divendres, 9 de desembre del 2011

L’AJUNTAMENT, SI NO PAGA, HAURÀ D’INICIAR LA VIA D’”APREMI” CONTRA ELL MATEIX PER MORÓS.


L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells déu a un Agent Urbanitzador 41.566,88 €


L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells disposa comptablement al voltant d’1.800.000 € afectats al patrimoni municipal del sol. A esta quantitat hi hauria que sumar 212.918,50€ si al final l’Ajuntament aconsegueix vendre les dues parcel·les que ha posat a subhasta.  En total 2 milions d’euros que haurà de gastar en ampliació, manteniment o gestió del patrimoni públic del sòl o en vivendes de protecció pública.

Però sembla ser que este 1.800.000 euros només està en els papers, ja que un Agent Urbanitzador que està desenvolupant una zona del poble, ha presentat un escrit amb la relació de propietaris deutors en la qual figura l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells per un import de 41.566,88 euros. Este Agent Urbanitzador sol·licita que l’Ajuntament inicie la via d’"apremi" contra els propietaris morosos. La paradoxa és que l’Ajuntament, si no paga, haurà d’iniciar la via d’"apremi" contra ell mateix per morós.

De tot açò es pot deduir que pareix que l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells, governat pel PP, no dispose dels 41.566,88 euros per a fer front a les quotes d’urbanització. Que pareix que l’equip de govern del PP d’Albalat dels Sorells s’ha gastat el 1.800.000 € que en teoria es tenia que  gastar en ampliació, manteniment o gestió del patrimoni públic del sòl o en vivendes de protecció pública, i amb els que podria haver fet front als 41.566,88 € en concepte de pagament per quotes d’urbanització. Que l’equip de govern del PP necessita vendre patrimoni de l’Ajuntament per fer front a este primer pagament, en concepte de quota zero. Com  fan els pressupostos i no  tenen en compte estes despeses entre altres...? Que açò no és de hui, ja fa anys que aquesta agrupació esta en marxa i tenien que estar previstes estes despeses.

El BLOC-COMPROMÍS vam demanar per registre d’entrada un informe detallat de quines són les inversions o quines despeses es van a pagar amb els 212.918,50 €  de la venda de la parcel·la i també un extracte dels dipòsits, comptes bancaris,  o qualsevol altra fórmula utilitzada per l’Ajuntament per a guardar els recursos.
De moment estem esperant contestació. Encara que el més segur és que la contestació del Sr. Alcalde siga que no tenim dret a esta informació, Com ha fet el Sr. Tamarit en altres ocasions quan no vol que el BLOC-COMPROMÍS tinga accés a certa informació que puga incomodar a l’equip de govern del PP.

El BLOC-COMPROMÍS ja hem denunciat en nombroses ocasions que l’equip de govern del PP, ve gastant més del que ingressa des de 2007. Que l’equip de govern del PP, ha generat un romanent de tresoreria negatiu de -1.300.000 euros. Que el PP és el responsable polític de la situació econòmica en la qual es troba el nostre Ajuntament i que serem tots els veïns i veïnes els qui pagarem la seua ineptitud per a gestionar el nostre Ajuntament.

42 comentaris:

maulet ha dit...

A vore si ho entenc: en teoria, l'ajuntament té prop de 2 milions d'euros per haver venut solars, i no té per a pagar 41.566,88 euros a una agrupació de les que urbanitza terrenys en Albalat?
Que li tenen que dir a l'ajuntament per escrit que té que pagar, que deu, i que si no li embarguen (això crec que vol dir la via d'apremi)??
Que açò diu l'ajuntament que no ho sabia, i porta anys rodant el tema???
Ací estem tots locos, o que?????

yosinopagomembargan ha dit...

¿Pero como puede ser que no paguen las cuotas de urbanización como un propietario más, y ellos cobren todos los meses por hacer las reuniones?
¿cómo pueden exigir a los vecinos que paguen los impuestos, y ellos ser morosos?
¿a cuantos autónomos y pequeños empresarios se les debe dinero? ¿por qué no van saliendo a la luz y denunciando que no cobran, por miedo a represalias, por si no les pagan nunca?

que triste es ver la realidad del 2012 ha dit...

