dimecres, 18 de maig del 2011

NOU FANAL DE CAMPANYA, AMB POLÈMICA INCLOSA.


"Bé, ara que ja hem pogut repartir el fanal casa per casa, és l'hora de penjar-lo al Blog
perquè tots el pugueu llegir i consultar.

Aprofitem per demanar disculpes públiques a Mari Montañés, i també a la seua família per l'errada del nom de l' actual regidora. El seu nom correcte és Maria Francisca, el publicat no es correspon a la realitat. Hem parlat amb Marí Montañès i li hem demanat disculpes personalment.

També voldríem que ens disculpareu per les diverses faltes d'ortografia (en la versió en castellà i en la de valencià). Estos dies hem anat un poc més enfeinats que de costum. Sempre s'ha dit que les presses no són bones conselleres, i senzillament, hem ficat la pata.

Altre tema és que l'únic regidor que ha obtingut al poble el Partit Comunista durant tota la història democràtica des de 1979, i per això l’anomenem pel seu nom a El Fanal, s'ofenga perquè al Fanal diem "(ara sembla que molt arrimat al PP).Es pot canviar de idees, però tant?". Si s'equivoquem en el que ens sembla, tenim dret a equivocar-nos,
com tots.
Podia haver aprofitat el "panfleto" que ha repartit pel poble, per exemple, per aclarir si el que ens sembla és o no és. Tal vegada no tinga cap interès en aclarir-ho. Ahí queda el dubte."
També hem de dir que nosaltres hem segut molt respectuosos amb ell, al contrari que l’escrit que ha signat en el que ens tracta de “individuos”. Be, Sr. Alcover vostè es desacredita sol amb el seu escrit. I per cert, moltes gràcies per fer publicitat de El Fanal.
El seu escrit l’únic que pot fer es animar a la gent a llegir la nostra publicació. Moltes
gràcies Sr. Alcover.

FEU CLIC A LA FOTO


28 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi me ha llegado el escrito de Izquierda Unida y no se por que tanto enfado de este seños por dos lineas de nada. Se suele decir que quien se pica ajos come. Ànimo y muy bien contestado.

mollet ha dit...

la veritat és que calia que demanareu disculpes pel malentés en el nom de la regidora Montañés, i més donades les circumstàncies.
També he notat que és molt difícil fer una publicació sense cap errada d'ortografia o dades: si les busques, sempre en trobes.
De tota manera, estem parlant de la forma. Del fondo, del que es diu, en la vostra línea. L'única (també vos done la raó, crec que totalment fora de lloc) ve per l'escrit del sr. Alcover casa per casa.
Que el canvi d'opinió siga la esència de la democracia (cosa que ell diu), és discutible però acceptable. Ara bé, crec que és més acceptable per tots que democràcia és poder expressar lliurement cadascú les seues idees. I això és el que pense que ha fet el BLOC, i el que està lluny de fer el senyor Alcover en el seu pamfleto. Les obres fetes per cada part els deixen al lloc que els correspon.

vicente ha dit...

creo anónimo 1 que el escrito no es de izquierda unida, es del sr. Alcover. Iba él repartiéndolo, y supongo que lo habrá hecho él y pagado de su bolsillo, no izquierda unida.
Además, si fuera de izquierda unida llevaría el símbolo del partido y la redacción (espero) hubiera sido un poco más acertada.

albalatà ha dit...

bueno... eso de que el señor Alcover es presidente del foro ciudadana como resultado de una votación democrática celebrada en su día entre los vecinos del pueblo....corramos un tupido velo... claro que como él la democracia la entiende como la entiende... que yo estuve ese día en el acto de la agenda 21 y me produjo VERGÜENZA AJENA.

bloguero ha dit...

si Vicente, només faltaria que Izquierda Unida haguera pagat el pamfleto sense sentit que ha repartit pel poble el sr. Alcover!!!!.
El que no puc dir-te és qui la pagat ni qui l'ha escrit (diu que és Vicente Alcover Sánchez, però no el signa).

jose ha dit...

hombre, bloguero, si lo reparte él, aunque no lo firme, estará de acuerdo con lo que pone el escrito, no?.
Albalatà, yo también estuve ese día en lo de la agenda 21 y coincido con lo que dices: bochornoso el espectáculo que dieron PP y PSOE intentando copar los cargos del foro ciudadano, para tenerlo todo atado y bien atado...

