dimarts, 30 d’agost del 2011

MENTIDES DEL PP

22 comentaris:

Anònim ha dit...

"PUEDES CONFIAR" EIXE ERA EL LEMA DE LA CAMPANYA ELECTORAL DEL PP. I LA MAJORIA DEL POBLE VA CONFIAR EN EL PP. ARA TENIM EL QUE VAM VOTAR. MENTIRES I MÉS ENGANYS DEL PP.
PA FIAR-SE D'ESTOS QUE UTILITZEN TOT EL QUE PODEN I DIUEN MENTIDES PER A GUANYAR I DESPRÉS UNA VEGADA HAN ENGANYAT ALS VEÏNS I VEÏNES, FAN EL QUE ES VE EN GANA.

PA FIAR-SE D'ESTA COLLA. EMBUSTEROS

Anònim ha dit...

yo proposaria que només els pujaren els impostos a aquells que han votat al PP per que com volen que governen ells, pues que es fasen càrrec de les seues decicions. vories com no els venia be. Yo no he votat al pp i no vull que me pugen els impostos. que ho paguen els peperos.

Anònim ha dit...

Ara en les pròximes eleccions voteu també al PP per a que governe Rajoy i voreu com ens dona pel...
Però la gent no escarmenta, tornaran a votar-los.
Qui siga burro... que rode nòria.

Anònim ha dit...

Soc el d'antes, que se m'oblidava, el PP i el PSOE es posen d'acord en el que els interesa i si no mireu el tema de la reforma de la constitució que van de la ma. PPSOE son la mateixa cosa.
VOLEM DIR NO A LA REFORMA DE LA CONSTITUCIÓ. VULL VOTAR NO. VULL TINDRE EIXE DRET O SI NO, ESTA JA NO ÉS LA MEUA CONSTITUCIÓ.

PSO, PP, LA MATEIXA COSA ÉS.

rosquilleta ha dit...

¡¡¡MARE MEUA!!!!.
Puedes confiar???.
¿Confiar en qui?.
¿En esta colla de sinvergüenses que al primer ple que convoquen apujen els impostos que paguem els veïns del poble, per a apujar-se ells el jornal???
Si questem apañats, si.
Clar, el señor alcalde alsa la maneta per a apujar el fem perque ell cobra per tres horetes "achocat com els moros" i en una bona poltrona mes de 700 euros (ojo, mes de 115.000 "peles", que santen millor).
En bones mans esta el pandero... Estos mos han de deixar la bolchaca mes neta que una patena.
ARA, als que voten PP encara els pasa poc,per animals de noria.

an/carregat ha dit...

cheeeeeeeeeeee, i en tant de paro com nia, que tingam que tindre este tall de vuits i nous governantmos!!!!!.

Ojo, que rosquilla li costa al poble mes de dos mil euros tots els mesos!!!!.

Anònim ha dit...

I ara pregunte jo: i a estos no els podem fer un ERE com han fet a Valvulas Arco i enviar=los tots a sa casa?

Anònim ha dit...

Vosotros los del BLOC sois de lo peor que hay, y os lo digo en español porque así me aclaro mejor y para que lo entiendan todos, no como vosotros que sois unos putos catalanistas que solo escribís en catalán y no hay quien lo entienda.
Lo que teneis es envidia de la gente del PP, que no hace otra cosa que trabajar por nuestro pueblo e intentar por todos los medios apañar los agujeros de la gestión del anterior alcalde.
Si dedicarais la mitad del tiempo a trabajar por Albalat del que dedicais a criticar... mejor nos iria a todos.

Anònim ha dit...

Del anterior Alcalde, pues no crec que forem mosaltros el que alcarem la maneta dien que si al anterior alcalde. Mira que sou Mentirosos i enredraors, si la culpa de tot no es del PP que manen es de un altra. Pues mos ha tocat el nas per ser un poc coherent i no dir un altra cosa. I de catalanista res, som valencians tu si que seras una Xaquetera o xaquetero que no saps ni la llengua de la teu terra. O simplement un dels que si no esta en el PP està en el Paro. ala ves i pega una volteta al poble. MENTIROS/A

mollet ha dit...

Prometer hasta el meter...
y una vez metido...
a fer la mà lo prometido!!!.
Encara en voreu de més grosses. Açò no ha fet més que començar.

Anònim ha dit...

che i damunt la Sra. Dña. Encarna Perez Herrero (dic Sra. per no ser tan maleduca com ella) que quan parla D.Nicolas es tapa la cara pq? Q li pasa? Te són pq trasnocha o es pq li importa un bledo. Clar com ella cobra de tot, no te ningun problema, cobra de eises reunións que tenen, q sols cobren els del PP. Aixo si que saben, tindre el saquet ben arreglat ( a costa nostra putjant'mos els impostos , té el jornal de la Conselleria, que mentre li dure el endoll... ahí estarà, més valía q en lloc de tapar-se la cara i fer tonteríes se preocupara més per el poble i menys per la seua bolxaca que la té ben coberta. i q tinga un poc de educació quan parle la gent q pa teatro i trajicomedies ja actua en la falla.

nohaypanparatantochorizo ha dit...

Hola a tots.