Y dale con el runrun!!!!
Dejad ya en paz el 2007...
Olvidemos la prehistoria y vayamos hacia la luz, como Carolain en la serie...
En el 2003, 2004,...2007 todo era una tombola, tom, tombola,... de lus y de coloooor, de lus y de coloooooor....
Y petó la lus, y el color, y se fue todo a la mierda (hablando mal y pronto).
Pero si que hay responsables, con nombre y apellidos, todos juntitos estaban... y levantaban todos a una las manitas, para aprobar las cositas... y se reían, y disfrutaban....ji ji, ja, ja...
Pero que malo es pasar de moda, caer en desgracia, ver como se mueve el mundo bajo tus pies y todo se derrumba.... por vuestra parte de culpa (no toda, pero coged la parte que os toca, que una buena parte si que teneis, de culpa),de haber despilfarrado sin ninguna vergüenza.
Y encima ahora nos tocará pagar a todos por vuestro desgobierno, descontrol y mala cabeza...
Si hubiera responsabilidad económica y penal de las decisiones que tan alegremente se toman en un pleno levantando las manitas,.... muchas veces alguien se lo pensaria dos veces antes delevantar su manita...y no la levantaría alegremente.

Anònim ha dit...

¿y si el ayuntamiento no paga, se va a embargar a él mismo?

Perroflautas!!!!!

juan ha dit...

¿que decís que le dan un premio al ayuntamiento?
¿por qué, por la buena gestión económica que llevan?
¿por la decoración navideña de la plaza? ¿de la rotonda de la estación?

Anònim ha dit...

Yo creo que lo que haceis es enrevesar las cosas. Pq como resulta que hay alguien en la oposición que se adelanta, pues le tirais la culpa de todo al 2007. Intentar mirar al futuro y dejad de apotronaros en vuestros puestos de regidors, que cambias y cambiais, pero bajais siempre en las votaciones. No será que la gente se cansa de que siempre busqueis un culpable en el pasado? Y si es así, Porque no lo llevais al Juzgado?, digo yo, para poder quedarnos tranquilos en el pueblo, que mucho hablar Nico y despues quedas hacerte un cafenet con el Alcalde.
Hacer ya la oposición que toca y dejaos de rollos.

SUREALISTA ha dit...

Surealista.

L'anterior comentari, el de les 21:04 diu que como "hay alguien en la oposición que se adelanta, pues le tirais la culpa de todo al 2007"

Primer de tot, supose per les seues paraules que com a mínim és un simpatitzant d'algun partit de l'opsició, però no del BLOC. Per tant serà o del PAU o del PSOE. Però jo crec que es del PAU i que sap molt be del que parla. Igual és el Sr. Almenar. Qui sap?

Crec que és del PAU per que insisteix, com altres escrits, en que s'ha de mirar al futur. Supose per que el passat no li interessa airejar-lo. Igual el passat al PP del Sr. Almenar no li afavoreix ara que es del PAU i tira pestes del PP.

Be, una vegada fet estes aclaracions o reflexions, diré:

Açò és surealista. Sembla que l'oposició fa d'oposició de l'oposicio. Critiques d'uns i d'altres. En el cas del BLOC te un sentit per que el Sr. Almenar, com he dit, te un passat al PP i és en part responsable de la situació econòmica del nostre Ajuntament siga la que siga.
Però que un simpatitzant del PAU, al meu entendre, diga que si "bajais siempre en las votaciones" i "que mucho hablar Nico y despues quedas hacerte (ací t'has menjat una a. Com és l'hora de sopar igual tenies fam) un cafenet con el Alcalde" i "hacer ya la oposición que toca y dajaos de rollos". Em sembla que està fora de lloc.

Però be, l'únic que es demostra amb este comentari és que este blog el veu gent de totes les ideologies.

Això està be. I aixì crec que ha de continuar.

M'ha agradat molt contestar-te anònim de 20:52. Sincerament i sense conyes. Un plaer. Estaria be una contestació teua. Gràcies.

Anònim ha dit...

Voleu dir que l'ajuntament s'ha gastat 1.800.000 euros????

Anònim ha dit...