Anònim ha dit...

Vaig a esplaiar-me un poc...
He llegit El Fanal, i també la carta que, suposadament ha fet Vicente Alcover, dic suposadament per que no l'he vist repartir-la. Coincidixc en l'apreciació que és un poc exagerada la reacció del Sr. Alcover.
En quant a que és vosté President de l'Agenda 21 per votació democràtica entre tots els veïns del poble, he de dir que a vosté Sr. Alcover li va dir el Sr. Alcalde que es ficara en eixe lloc i que fora el president. Per això el dia de l'elecció del president, van anar tots els regidors alguns militants i simpatitzants del PP, que després no han tornat al Foro. Es aixì Sr Alcover, fins i tot van anar familiars seus que no han tornat més que quan ha fet falta guanyar alguna votació.
I diu que el Bloc vol fer de Gran Hermano? Si el que vol controlar-ho tot i de fet ho controla, és el PP, i si no mire vosté canal 9 i vorà la manipulació que hi ha.

En cap moment he llegit en el fanal que ningú li diga com, quant i de que forma i manera te vosté que canviar d'idees, el que pasa és que per la raó que siga, a vosté li ha tocat... anem a dir la fibra eixa apreciació que ha fet el bloc.

He de dir-li també que la esencia de la democràcia és la participació de tots els ciutadans en la vida pública i política d'un país, lo de canviar d'opinió és un dret i una opció personal. Per dir-ho fi, està vosté molt equivocat en el significat de democràcia.

I mire, m'ha sonat el movi i he d'anar-me'n. Aixina que ja li comentaré més coses per que la seua educació deixa molt que desitjar.

antonio ha dit...

Abans de tot, felicitar-vos per El Fanal, encara que a alguns personajes no els haja agradat.
Respecte al sr. Alcover, sols dir allò que deia m'agüelo:
"a qui no li ve de raça, o en fà poc o se'n empassa".

Anònim ha dit...

Espectacul ridicul el de Alcover, el unic que denota es que simpement teniu rao. I es me esta posat a dit pel PP en l'agenda 21. No se qui vol enganyar sr Alcover

Anònim ha dit...

Pues yo no conozco a ese señor el tal Alcover lo que si se es que he leido tanto el fanal como la hoja esa que han repartido, y decir que si realmente la ha repartido el Alcover ese y a raíz de poner lo se se pone en el fanal el contesta asi, simplemente este señor tienen un grave problema tanto intelectual como cognitivo. Por cierto el resto del fanal esta bastante bien, sera la primera vez que de mi voto al BLOC y espero que se cumplam mis espectativas.

Anònim ha dit...

Alcover no pasa res per ser del PP, mijor ser del PP de comunista anim mes com tu tindrien que haber

Anònim ha dit...

No tenia pensado ir a votar pero después de ver las candidaturas, programas y campañas electorales lo tengo decidido, votare al BLOC.

A la Dula ha dit...