No recordeu com ens enganyava Aznar?
No recordeu com ens enganyava Camps?
Bons mestres tenen en el PP en el art del engany, i Jose Rafa es el " pequeño saltamontes" aprenen rapip dels seus mestres, per el PP al hora de fotre i treure els ulls als valencians i escorrers les nostres butxaques els te igual que siga desde madrid, desde la generalitat o desde el ajuntament d'Albalat. Total ells a fer caixa i viure del cuento, mira mira com progresen... de estar vigilant una tenda a guanyar mes de 70.000 euros nets entre pitos, alcaldies, presidencies de manconumitats i flautes i flaitins QUE EIXEN DE DELS NOSTRES BUTXAQUES XEEEEE¡¡¡¡
Es vergonyos pero vergonya no saben el que es, aixo no esta en el manual el bon PPro.
He llegit un comentari de un que diu que los del Bloc son lo peor i no abae de entendre-ho. Que 5 esl actuals conejals del PP no governaven amb Almenar?? i si es aixi a Albalat amb el PP sols goberna el alcalde?? al estil mes pur de feixisme, o es que no tenien personalitat eixos consejals?? i si es aixi deixem que ens goberne un banda de gent sense cap personalitat, QUE NO ESTARAN PER INTERES, INTERES.. PER ELS DINERS?,

Cal molt refexio amb este asunt.
Al respecte del treball del equip del Bloc hem pareix excelent, un 10, Per cert podrieu garvar tots els plens per poder vorels per internet.

Anim i endavat

Andrea. ha dit...

Yo tambien voto por que solo se suba los impuestos a los que votaron al PP, a ver si a las proximas elecciones se lo piensan un poco más.
Me gusta la idea.

¿70.000 eurazos cobra el Sr. Jose Rafa? Collons por esos estaba tan contento cuando ganó las elecciones, tenia mucho en juego.

A ver si despierta el pueblo y cambiamos.

Anònim ha dit...

70000 o ++++++++,
Alguien sabe si se paga el sus trajes?
Alguien sabe si se paga el la hipoteca??
Alguien sabe si se paga el la comida??
Alguien sabe si se paga el los viajes de vacaciones???
Alguien sabe si se paga el las comilonas en restaurantes??
Alguien sabe si se paga el el taxi???

Yo tambien quiero pan, mas bien estos son de caviar....

Saludos

Anònim ha dit...

Pues yo para ganar 700 € me toca currar 8 horas 22 dias.

Que poca verguenza tienen estos pajaros, bueno gaviotas y recordemos que las gaviotas son pajaros CARROÑEROS

Estoy con las pelotas mas que quemadas de tanto corrupto y aprevechado

JR ha dit...

Pues voteu PP voteu PP que pardalets tindreu

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA CONFIAR? SI NO SABEN LO QUE SIGNIFICA ESA PALABRA, ELLOS SE BASAN EN LA MANIPULACIÓN Y ENGAÑO DIRECTO HACIA LOS IGNORANTES VECINOS DE ALBALAT DELS SORELLS (EN ESTE CASO) Y RESTO DE COMUNIDADES AUNTONOMAS Y ESPAÑA.
SON UNOS SINVERGÜENZAS ESTAFADORES, LAS PROXIMAS ELECCIONES COMO DICE SKA-P LES VA A VOTAR SU PUTA MADRE!!
POR CIERTO SR. ALCALDE JAJAJA ANOCHE TE PERDISTE LA NIT DEL ROCK... SOLO VI A UNO DE TUS CONCEJALES MÁS PASAO QUE UN YONKI POR ALLÍ JAJAJAJA, SE LE CAIA EL MOQUILLO... POR ALGO SERA, YA CONSTIPADO LO DUDO Y JUSTITAMENTE ESA NOCHE JAJAJAJA.
AH POR SI LO LEE ALGUN PEPERO QUE SE QUE SUELEN ENTRAR AL BLOC O PAU... JOSÉ RAFAEL TAMARIT AÚN ESTOY ESPERANDO ESO QUE ME PROMETISTE QUE ME HICISTEIS IR A VOTAROS Y QUE SEPAS QUE CAMBIE EL VOTO ALELAO, HABER SI PARA LA PROXIMA ME LLEVAIS DE LA MANO.. JAJAJAJAJA
BUENO FELICITAROS A VOSOTROS POR LA GRABACION DEL VIDEO, ME HE REIDO MAS AGUSTO QUE NADIE CON ESA TROPA, Y ESTO LO DEBERIA DE VER EL PUEBLO ENTERO, PERO NO OS PREOCUPEIS, QUE PARA QUE NO LO VEAN YA SE ENCARGAN OTROS, Y NO DIRE NOMBRES...
UN SALUDO A TODOS.

Anònim ha dit...

Escolta, anterior anònim, jo soc veí d'Albalat i no em considere un ignorant.

Anònim ha dit...

jo crec que se referix als que ignoren coses, que no saven la veritat dels pperos del nostre poble y el reste de comunitats, perque nos precupen de enterarse. aixo es una realitat.A proposit estic fart de vore vinga camviar les plantetes de la rotonda l,astació, per favor perque no planten algo perenne, ancara que lis regalen les plantes mos costa la ma d,obra, ya esta ve dixeu la rotonda tranquila y tambe nostres vulxaques.

Anònim ha dit...

XE QUE PLANTEN AL CAMPS ALLI¡¡¡¡¡ PER CERT A MI EL DIA QUE VA VINDRE CAMPS HEM VAN FURTAR LA CARTERA... AMICS DEL PP SI PARLEU AMB ELL PREGUNTEU-LI NO SIGA COSA QUE AMB TANT DE LIO AMB L'INAGURACIO SE LA EMPORTARA PER EQUIVOCACIO O SENSE?? QUI SAPS COM EL POBRE SOLS TE 700 € AL COMPTE CORRENT...

Anònim ha dit...

por el mar corre la liebre, por el mar corre la liebre, vamos a contar mentiras trailara, PIp , PIp, vamos a contar mentiras trailará, por el mar corre la liebre.hip hip urra. Lo millor lo de plantar a Camps en l´estacio. Molt pero que molt bó..Felicitacions a tots per la vostra participació. Anem endavant.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Com en altres ocasions, el BLOC no es fa responsable dels comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. Gràcies i esperem la vostra col•laboració.