu qui era l'alcalde? Joan Baldovi. El diputat del bloc a Madrid. I sabeu quin es el secret? No estirar mes el bras que la manega. Tan facil com aixo. El que passa es que estos no sabem fer ni aixo

ALBALAT. ha dit...

LLevais 30 horas con un bloc, que teniais muerto y parece que os querais comer el mundo.Menos vacilar y a currar que sois mas mantas que los pp.¿ehh Nico?

Anònim ha dit...

Si verdad, sabes lo que pasa, que tu comentario ha sido piblicado, sin ninguna censura. En otras webs depende del comentario no te lo publican. Es cuestion de democracia y livertad de expresion. Unos la tienen, i otros no.

Anònim ha dit...

Pareix que te fastidie que el bloc diga coses. Sera per que per que te pica. Per un costar o per laltre. Que per cert, no son lo mateix?

al BLOC ja fà temps que ho deiem ha dit...

Si ja tenien raó, ja.
Albalat avança. El que no diuen és cap a on.
Cap a la bancarrota més gran coneguda.
Cap a la destrucció i abandonament de quasi un milió de metres quadrats d'horta, pels interessos urbanístics de quatre que s'ompliren les butxaques.
Cap al treball de quatre amiguets en l'Ajuntament, com a peons, com a contratistes d'obres, com a editors de publicacions...
Cap a tindre que malvendre els solars per a poder pagar les despeses (encara que alguns amb molt més poder no paguen el que deuen).
Cap a tindre un milió setcents mil euros invertits ¿a on? del patrimoni del sol públic que s'ha venut.
Cap a tindre molts carrers al poble, i molts solars buits, i molts cartells de "se vende" (però no se compra). I els cartells que ni tan siquiera es penjen (per a què t'has de gastar diners en un cartell, si saps que no te van a comprar).

Anònim ha dit...

El de les trenta hores ques que no te altra faena que contar hores? Ell si que s'ha de posar a treballar i deixar en PAU als demes.

Anònim ha dit...

Per a mi esta molt clar que els que estaben i els que estan son culpables del despilfarel. Els dos últims alcaldes d'albat i els seus respectius governs deurien pagar les conseqüències del deute del nostre poble. Jo els demanaria la seua dimissió com a regidors. Ara, hi ha gent que o esta cega, o no vol vore-ho o no li interessa vore-ho. Però la veritat no es por amagar. En 2007 era alcalde el sr. Almenar i ca gastar més del que devia. I despres ha segut alcalde el sr. Tamarit i ha continuant gastant més del que devia. Mes clar aigua. Pero la gent els continua votant. Un volant i al oculista.

Anònim ha dit...

?Cuantas familias pueden comer con el dinero que entre unos y otros han malgastado? Ya pueden ir a confesarse y a pedir perdon. Por que no es cristiano tirar el dinero cuando a otros les hace tanta falta. Hace falta mucha educacion y etica. y los politicos teneis mucha responsabilidad. Rezo para que asi sea.

PPCORRUPTES ha dit...

Xe jo amb els diners dels demes tambe faig de tot.....

Sols te una manera de dir-ho tant Almenar com ara el seu aprenent Jose Rafa (mas conocido entre sus amigos de quinta por el FACHA) son uns despilfarradors i son els responsables que han dut al poble a la ruina.

Anim amics del Bloc esteu fent una gran feina

Anònim ha dit...

NICO, deja ya el 2007 y centrate en el 2011 y todo lo que queda por llegar que es la actualidad y futuro, el pasado ya nos es indiferente. Actualmente me da lo mismo lo que hizo o no hizo Almenar, pero ahora veo al PP que nos va a joder pero a base de subidas y mierdas.
Asique deja de nombrar a gente del pasado y empieza a meter cosas mas importantes que estan sucediendo y aqui veo muy poca informacion.

Anònim ha dit...