Lo de Albalat es de chiste. Sino fuera una cosa tan seria me estaría descojonando todo el día. Una cosita para todos aquellos que dicen que hay que olvidarse de lo que pasó en el 2007, que si eso ya es la prehistoria y no sé cuántas tonterías más, la sociedad que no recuerda su pasado está condenada a repetirlo. Por favor otra vez, ¡NO!

Anònim ha dit...

Lladremar i els teus eganyats que cuando el riu suena agua lleva¡¡¡¡ si no de que collons t'agueren tirat???? el motiu es molt clar, resluta que un dia el pequeño JR, Rosquillot, carasetes i la santa companya es donen compte que els donen les miquetes i que le pastis no es reparteix a mitges i es quant encessos en flama manen a Fartamar al desterrament del poder i no hi han denuncies ni de Furtamar i dels PPtitos xq si no esterian tots en en preso¡¡¡¡.

I aixi es l'historia d'un gola llarga que es preucupava mes d'anar a les fires inmoviliariaries per ha vendre en parimoni de tots el albalatans i fer el llit als seus acreedors que del benestar dels seus habitatans, que jo et vaig vorer amb els meus ullets a la fira de mostres.

STOP CORRUPCIO

Anònim ha dit...

A mi el que m'agradaria esq, si es delicte que es denuncie, si no ho es, que es demanen responsabilitats, pero el que m'agradaria mes saber es si la gent de Albalat dels Sorells es considera rica?! Per que aquest poble pareix que li sobren els diners o pensen q el PP fara que en ploguen!! Majoria absoluta per 7 o 10 vots...quan d'aci quatre anys perguen la majoria absoluta i per primera vegada es puga votar si es fa una auditoria al ajuntament....q votara el PAU o en un futur sera...UPiD senyor Almenar? Votara en contra a favor? Be, per el be de tot un poble pense que les majories absolutes han d'acabar, perque aixi hi hauria debat entre partits i es miraria mes per l'interes de tot un poble abans que el interes personal o nomes d'uns quants.

Anònim ha dit...

A mi que hem dona que per ha les proximes autonomiques el PAU sera UPiD si no temps al temps, i els interesa amb lo rastreros que son segur que s'apunten al carro de UPiD per rebre suvencions.

Ja voreu açi queda escrit.

Valencians que no vos enganyen SOLS EL BLOC LLUITARA PER ELS VOSTRES INTERESOS¡¡¡

VISCA VALENCIA
VISCA EL BLOC
VISCA LA MARE QUE MA PARIT

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

El BLOC-COMPROMÍS no es fa responsable, ni compartix, els comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. Per favor sigueu respectuosos i no empreu desqualificacions com "rastreros" segurament hi ha gent que es puga sentir ofesa i amb raó. Vivim en un poble xicotet i hem de respectar-mos. Diu el que penseu, però sense desqualificacions.
Gràcies i esperem la vostra col•laboració.

SURREALISTA ha dit...

Surrealista

Veus, altra vegada. Ara que si el Sr. Almenar es pasara a UPiD o que si es quedarà en PAU. Però això serà o no problema d'ells, per que algú ( qui ho escriu) està tan procupat per eixe tema. La notícia està molt be, a mes ja ho advertireu al fanal. Centrem-os en això i cada uno a su casa y Dios en la de todos. Per cert, els comentaris ofensius desvirtuen este blog. Es una llàstima i esprés que no siga gent que està propera al BLOC. No hi ha que confondre llibertat amb llibertinatge.

Junts podem! ha dit...

Bon dia compays. Pense que hi ha que fer força tota l´opocició, tant BLOC, com PAU com PSOE. Se que cadascú te motius de sobra com per a criticar o no estar d´acord amb l´altre, pero en aquest cas hi ha que fer força entre tots per a que el PP en deixe de robar i mentir a tots els albalatans... cosa que estan d´acord tos els partits de l´oposicio a Albalat, aixi que ánim a tost!!! Amunt Albalatans!!!!

Anònim ha dit...

