dimarts, 22 de novembre del 2011

ENHORABONA VALENCIANS I VALENCIANES

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vull agrair el recolçament d'eixos 214 Albalatans que han donat el seu vot a compromis.

Son 214 animes 100% valencianes, que estimen 100% la seua identitat valencia, que volen que un AUTENTIC VALENCIA al 100% els represente al parlament espanyol.

Per aixo vos estic eternament agrait i vos anime que en el dia a dia al vostre voltan mostreu el vostre valencianisme i defenseu la vostra IDENTITAT VALENCIANA, SENSE IDENTITAT NO HI HA POBLE, NO DEIXEM MORIR LES NOSTRES ARRELS¡¡¡

Per fi ja tenim a un VALENCIA defensant els nostres interesos a Madrid.

Aço es el SOL NAIXENT que ens te que enllumenar el canvi a Albalat, i a Valencia. No deixeu de mostrar el vostre valencianisme per tot arreu es l'unica manera de creixer i poc a poc cada vegada serem mes i mes VALENCIANS 100 %, per decidir el futur del nostre poble.

GRACIES A TOTS ELS VALENCIANS DE BON COR¡¡¡¡

Anònim ha dit...

és questió de temps...

estic molt ilusionada...

he plorat...

de felicitat...

de ilusió...

de vore que hi ha més gent que s'estima el nostre país. Si, país.

Com he llegit, açò és només el principi...

Jo soc Valenciana, soc del BLOC i vote COMPROMÍS...

Seguirem cantant ben fort fins que no ens quede veu cantarem amb l'esperança a flor de pell...

Visca el País Valencià...

Anònim ha dit...

Molt be. Cada vega m'agrada mes el bloc i compromis. Se nota qui treballa en el cor i qui ho fa per dines o per lo que siga.

Sou els millors.

Anònim ha dit...

Un valencia catalanista a Madrid... pq si, vuigau o no, sou un partit catalanista (Com hem demostrat moltes vegades utilitzant la cuatribarrada catalana), no enganyeu als vostres votatants i aviseulis del vostre catalanisme.
Comunidad/Comunitat Valenciana (com diu en la Constitucio Espanyola y en el Estaut d´Autonomia) i no Pais, no som ningun Pais.

Anònim ha dit...

Te fa mal que un valencià i valencianiste vaja a Madrid a colorejar-vos la cara i a dir que ens heu venut als valencians per quatre xavos. Primer ho intentareu amb la nostra llengua, el valencia, però no heu pogut, desprès també amb la cultura, però tambe hem resistit, també amb el sistema productiu i la industria, ara ho intenteu amb el poder econòmic, Bancaixa, la CAM i ara el Banc de València. Ens esteu venent a troços no se per que i no se quin benefici traeu. Bueno, alguns si que es fan rics, però la immensa majoria que vos vota l'ùnic que trau es que els expolieu dia rere dia i que cada dia siguem mès pobres.

Però es hora de despertar i Compromís està despertant poc a poc al poble valencià.

Segurament tu que has escrit això eres un estomago agraït que tens un bon sou del teu partit i no vols que canvien les coses per que et quedaries amb el cul en l'aire. Eres un venut, no tens dignitat. Per un plat de llentilles estas traicionant el teu poble i la teua gent.

Anònim ha dit...

Només tens això que dir de Compromís? Només eixa mentida? No tens cap altre argument? Jo ten podria dir mil dels demés, i tu només pots dir mentides...
Coincidixc amb el de dalt, és ràbia.

temps al temps.

Anònim ha dit...

AMUNT VALENCIANS! NO DEIXEM QUE ELS "LLADRES" DE FORA I TAMBÉ CASA ENS FURTEN EL TERRITORI, LA CULTURA, LA NOSTRA TAN ESTIMADA LLENGUA, EL PAISATGE, LA DIGNITAT...

