dilluns, 17 de gener del 2011

MILLORA ALBALAT DELS SORELLS



El BLOC d’Albalat ha encetat la campanya que anomenem: MILLORA ALBALAT DELS SORELLS. Es tracta que tots els veïns i veïnes que ho desitgen aporten idees per a que el nostre poble millore.

Tots alguna vegada hem comentat amb els amics o familiars sobre aquella senyal que destorba, o de jo faria açò o allò. Bé, es tracta simplement d’això, de fer-nos arribar tot el que faríeu o canviaríeu a Albalat. És per això que hem obert este espai de comunicació perquè ens envieu totes les vostres idees, des de les més elaborades fins les més senzilles.

Podeu manar les vostres idees a blocalbalat@gmail.com

Participa i MILLORA ALBALAT DELS SORELLS

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Tots els adolescents pensem que en el espai cultural tindrien que proyectar pel.licules tots els dissabtes o diumenges. I no sols infantils, sinó de tots els tipus. De por, de comédia, de drama etc..

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Gràcies Miriam, ho tenim en compte.

Podeu manar les vostres iniciatives a blocalbalat@gmail.com

Anònim ha dit...

Me parece muy buena idea Miriam, pero las veces que se ha organizado desde elk Ayuntamiento han ido cuatro o cinoco jóvenes, con lo que no es rentable.

jose ha dit...

Se nota que eres del PP, lo unico que interesa es la rentabilidad. Como se puede decir eso. Si buscamos la rentabilidad, carguemonos la cultura que no es rentable, carguemonos la sanidad pública que no es rentable...

JC ha dit...

Alguns ajuntaments fomenten activitats de cinema i del valencià a través de la projecció de cinema en valencià.

Es tracta de pel·lícules d'estrenes realtivament molt recents i que serien un bon atractiu per als veins de cara al cap de setmana.