dissabte, 15 de febrer del 2014

Taula redona tancament de RTVV. 27 de febrer Espai Cultural.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Del Pau ¿ qui va ? la Tere Royo o el Almenar.

Anònim ha dit...

¿Eso es lo único que te interesa, si va uno u otra? En lugar de preocuparte porque se llene el local i a ser posible que vaya todo el pueblo i que se enteren de lo que se cuece. Así muy mal , vamos muy mal, nos perdemos en tonterías, abandonando lo importante, mientras tanto los opresores con mayorías para actuar contra los oprimidos.Que lástima

T.Royo ha dit...

Soc T.Royo i lo que a mi i a la resta d'opoccio qu'estem treballant en el tema Marisa,Nico,Carlos i Jo,lo que mos preocupa i ocupa es omplir eixe dia el Espai.I que tingam gran participacio del Veinat.Volem que'l acte siga un exit,en este punt les persones organicadores som una pinya i anem tots a una.Volen que nostre Poble escolte de primera ma,lo que ha pasat en Radio Televisio Valenciana i despres tingen la oportunitat de preguntar i opinar sobre l'informacio dels tertulians,que's presten amable i desinteresadament a participar en nostra taula redona.Dic aco,perque no vaig a entrar al drap de problemes inters.Em pareixeria una falta de respecte a la resta de grups : Compromis i PSOE.Dit aco,vos espere a tots el proper 27 de febrer a les 19,30 h.al Espai.Animeuse i feu correr la veu,per a conseguir omplir el local.Un abrac......T.Royo.

Anònim ha dit...

Tere, porque sigue abierta la pagina del PAU? Estas de acuerdo con lo que se publica? Se van ha realizar algun tipo de primarias en el PAU? Para las proximas elecciones municipales seguiras en politica y si es asi por que siglas politicas te presentarias? Por otro lado me gustaria saber el grado de participacion de los miembros del PAU en la toma de decisiones de sus concejales, como lo haceis?
Saludos y buenos dias.

Anònim ha dit...

Quant de Ninot i ha sot! Sort que ja estan les falles prop i els cremaran.

Anònim ha dit...

Si si i de segur q ho vorem a canal 9, jajaja