AMUNT VALENCIANS!! ENTRE TOTS ANEM A DEMOSTRAR A MADRID QUE SOM UN POBLE TREBALLADOR I DIGNE QUE NO TENIM RES A VORE AMB TOTS EIXOS XORIÇOS I APROFITATS COM EL BIGOTES, BETORET, LA SONIA CASTEDO, CAMPS, ETC. ETC.

JA NO ENS PODRAN PARAR.

VISCA EL PAÍS VALENCIÀ.

Anònim ha dit...

A l'anonim espanyolista vull dir-li que com sempre no tenen altre argument que dir-nos catalanistes. Et diré una cosa: es deveres que venim del catalanisme, hem fet una evolució i ja fa més de 15 anys que vam decicir com a partit, el BLOC ser un partit d'estricta obediència valenciana i això vol dir només el país Valencià.

I pel que dius de que no som ningún País, dir-te que ni tu ni jo decidim què és un país. Per a ser un país cal un territori, una llengua pròpia i sentir-se valencià per damunt de tot. I en este país, comunitat o regne encara hi ha molta gent que sent eixes tres coses. Podeu comprar moltes coses amb els banquers i la corrupció però: No podreu matar un sentiment perquè això ix de les entranyes i es trasmet de pares a fills.

Aixina que anònim espanyolista ves preparante perque cada vegada som més país i menys region valenciana para ofrendar nuevas glorias a espanya.

Anònim ha dit...

HEM REAFIRME 214 ALBALATANS 100% VALENCIANS, A PESAR QUE A MES D'UN LI PESE......

A. I NOSALTRES SI TENIM UN VALENCIA 100 % VALENCIA AL PARLAMENT DE L'ESTAT ESPANYOL I NO 20 CAGAMANDURRIOS QUE SOLS SABEN PEGAR CABOTADES ALS SEU CAP I NO MENAJARAN NI UN DIT PER DEFENSAR EL PAIS VALENCIA ARA SI ES TRACTA DE DEFENSAR EL SEU SOFA.....

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Com en altres ocasions, el BLOC no es fa responsable dels comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. TAMBÉ DEMANEM QUE NO DIGUEU MENTIDES (anonim 23 de novembre de 2011 12:32) Gràcies i esperem la vostra col•laboració.

Anònim ha dit...

Com diu la cançò: seguirem cantant ven fort fins que ja no ens quede veu. cantarem amb l'esparança a flor de pell.

Ni tu ni ningún botifler com tu ens doblegarà. El camí cap a Itaca està encetat des de ja fa temps i no hi ha qui ho pare. Mes prompte o més tard arribarem...

Anònim ha dit...

els VALENCIANS estem que partiM en esta setmana ja tenim autentica representacio VALENCIANA al parlament espanyol i a mes a mes el VALENCIA CF arrasa a la champios league clavant un 7-o al Genk.

VALENCIANS ESTEM DE ENHORABONA.
ANIMS PER AL JOAN BALDOMI AL PARLAMENT ESPANYOL.
ANIM PER AL VALENCIA CF A LA CHAMPIONS LEAGUE.

ENDAVANT VALENCIANS¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Jaja... vaya orgullo valencianista os ha salido cuando os han dicho la realidad. En valencia, como vosotros pensais sois 4 gatos, los catalanistas. ¿No pusisteis vosotros la bandera catalana en Sagunto el dia 9 de Octubre? ¿Eso es valencianismo? Iros con Laporta i sus imaginarios Paisos Catalanes que nunca existieron como tal... i nunca existiran. Si tanto os gusta cataluña iros alli a vivir y dejarnos tranquilos al resto de valencianos.

Somos mayoria amplisima y abrumadora los valencianos y españoles, y eso es lo que mas os fastidia.

Anònim ha dit...

La ignorància és molt atrevida...

Anònim ha dit...

a l'anònim espanyolista, resentit i rabiós vull dir-li que només el fet que un individu com ell entre en la nostra pàgina web ja és una victòria. Senyal que els preocupa el que fem i volen saber. Em ric ben a gust pensant en lo mal que ho deu de passar cada vegada que pengem alguna noticia o un ple, i en vore que cada vegada som més.
Anònim espanyolista: espere que seguesques gaudint de la nostra pàgina. Salut

Anònim ha dit...