Jo no vuic dir res, pero deixeuse ja te tonteries i pijotades i feu la feina que teniu que fer i deixeu ja de ficar noms de gent, que esque doneu mes vergonya que el PP. Tant d'insult i vasilades cara la pantalla, aço es indignant. Despres a les eleccions be que fou un membre del BLOC a vore si tocaba loteria i es pactaba amb el PAU (i no dic noms, perque eixa persona sap molt be qui es).
Per altre costat dirvos que a la moçio de censura d'Almenar, açi del BLOC hi hagueren parts involucrades, per aixo no voleu dur el tema mes en davant, no vos interesa i u sabeu, sols que molta gent no te ni puta idea de lo que va pasar, aixi que deixeu-se de mariconades i demostreu que teniu servell als plenos i per fer lo posible per als votants i veins del poble.

Nicolau ha dit...

Normalment no conteste este tipo de comentaris, no mereix la pena fer-ho. Però en esta ocasió crec que es necessari per les mentides tan grosses que s'han dit.

Si em permets anònim de les 14:47 vaig a tutejar-te.

Primer: el teu comentari es desacredita per ell mateix al estar emparat baix l'anonimat. Jo no done cap credibilitat a cap comentari que no estiga signat amb el nom. Només aquelles persones que tenen el valor de deixar un comentari amb el seu nom em mereixen reconeixement.

Segon: quan tingues valor de signar eixe anònim i les mentides que dius, entonces si vols parlarem. T'amagues baix l'anonimat per a dir que desprès d'eleccions un membre del BLOC va anar a vore si es pactava amb el PAU. Esta tonteria es desmunta fàcilment: que hi ha que negociar si el PP te majoria absoluta?, que te que parlar el PAU i el BLOC si sumen 4 regidors i el PP en te 6?
Te dones compte de la tonteria que has dit? Açò només ja desacredita el teu escrit.

Tercer: no m'agrada que en este blog es parle mal de ningú. Crec que no beneficia a ningú, i menys al BLOC. Per això de tan en tan ho diem. I ara jo des d'ací ho torne a repetir. Feu el favor de ser respectuosos amb tots. Es poden dir les coses sense faltar al respecte a ningú. Els insults només ens poden desacreditar. Però com be saps este blog no te censura i per desgràcia hi ha gent que com tu, utilitza el anonimat per despotricar i insultar. De mal educats per desgràcia hi han. Però perfectament podria ser gent que no ès simpatitzant del BLOC.
Teniu pressent una cosa, Marisa i jo som els que donem la cara i si per un comentari d'este blog han de colorejar la cara a d'algú, serà a nosaltres. Per tant vos demanem respecte.

Quart: si sabérem i tinguérem proves de que al nostre Ajuntament s'han fet coses al marge de la llei, ja estarien en lloc i en marxa. Però això només ho saben, si és que ha passat, els que en eixe moment eren regidors del PP, els 7.

Quint: el BLOC du treballant per Albalat més de 16 anys. Jo porte més de 8 anys a l'Ajuntament treballant per tots els veïns i veïnes, també per tu. I tu, que has fet pel teu poble? Quant de temps has dedicar a treballar pels teus veïns? Així que jo predique amb l'exemple, cosa que no se si tu pots dir.

Be, està contestat i com t'he dit, si vols i tens valor de donar la cara i ficar el teu nom i dir-nos dades. Estaré encantat de parlar amb tu cara a cara i explicar-te la feina que fem al nostre Ajuntament.


Nicolau Claramunt Ruiz, regidor i protaveru del BLOC-COMPROMÍS a l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells.

Un del BLOC ha dit...

Molt bona contestació, Colau, a l'anònim impresentable que no para de tirar la pedra i amagar la mà.
A seguir treballant com ho feu fins ara, i uns i altres "ladran, luego avanzamos".
PP i PAU representen el mateix, són el mateix (només separats per baralles personals), i estàn condemnats a entendre's.
Els simpatitzants del BLOC no podem anar enlloc ni en uns ni en altres, en cap d'ells.
La nostra majoria te que vindre donada pels vots de la gent que es farte de caciquismes, "ordeno y mando", oficines de colocació a la carta, reqüalificacions urbanístiques dubtoses, magatzems de taronja que creixen al mig d'horta protegida, places de treball fetes a mida, "amiguitos del alma", Canals 9 més vells que la tos, bancarrotes i quebres i malbaratament de totes les entitats financeres valencianes, enfonsament de la economia productiva i patrocini de "los grandes eventos" que ens han portat a que ni la gent compre el deute públic valencià perquè no creuen que el puguen tornar al venciment.
I d'això tenen tanta culpa els uns (una part més, potser), com els altres.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, simplement dir que jo si no pague m'enbargen els meus bens, esta gent son tan irresponsables que tenen per tonteries i per el que cal realment es fan els bobos i no pague????

