dissabte, 5 de maig del 2012

EL BLOC-COMPROMÍS VA PRESENTAR 7 MOCIONS EN EL PASSAT PLE ORDINARI


El PP només va permetre aprovar una de les 7 mocions que va presentar el BLOC-COMPROMÍS.

MOCIÓ DEL BLOC PER CONVOCAR LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT D’AIGÜES POTABLES. Va ser aprovada per tots els grups. Per tant el Sr. Alcalde ha de convocar la Comissió de Seguiment d’Aigües Potables en un termini no superior a un mes.

MOCIÓ DEL BLOC DE SUPORT AL CORREDOR MEDITERRANI. Vots a favor del BLOC, PSOE i PAU i vot en contra dels 6 regidors del PP.

MOCIÓ Sí A LA RADIO TELEVISIÓ VALENCIANA, LA NOSTRA. Vots a favor del BLOC, PSOE i PAU i vot en contra dels 6 regidors del PP.

MOCIÓ DEL BLOC PER TINDRE ACCÉS A INTERNET A L’AJUNTAMENT. Vots a favor del BLOC, PSOE. Abstenció dels 2 regidors del PAU i vot en contra dels 6 regidors del PP.

MOCIÓ DEL BLOC VENCIMENTS AP-7 I RESCAT AUTOPISTES DE MADRID. Vots a favor del BLOC, PSOE. Abstenció dels 2 regidors del PAU i vot en contra dels 6 regidors del PP.

MOCIÓ DEL BLOC EN CONTRA DE LA REFORMA LABORAL. Vots a favor del BLOC, PSOE i PAU i vot en contra dels 6 regidors del PP.

MOCIO DEL BLOC CONTRA L'AMNISTIA AL FRAU FISCAL. Vots a favor del BLOC, PSOE i PAU i vot en contra dels 6 regidors del PP.