Los que entramos en este pagina nos reimos de las tonterias que decis los catalanistas, jaja, y de ese mundo de "Pais" en que vivis... ais... Bloqueros en el pais de las maravillas, jaja, nunca conseguireis nada, solo hacer un poco de ruido, pero nada.

Anònim ha dit...

La majoria absoluta del PP vos ha donat ales...
Però el que no sabeu és que al nostre país, al País Valenicà heu perdut 30.000 vots. I això en unes eleccions a les Corts Espanyoles on tenieu tots els vents a favor. Si, teniu més percentatges, però 30.000 vots menys que en 2008.
Este és el principi del fi. I nosaltres, els VALENCIANISTES, vos ajudarem a caure.

Anònim ha dit...

TU INCULTO¡¡¡¡

La senyera de la ciutat de Sagunt es la cuatribarrada, a vorer si t'enteres un poc. Amb la teua teoriAs tots els Aragonesos son catalanistes????

Per cert xq odies tant als catalans i fomentes la catalanofovia???? Tambe odies als vascos o als gallecs?? a mi els unics q no m'acaven son els gallecs pero no tant com per odiar als Portugesos.

Tant de fixar-te en els veins del Nord i no te adones que el que pasa a ta casa. XE QUE LA ESTAN SAQUEJANT (PER CERT ELS TEUS AMIGUETS).

A q tens por???? a ja ara que Rajoy diu que ja no cal "agua para todos" o mijor "ya no es prioritario el eje maditerraneo" ven callaets que estan el diputats valencians del PP. Pero nosaltres si aportem un diputat 100 VALENCIA es mes es de Sueca, que cridara ven fort a Madrit xq els llauradors alacantins tinguen aigua, i per tindre un eix mediterrani per als nostres productes i empresaris i per tindre un banc q done credits als projectes valencians. No sera un venut com altres 20 (bueno Trillo entre altres molt molt valencia no es) es callaran la boqueta davant Rajoy.

Un poc d'informacio no te vindra gens malament. Dime a quina part dels estatuts del Bloc s'anomena Catalunya, Paisos Catalans, Cuatribarrada...???? T'HO DIRE JO, A CAP LLOC¡¡¡¡

Tambe te vindria be que llegires algo, açi te recomane l'estatut d'autonomia del Pais Valencia, q per molt q a tu no t'agrade diu que les tres formes d'anomenar el nostre territori son: Pais Valencia, Regne de Valencia o Comunitat valenciana i aço ho va fer i aprovar el PP i el PSPV (partit socialista del pais valencia), al Bloc no el van deixar dir no pio.

A i moltes gracies per la propaganda q ens fas, la gent no es boba com tu creus i cada vegada que coneixen a algu del Bloc s'adonen que parlem en valencia com ells i q no du la cuatribarrada penjant del pit i q defensem el interesos dels VALENCIANS i q la gent com tu l'unic q fa es enganyarlos i tractarlos d'idiotes a mes a mes de fomentar l'odi entre els diferents territoris de l'estat espanyol. Aixi q moltes gracies A TU I A LA TEUA INCULTURA i seguix aixi q cada vegada ens dones mes vots.

A I MOLT AL TEU PESAR, JO SOC VALENCIA, VALENCIANISTA, FALLERO, DEL VALENCIA CF I DEL BLOC. I SI ALGU SA D'ANAR QUE SIGUES TU, PERO COM DEIEM ELS VALENCIANS VESTEN A FER LA MA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Hola a tots jo tambe m'sume a les felicitats pel l'explendit resultat d'aquestes elecions i li done molts anims al Baldomi.

jo tambe soc fallero, parle VALENCIA, escric en VALENCIA, soc del Llevant que enguany estem arrasant si seguim aixi.... xe l'any que ve a la champions i a me sa mes he votat a Compromis ¡¡¡¡