Bona nit, Sr. Alcover.
Li contesta un individuo al respecte de l’escrit que vostè m’ha fet aplegar a ma casa personalment, en el que té l’arrogància de posar en dubte, la lluita per la democràcia, que en els anys setanta varem tindre els compromissaris, que hui en dia ens aixopluguem sota les sigles del nostre partit El Bloc.
Per casualitat o causalitat, sap vostè l’historia política de tots els components del Bloc d’Albalat?. Que sap vostè de allò que este individuo que li escriu pot presumir o no?. Del que si puc presumir és que des de que tinc us de raó, es a dir seny, he segut Nacionalista Valencià, i allà on ha fet falta defendre la democràcia, i el meu País Valencia, allí m’han trobat, i continuo així, democràtic, lluitant, per a que vostè tingui el dret de repartir el seu pamflet amb tota llibertat, i que canvie de orientació política, les vegades que li semble, vostè sabrà per que ho fa.
Però, si jo tinc que votar a un polític del meu poble, el primer que li demanaré és coherència en la seva ideologia. No me diga, que a ulls de l’electorat, sembla sospitós un canvi tan radical de parer, per molt democràtic que ho siga. Però amic en política n’hi ha que ser com la dona del Cèsar: “A més a més de semblar-ho n´hi ha que ser-ho” a lo de coherent me refereixo. Però mira, l’història ens dona exemples molt coneguts de canvis d’opinió, ahí te vostè a Sant PAU, ( de que me sona este nom?), que Nostre Senyor el feu caure del cavall, i passa de ser el braç executor de Roma contra els cristians, a ser el seu principal valedor. Ala per esta nit ja n’hi ha prou, s’acomiada afectuosament, un individuo dels anys setanta del que vostè no sap res. Bona nit.

Anònim ha dit...

estimat "A la Dula", m'agradat molt la teua opinió, m'agradaria tirar-me a la cara al senyor vicent alcover,(i algun dia ho faré)i dir-li lo democratic que es ell, a mi em donaria vergonya, proclamar a tot arreu que he segut regidor del PC i ara m'agradaria ser-ho del PP, es com si Carrillo i Fraga es canviaren els papers! però esta vegada es donarán comte de lo que volen, o de lo que els ahuran promés, per a aplegar a eixa indecencia? Quan Almenar estava d'alcalde, algun dels que porten ja una temporada, que pareixen la sombra de Jose Rafa; li demanaven, a Almenar que els entxufara en algún carrec del ajuntament, o mancomunitat... Pero la memoria es tan curta com la dignitat.
En lo que t'equivoques clarament es en comparar PAU amb el fet d'alcover...ni es sembla. a mes,a mes, a qui més deu beneficiar aquestos vots partits, es al bloc. Espere que no perga-ho vosaltre al dignitat i tinga-ho clar amb qui pactar...Empleeu correctament el meu vot. Molt d'anim.

L.M. ha dit...

EL INDIVIDUO ALCOVER, PERQUE ES INDIVUDUO COM JO, M´HA DIT NIHILISTA, I COM NO SE QUE ES HE HAGUUT D´ANAR AL DICCIONARI. "EL QUE NIEGA TODO PRINCIPIO RELIGIOSO, POLITICO Y SOCIAL". SENYOR MIO, ESTIC A L´ESGLESIA DE FORMA PARTICIPATIVA. SOC CATÒLICA, PRACTICANT. VOTE AL BLOC ENCARA QUE NO MILITE, PERO AIXO ES PARTICIPAR EN POLITICA NO?,I A MES ESTIC EN ASOSIACIONS SOCIALS COM LES FALLES, EL COR, EL FUTBOL,I CETERA,CETERA,CETERA.
MIRE AVANS DE PARLAR EL QUE VOL DIR I NO POSE TONTERIES.
XICS ENHORABAONA PER EL DC, EL MITIN, LA PICADETA I EL FANAL.

Anònim ha dit...

acreditasiones al.cobrer sosietat llimitada.
Sacredita toda clase de demócrates nesesitats de papers per presentarse pa cualsevol carreg public.
Igual te consechal, president de forro, forro de pantalons, que acoliquet damen.
Raò: la que no tinc. Buscam, que te trobarè.

maulet ha dit...

visca el BLOC i visca El Fanal.
Anem per molt bon cami. Més a poc a poc que voldriem, pero anem avant.

Endavant

queyolohevistoconmisojos ha dit...

no se como se atreven a decir eso del sr. Alcover.... si él estaba en la fiesta infantil del PP de esta tarde... con su gorra roja ¿del partido comunista?...... y su camiseta blanca de vota PP......,todo coherencia.