El que ha hablado del pasado i de Almear no es Colau soc jo i es tan responsable Almamar com tots els actuals consejals del PP, que van ser els que han dut al poble a la lamentable situacio economica en la que estem, aixi que no t'ha de saber mal que diga la veritat.

A mes a mes vorer els despilfarraments que es van fer al 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011 no es gens roin i es vorer la progresio del deute any darrere any o sols tenim que parlar de la evident mala gestio del PP???? que que te creus que Alpardal es un sant i ho fa tot be????
miau.... si es ell que va ensenyar a JR.

Ni tu ni ningu ens callara mai per parlar del passat o present i per a estar en al futur. TENIM LES MANS BEN NETES, I NO HI HAN DIVISIONS DINS DEL BLOC ALBALAT, NO COM EL PP DE ALTRES TEMPS AIXI QUE FESTEU DE PENSAR.... QUE TENEN MOLT QUE AMAGAR.

Visca Valencia.
Visca Albalat.
Visca el Bloc.

Anim Colau, lluitem contra la corrupcio

Anònim ha dit...

Acabe de llegir els dos ultims comentaris i em pareix una mica fort aço. U diguent que el pasat es el pasat i cemtremse al present i futur, que u veix molt be, pero val Almenar tambe va fer de les seues, pero vale ara es el JR el que esta manant cap l'ajuntament del poble.
Pero despres l'altre comentari amb eixa soberania nose on vas chic o chica, em pareix que aixo de que ningu voc fara callar u veix algo radical (a l'estil del FACHA JR), aixi que abanç de ficar un comentari amb eixa chuleria, pensa primer com redactarlo, perque me quedat alusinada. Segueix ficant comentaris aixi i em pense que per a les proximes no vos pense votar.
Que vasile el JR u antenc perque es un desfavorit en tots els sentits, pero de vosaltres? vamos no meu imaginaba.
Menys soberania i mes recapasitar. Igual aquesta persona a ficat el comentari de vore el present i futur perque Almenar ja no esta al PP ni al poder, i aixo de faltar al respecte a la gent u veix de prepotents. Nose pero no m'agradat gens la contestacio que li has ficada, u sent molt pero aixi son les coses, una familia menys que votara o no votara d'açi 4 anys.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

El BLOC-COMPROMÍS no es fa responsable, ni compartix, els comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. Per favor sigueu respectuosos i no empreu desqualificacions com "facha" segurament hi ha gent que es puga sentir ofesa i amb raó. Vivim en un poble xicotet i hem de respectar-mos. Diu el que penseu, però sense desqualificacions. Gràcies i esperem la vostra col•laboració.

Anònim ha dit...