I VISCA LA XEPERUDETA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Que visca les taronges, que visca el vi visca la mare que ma parit que ella es Valenciana de soca i hem va ensenyar a parlar el valencia i estimar la meua terra per aixo he votat compromis per que son els unis en un parell de collons Valencians lo que en USA diuen TWO VALENCIANS POWER¡¡¡¡ QUE DEFENSARAN ELS MEUS INTERESOS A MADRID.

jo tambe soc del Valencia CF, m'agraden les falles, parle valencia i me folle a una valenciana, amb els meus TWO VALENCIANS POWER per tindrer un fills 100 % VALENCIANS.

Anònim ha dit...

Jo també he votat compromis. I se que el meu vot val més que 1000 vots al pp o al pesoe. Per que Baldovi treballara més que els 30 diputats del pp i psoe, com s'ha demostrat en les anteriors eleccions.

No feu cas de les provocacions d'estos indeseables. Seguiu aixina. A les pròximes eleccions a la generalitat voreu com compromís te més del 15% dels vots.

Visca Compromís.

A la Dula ha dit...

El diccionari d’ús del valencià, que edita Santillana S.A. diu en la seva accepció de País: Territori i població d’un estat. Sin.- Pàtria, nació, estat. A veure, senyor nacionalista d’Espanya, per què collons jo no puc dir-li País a la meua pàtria, la meua nació, encara que no estigués reconeguda com estat?. Per a mi, País Valencià és un sentiment legítim, que tenim els que no ens trobem còmodes en un estat centralista, estat, al que hem estat tota la vida ofrenant-li noves glories, i rebent bufetades i indiferència. Un estat que ens ha ignorat en la nostra identitat diluint-nos en allò tant espanyolista del Levante Espanyol, que sembla un partit de futbol de primera divisió,(per cert guanyarà el Llevant). El meu País, per el que jo humilment lluite, és un país on la gent sabrà parlar, llegir i escriure en valencià, la llengua dels meus avantpassats, que malauradament eren analfabets en la seva llengua, i en canvi, sabien llegir i escriure en un altra que no havien mamat. El meu país, és un país on la cultura tradicional, les nostres tradicions, la nostra memòria col•lectiva, els nostres arrels tenen l’adob necessari per agafar-se amb força al poble, que li te que donar la saba que potència el seu creixement, donat que els seus fruits retornaran en créixens al poble que li ha donat sustent. El meu País Valencià, és del Valencia CF, del Llevant CF, del Villarreal CF, de l’Alcoià CF, i de tots aquells equips esportius que porten pel mon el nom de Valencia, i dels Valencians, en el meu país no se fiquen pancartes en Mestalla dient que: En Albalat somos del Madrit, animo Raül. Així que, amic, en el meu País vostè no cap, com jo no intentaré cabre en el seu, ara te vostè l’oportunitat d’ofrenar-li noves glories a Rajoy, pot anar molt còmodament en l’AVE del desficaci, que el deixarà molt propet del Congrés, i si al cap d’un any, no li han fet gens de cas, sàpiga que pot cridar a la porta de Baldoví, i presentar-se com un valencià del Levante Español, de segur que el rebrà en els braços oberts. O no, com sol dir el tal Rajoy.

Valenciana y Española 100% ha dit...

Jajajaja... ahora reclando agua para todos, pero cuando el PP queria hacer el trasvase del Ebro hacia la Comunidad Valenciana y Murcia... todos vosotros (como os mandan desde Catalunya), calladitos y encontra del agua...pq lo propuso el PP. A los del levante... sois unos renegados, ya que mas de la mitad de los aficionados son del Madrid y Barça, jajaj. Y como os fastidió la pancarta de: EN ALBALAT SOMOS DEL MADRID, ÁNIMO RAUL !!!! eh? jajaja... pero es parte de la realidad, sino, mirar lo bien montando que esta la peña madridista.

Anònim ha dit...