Anònim ha dit...

Anim gent del Bloc esteu fent un gran treball.

I jo pregunte:

Tenen els del PP prou de pa per ha tant de choriço???

Anònim ha dit...

Pa no se si tindra pero choriços te a grapats

Panadero ha dit...

A mi el PP nunca me ha pagado el pan, lo pagan con los impuestos de todos. Es mas hace tiempo que me lo dejan a deber, no tienen ni un duro, me dicen que se lo han gastado todo en grandes eventos.

Nota: Un amigo panadero de Andalucia dice que necesita operarios, pues toda la gente que conoce estan comiendose el pan con los ERES o con el PER.

Y a nosotros ni las migajas.

Estoy harto del bipartidismo estan podridos.

Es la hora de votar a COMPROMIS

Anònim ha dit...

Jo tambe estic indignat i fart del bipartidisme PP-PSOE.

No valen mes que per ha fotrer i beneficiarse de les institucions.

Cal votar a qui siga menys al PP i al PSOE ni en blanc.

unamicdelforner ha dit...

TRIA ALACANT
TRIA CASTELLO
TRIA VALENCIA
TRIA BLOC

TRIA COMPROMIS, tenim les mans netes i sempre les tindrem, tenim ganes de treballar tenim ganes de vore la comunitat valenciana al cap del progres.

Sols tenim que donar explicacions als valencians i no als amos de genova i ferraz

Mireu mireu que be els va als canaris, als catalans, als vascos i als navarros

SOLS ENS QUEDA UN UNIC CAMI PER AL BENESTAR I ES DIU COMPROMIS, ES DIU BLOC, ES DIU NICOLAU.

VOTA + VALENCIA VOTA COMPROMIS

Anònim ha dit...

No se que tenéis pero tenies que ser muy buenos todos quieren formar gobierno con vosotros, mirad el blog del PAU o del PSPV y veréis, casi que para que pacten con vosotros os voto.

Animo tenis uno mas.

Anònim ha dit...

COLLONS, LO QUE DIU L'ANTERIOR ANÒNIM ES DEVERES...

ELS PEPITOS HAN D'ESTAR TREMOLANT...

PER CERT, M'HAN DIT QUE HAN CONTESTAT AL FANAL...

BUENO, I AL PAU I AL PSOE...

ENCARA NO HO HE VIST, ALGÚ PODRIA RESUMIR EL QUE DIUEN, ES QUE ESTIC FORA I NO TORNARÉ FINS EL DIUMENGE PER LA VESPRADA PER A VOTAR I VOTARE... BLOC A ALBALAT I COMPROMÍS A VALÈNCIA.

Anònim ha dit...

els pepitos tremolaven, però de res ha balgu. Han tornat a guanyar , per majoria absoluta, Aço es el que vol el poble i es penos, pero no ha camviat res.

A la Dula ha dit...

Ha passat una setmana i continue escoltant als PePeros dir que: Hemos vencido al tripartito!!!... ????. Recollons!!!... No tan sols ens confonen en Esquerra Republicana, (mireu la contestació de l'alcalde al fanal, en que ens diu catalanistes dels Països Catalans), si no, que a més a més al Pspv, el confonen en el Psc, i el Pau, supose que serà Iniciativa per Catalunya!!!.
Xeeeee!!!..Que s'ho facen mirar estos del PP que per el que es veu el PÀNIC que han passat en la nit del recompte els ha trastornat les capacitats cognitives de l'enteniment, i els ha transportat als mons onírics de la desinformació, on campeja a les seues amplàries CANAL NUEVE!!!.
Per no dir, que això sembla Esquizofrènia, agreujada amb mania persecutòria!!!...

Anònim ha dit...

ja ho diu el new york times,
Camps=Berlusconi
Valencia=Italia.

No entenc com la gent poc recolçar als delincuents, hem pareix vergonyos