Para el comentario del día 9 a las 16:52 .Mira el Sr.Almenar no es un Santo, como tampoco yo lo soy,y creo que tu tampoco, pero si que me parece que tienes un poco de complejo de mártir, porque llevas a un límite lo de que a JR le enseñó Almenar, que hasta parece que te estes flagelando.Almenar es cierto que todo no lo hace bien, pero como ningún ser humano, pero mira te diré algo, yo le valoro dos cosas muy bien hechas por su parte que son: El haberse ido del Partido Popular, cuando lo consideró oportuno y el que aprende de los errores, estoy observando que cada día más.Otra cosa te diré sobre la enseñanza, si, JR habrá aprendido de bueno y malo, porque eso nos pasa a todo el mundo,( pero un buen dinero que ha estado cobrando durante años). Y mira dedica unos minutitos a pensar y a lo mejor llegas a la conclusión que de alguien más puede haber aprendido.Son ejemplos:entre los seis hay una de ellas íntima amiga del Jefe de personal de canal 9, bueno exjefe, si, a ese que le dedicais en vuestra página tantos apelativos, después hay otra de ellas que hasta el día 16 de Noviembre del año 2007 que le cancelaron la comisión de servicios que tenía de grupo político era secretaria de un Señor de Massama que estos días lo han imputado por el tema de Emarsa,y bueno tampoco está lejos de aquí una Secre del Sr.Ric.¿Cuanto sabrán estas personas? Supuestamente pueden haber aprendido un montón,así que con lo de la enseñanza concluyo en que es totalmente relativo. Y como veo que tambien te gusta la historia y tienes razón en que la historia ahí está para bién o para mal yo puedo remontarme un poco más atras del 2003 y hasta el antecesor de Almenar, que dicho sea de paso es un hombre que yo aprecio, cuando gobernaba ese Sr. lo que yo observaba es que él ponía la cara y mandaban otros, tales como el secretario aquel que le dió el infarto, y tambien otros que creo que tu sabes perfectamente a quien me refiero, si como te he dicho te gusta la historia. Y menos mal que lo del ladrillo no fué en esa época, porque sinó que Dios nos hubiera pillado confesados,y como he dicho él poniendo la cara.Despues de tirarlo sus compañeros alegando que habían perdido la confianza, eso oficialmente, pero de boca a boca bla,bla,bla, que despilfarros,etc.Bueno te hago una pregunta¿JR y los demás NO saben que no pueden despilfarrar? les está prohido gastar después de haber hecho una moción de censura.Es que son tontos o son tontos, o lo que es peor ¿Se creen que la gente es tonta? A mi personalmente me tienen hasta el más allá con la dichosa rotonda ¿Cuanto nos ha costado la rotonda? Y sinceramente en los años de Almenar había ingresos, ahora no hay y siguen gastando y gastando. Así que tu discurso ya no cuela. Reflexiona sobre todo esto, si quieres vamos,así es como yo lo veo, que tampoco es en absoluto, pero se acerca un poco más a la realidad que tu desafortunado comentario.

Anònim ha dit...

pobrecito Miguel.....

A la Dula ha dit...

Xeeee... Açò és per a pixar i no caure ni gota!!!... Contestació a l’indignada del 10-12-11; 00:48. No sé qui és la persona a la que li contestes en el teu escrit, ni sé per aproximació si és simpatitzant o no del Bloc Compromís, però eixa persona ha expressat una opinió al voltant de la situació en que es troba el nostre ajuntament (hui) Sr.Tamarit, situació que ve determinada per un passat (bombolla de la rajola) Sr. Almenar, però que els de hui (Sr. Tamarit), es creuen que encara li queda suc a la llima per escórrer, i segueixen en els mateixos tics del passat (Sr. Almenar). Però tot açò on ens du?. Al futur, on a vostè li sembla que ningú dels dos ho fa tan mal, que si, que tenen els seus defectes, però qui està governant és el P.P., lo de abans no te importància, oblidem-ho, ataqueu al que està ara, per a que ningú parle del passat. Quanta hipocresia... El que no entenc és allò de “amb eixa soberania no sé on vas chic o chica”. Soberania???, això volguérem els del Bloc, més sobirania per al nostre País Valencià, però crec que volies dir “supèrbia”, tu creus,
que una persona que no es deixa callar per els demés és supèrbia?. Jo crec tot el contrari, per a mi, els supèrbis, són aquells que no deixen parlar o expressar-se, per qualsevol mitjà d’expressió, a quelcom que tinga res a dir, com passa a altres blogs, que filtren els comentaris. I per a rematar tinc que donar-te la raó, en que les formes de l’escrit no són les correctes, la gent del Bloc no ens dediquem a anar insultant i faltant a l’honor de les persones gratuïtament, el que si que me sabria mal és, que no anares a votar les properes eleccions, encara que no ens premies en el teu recolzament. Però per l’amor de Déu, deixa que la teua família vote els que els vinga de gana, que això de dir a la parentela el que te que votar, si que me recorda a uns temps passats, que espere no tornen, on manaven uns personatges que no els diré “fages” per que no t’agrada, però que feien votar a tota la família, el que al cap de família, li rotava pels melons. Ala i sense ofendre a ningú, que cada casa és un mon!!!. Bona nit.