SON UNS CARADURES

sevillano ha dit...

Anónimo de las 11:14, es verdad lo que escribes: si no de la misma "ganadería", son todos del mismo "encaste".

Anònim ha dit...

Quien siembra vientos recoge tempestades. Yo nose si será o no verdad lo que puso el Anónimo ese de las 11:14, pero lo que si es verdad y lo se de muy buena tinta es que el PP y el PAU no es lo mismo.
El agua clara y chocolate espeso, todos los que entran al poder sea PP, PSOE, PAU, IU, BLOC etc. meten la mano al saco, pero puede que con una diferencia, algunos meterán la mano pero obtendrán ingresos en la población, otros la meten y se despilfarra a diestro y siniestro.
Pero bueno la política es así, solo hay que gentuza, unos más y otros menos, pero todos sois la misma mierda pintada de otro color.
Tener en cuenta que no nombro a gente, no como otros que volviendo al pasado aparece Almenar en todas las portadas. Si remontamos al pasado antes del 2003, podría dejar caer algún nombre y dejarlo en portada para el pase de modelos navideño, pero como educación me sobra, simplemente no lo diré, ya que a mas de uno y una se le caería la cara de vergüenza.
Asique tema zanjado seguir con el trabajo que estais haciendo contra el JR y los 5 iluminados y haber que pasa.
Por último aclarar conceptos, yo no se mucho de política ni de vuestros asuntos personales con los demás partidos, pero pienso que deberíais cooperar para el bien de la poblacón, y hacer frente a los PPepinitos que nos están subiendo impuestos a punta pala.
Con esto concluyo, ¡¡STOP CORRUPCIÓN!!
Feliz Navidad Compromis.

Anònim ha dit...

Com diu el teu amic JR.
PUNTO NUM. 1: Tu parles Valencia?
Em pareix que ni entens lo que fica en aquell comentari de l'anonim de les 14:47.
L'estat llegint i fica ben claret aço:
"Despres a les eleccions be que fou un membre del BLOC"
Traduit al castella:
"Despues en las elecciones bien que fue un miembro del BLOC..."
Aixi que em pareix que manipules la data i comentaris de la gent, ficat ulleres per a llegir un poc perque pareix mentida que no interpretes lo que te diuen.

RATA PENADA ha dit...

Hola anonim de les 14:27 no es bo posar a tots al mateix sac, quant algun membre del Bloc tire ma dels diners publics, malverse, s'aprofite de trafic d'influencies, enchufe a la gent del seu voltant..... Hem pareixera molt be que ho critiques i ho indiques a aquest Glog i al que vulgues de fet en eixe mateix moment jo ja no sere simplatizant del Bloc, mentre tant tingues respecte pels partits que tenen les MANS BEN NETES COM EL BLOC i no vanaitzes amb aquest tema i menys encara que fiques al BLOC nivell dels CORRUPTES DEL PP O DEL PSOE i mes gratitament deixant vorer que tots ho fan pero amb la diferencia que uns ens furten mijor que altres, no es etic el que dius a mes a mes si acabes dient STOP CORRUPCIO.

JO TAMBE HO DIC BEN CLAR I ALT STOP CORRUPCIO PER HA TOTS¡¡¡¡ SIGA QUI SIGA.

VISCA VALENCIA.
VISQUEN ELS VALENCIANS
VISCA EL BLOC I VISCA COMPROMIS¡¡¡¡

ENDAVENT VALENCIANS LLUITEM EN CONTRA ELS CORRUPTES.

Anònim ha dit...

