dissabte, 5 de maig del 2012

EL SR. ALCALDE CONVOCARÀ LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT D’AIGÜES POTABLES EN MENYS D’UN MES.


Després d’insistir en vàries ocasions amb registres d’entrada i amb preguntes als Plens, i en vista que el Sr. Alcalde no convocava, per voluntat pròpia, la Comissió de Seguiment del contracte d’Aigües Potables, vam presentar al passat Plenari una moció per a que en el termini no superior a un mes, el Sr. Alcalde convocara la Comissió.

Els motius de la nostra insistència en este tema són les nombroses queixes que hem fet els veïns i veïnes d’Albalat per la falta de pressió en el subministrament d’aigua i  la desinformació que hi ha al respecte de la Planta d’Osmosi.

Ja fa mig any que vam demanar la convocatòria de la comissió, però el Sr. Alcalde encara no ha trobat el moment per a convocar-la. I ja són nombroses les queixes que s’han presentat per registre d’entrada al nostre Ajuntament.
Al mateix temps, creiem que és important que el poble sàpiga si l’aigua que ix per les aixetes de les nostres cases és de qualitat similar a l’embotellada, tal i com va prometre el PP abans de les eleccions. En este sentit el BLOC-COMPROMÍS vam fer-li la següent pregunta al passat Ple: pot el PP assegurar que l’aigua d’Albalat és de similar qualitat que l’embotellada tal i com va prometre el PP abans de les eleccions? El PP no va saber què contestar.

La moció que vam presentar el BLOC-COMPROMÍS va ser aprovada per unanimitat, per tant el Sr. Alcalde té un mes per a convocar la comissió.
Si teniu qualsevol pregunta, queixa, reclamació, curiositat o voleu fer qualsevol valoració, podeu enviar-nos un correu a blocalbalat@gmail.com i nosaltres la traslladarem a la comissió per vore si els representants de l’empresa concessionària ens les contesten.

1 comentari:

Anònim ha dit...

oye, por cierto, que aprovechad y le decís al alcalde que esta muy bien eso de poder ducharte, poner la lavadora, regar las plantas, fregar, etc. con agua mineral. Y a los de aguas potables que vayan a la comisión, también se lo podeis decir. Y también que la presion que sale por los grifos ES DE PENA.