Pero esto ¿que es?
Porfavor estoy muy deacuerdo con el Anonimo de las 14:27.
Deberiais reflexionar todos los miembros del Bloc y cooperar unos con otros y dejarse de payasadas.
Esto es Albalat no un campo de batalla.. Nose que narices quereis con tanta polemica sobre el pasado y esas cosas que leo.
Si unos en las elecciones querian pactar con otros, pero ¿donde vais?
Si cada cuatro años perdeis votos, no me extraña para nada, etais obsesionados con el PAU y eso que ni manda.
Bloc Compromis es un partido de Izquierdas que yo sepa y estais demostrando una legislatura de derechas.
Antes de las elecciones municipales todos amigos en contra de un solo partido, ahora despues de las elecciones todos en contra de dos partidos que no tienen que ver el uno con el otro (Ver para creer). Sr. Claramunt dejar las rivalidades con la gente y cooperar como bien dice alguien por ahi arriba, si quereis sacar el veneno de la serpiente, darles caza a quien todos sabeis y dejar ya de nombrar que si fulanito en su dia hizo esto o lo otro. Eso son bobadas, dejar esos temas, porque tanto tu como yo y mas de uno y una sabe que paso mucho antes de que fulanito gobernase, asique vamos a dar caza ahora que en el pasado no se pudo.
Animo a todos y todas y buena caza.

Anònim ha dit...

La caza???
Para los cazadores???
Y mas si están resentidos.
Decis que no sois como el PP y trasmitis el mismo mensaje, OLVIDEMOS EL PASADO????

El pasat no se oblida, ni oblidem dictadors que han afonat la nostra cultura, arrels he identitat ni caziques han malvaratat els recursos del nostre poble.
Aixi si vols oblidar oblida tu si vols te faig una lobotomia si no te l'han feta ja.

Per cert el BLOC de dretes.... que t'has pres???? Una legislatura de derechas?? tu saps el que es la dreta o l'esquerra??

Anònim ha dit...

CREC QUE MENTRE ALMENAR FORME PART DEL PAU NO HI HAURA CAP POSIBLITAT QUE EL BLOC PACTE AMB EL PAU.

Anònim ha dit...

PP. Partit Podrit

un del BLOC ha dit...

Crec que mentre la gent que estem al BLOC seguim, no pactarem MAI amb la gent de grups com el PP i com el PAU.
Poden canviar de nom, però se'ls coneixerà enseguida... i no són gent de la nostra devoció.

Anònim ha dit...

PP=PAU
Almenar=Jose Rafa

Anònim ha dit...

Creo que esto ya lo ha dicho alguien en este blog, y no se si es un dicho o lo dijo algun personaje, pero... el pueblo que olvida su pasado esta comentado a repetirlo. El pasado nos ayuda a entender el presente y a mejorar el futuro. Hay gente a la que le interesa olvidar el pasado por que no le interesa y le perjudica, pero el pasado ahi esta y creo que haceis bien en recordarlo.

Anònim ha dit...

Animo amigos del BLOC estais haciendo un muy buen trabajo tanto en Albalat con Nicolau, en la generalitat con Monica Oltra, Mirella Moya i Enric Morera i ahora seguro que teneis mucho que decir en el parlamento español para defender nuestro derechos.

No dejéis que ni PPeros ni el PAU os avasallen todos sabemos de donde vienen y a donde van y los intereses que cada uno de estos partido tienen.

Ademas tenéis el blog mas democrático de todos, cualquiera puede entrar y decir lo que quiera sin censura, sois vosotros los únicos que respetáis la libertad de expresión y no como el PAU que si no les avalas no te publican y encima meten mierda por todos los lados solo tenéis que leer los comentarios al respecto del concierto de la banda musical y mas si estuvisteis en el concierto, para haceros la idea de que clase de gente son los del PAU.


Por cierto y anuncio para navegantes no soy de ningún partido y de las muchas ocasiones que he votado para las municipales solo en estas ultimas elecciones he votado al Bloc y visto lo visto me siento muy orgulloso de haberlo hecho, si siguen así mantendrán mi apoyo.

Animo, saludos y seguid así¡¡

RATA PENADA ha dit...

AJUNTAMENT D'ALBALAT TANCAT PER ENDERROCAMENT.

PROMOTOR PARTIT POPULAR.
CONSTRUCTOR PARTIT PODRIT

PAGADORS TOTS EL HABITANTS D'ALBALAT.

COLAU TORNALI LA DIGNITAT AL NOSTRE POBLE¡¡¡¡

VISCA ALBALAT.
VISCA VALENCIA
VISCA EL BLOC NACIONALISTA VALENCIA

Anònim ha dit...

Entre capullos i gaviotes ens prenen a tots per idiotes.

ALBALATS DESPERTEU¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Al BLOC estem fent una campanya per buscar els drets dels valencians.

Algu els ha vist???

GRACIES MARE PER ENSENYARME A PARLAR EL VALENCIA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Algú s'ha donat compte de la importància de la notícia? I de lo fort que és que l"Ajuntament siga moros? I estiga venent el patrimoni? Que mos estan arruinant!!!

Mol bona la informació i la feina. Gràcies per la vostra feina regidors.

Anònim ha dit...

Acabe de vore que a Levante-EMV han publicat una noticia amb el titular
"Un urbanizador de Albalat pide al ayuntamiento que se exija a sí mismo el pago de una deuda".
Ja eixim fins en el diariiii!!!!

aventura ha dit...

També s'ha publicat a http://www.hortanoticias.com/noticia/730974/Albalat-dels-Sorells/albalat-solicitar%C3%A1-modificaci%C3%B3n-cr%C3%A9dito-pagar-deuda-41566-euros-reclama-agente-urbanizador.html

Per cert,si estem en pressupostos prorrogats, i no hi ha consignació, serà per a tot (Albalat Avança, 7500 euros en maig, article de baix). O no?.
S'agarra antes a un mentirós que a un coixo.
Pero si esta agrupació és la que jo crec va rodant des del 2004, i els propietaris (un d'ells, l'Ajuntament), quedaren en pagar a l'urbanitzador en diners el 2007.

Anònim ha dit...

¿y se conocen los nombres del resto de morosos?

Anònim ha dit...

Hem dona vergonya tindre un gobern al meu poble que t'obliga a pagar les taxes d'urbanitzacio i al mateix temps no dona exemple i es moros.

Per altra vanda tambe agrair l'exelent treball que desde el Bolc esteu fent, es centreu en el que es realment importat i no en vanalitats...

Bo anim per a tots els membres del BLOC. Sols vosaltres li doneu dignitat i respecte al ajuntament d'Albalat.

Anònim ha dit...

Resposta per l'anonim del dia 11-12 a les 16:55.
Per a que vetxes el pasat ben claret i explicat per a curts:
Abanç d'Almenar gobernaba un gran home, 3 persones d'aquest poble i 2 families d'aquest partit es varen benefiçiar i eres mes corruptes que Almenar o el propi PP en persona amb els sis regidors que tenen. dos membres d'aquest partit (BLOG COMPROMIS) saben perfectamente que si hem de tornar al pasat els deixe amb un monto de merda al coll, sols liu dire a eixes dos persones si es donase el cas i per respecte que els tinc, encara que despres de estes publicacions ja no els respecte com abanç.
Be eixos 3 varen despilfarrar a l'ajuntament del poble i tragueren molta pasta, aixi que no em parles de dretes i esquerres perque gracies a tu dos del teu partit te van a dir algo, i si voleu que tornem al pasat, torneu perque algu a dit que es bo recordar per a que no hi pase al present, pues no em tireu de la llengua perque aquestes 2 persones saben de sobra del que parle i no volen que ixca a relluir.
Sigau aixi que aneu de cap en davall i promte s'estrellareu.
Per cert per al que diu que PP=PAU, ves amb compte perque ja se li ha vist en moltes ocasions al portaveu del BLOC prenint cafe i parlant tranquilament amb Jose Rafael Tamarit Sotomayor, membre del PP. Aixi que la ecuaçio que trau la gent del poble es aquesta: PP + BLOC = MISMA MIERDA

Anònim ha dit...

Una cosa, al últim anónim. als tribunals, has d'anar als tribunals

Anònim ha dit...

Y a mi que me da que el anonimo de 23 de desembre de 2011 15:55 me da en la nariz que es Almenar. No se por que. No se si será por haverlo sufrido, pero me suena esa musiquilla...

Además, con el único que no me haria un café seria con el.
Saludosss