Xeee molt be aspanyola fesme una guinyola tu i altra el reial mandril

A la Dula ha dit...

Anem a veure espanyola 100%, si eres en la totalitat espanyola no pots ser valenciana!!!. Quan un got està ple, tan sols una gota el fa vesar!!!. Per a ser valenciana el teu percentatge d’espanyola al menys tindria que ser del 75% per a que li entrès el 25% de Valenciana!!!.
No espere que ho comprengues però intentaré explicar-te lo del aigua per a tots. No fa molt el PP va mamprendre una campanya furibunda demanant un transvasament d’aigua del delta d’Ebre fins al Levante Español, transvasament al que ens oposarem, així com el partit socialista que demanava un pacte nacional de l’aigua. Però el PP necessitava eixa aigua per a conhortar als seus amics promotors de camps de golf, i d’urbanitzacions megalítiques, es a dir els amics de la RAJOLA. Per a fer més soroll, buscaren als cridaners de les associacions agràries afins als seus interessos. per a que mobilitzaren a la gent del camp, demanant l’aigua com a motor de l’economia valenciana. Però que ha passat, la bombolla immobiliària a esclatat, les urbanitzacions no se venen, els camps de golf o no s’han dut a terme o no els poden acabar per falta de financiació, així que l’aigua per a tots, en esta campanya electoral, s’ha quedat en un sirimiri o calabobos, en que els politics del PP, han passat de puntetes per a no mullar-se. Així que donat que eres una fan dels transvasaments, per què no t’acostes en una corregudeta, mobilitzes a tots els regants del Levante Español, als promotors dels camps de golf, als fanatics de la rajola i te claves davant del congres Español demanant AGUA PARA TODOS!!!, que Rajoy te la donarà a poalades!!!, inclús el tal Raül estaria disposat a fer-te costat, en agraïment per la pancarta al•lusiva, i els de la peña madrilista, de segur que els farà falta aigua, per a regar les plantetes de la seu que tenen en Albalat.
Desprès dius que “Los del Levante sois unos renegados”???. Te estàs adreçant als aficionats del Llevant?. Que si la meitat son del Madrit i l’altra meitat son del Barça?. I tu de quina meitat t’has caigut?. O lo teu segurament serà, que no t’agrada el futbol i prefereixes la Play-Station.
En fi, sense comentaris, allò de la pancarta, i encara es riu la ignorant, que no te’n adones que allò que deia la pancarta era una fal•làcia, que va resultar dels efectes de les begudes espirituoses, que se varen mamar els aficionats d’eixa peña extraña, en acabar de sopar abans del partit, com tot el mon sap, l’alcohol fa veure les coses per duplicat, però això és en les tres primeres copes, desprès la multiplicació es torna exponencial, així que eixos pobres xics, es cregueren que ells a soles eren tot el poble!!!, que dic poble, TOTA LA COMARCA!!!. Que anem a fer, disculpem-los en la seva ignorància, ja que la ignorància és la mare de l’atreviment. Amunt Valencia!!!, amunt Llevant!!!, i en més moral que l’Alcoià!!!.

Anònim ha dit...

Be, ja tenim una veu a Madrid. Ara és hora de demostrar el que sabem i podem fer. Baldoví tens molta responsabilitat i molta gent ha posat en tu les seues esperances, i també molta gent podria recolzar Compromís si es fan be les coses. Aixina és que a treballar per tots els valencians.

I que ens acusen del que vulguen i que diguen les mentides que vulguen... la gent poc a poc es va a donar conte de qui defensa els seus interessos. Temps al temps...

Anònim ha dit...

Xeeeeee que ja tenim un Valencia a madriles.

Visca el PAIS VALENCIA¡¡¡¡
Visca el ALBALAT CF¡¡¡¡
Visca COMPROMIS ¡¡¡¡
I VISCA LA ALBALATANA QUE HEM VA PARIR¡¡¡¡

Anònim ha dit...

la pancarta el que en realitat volia dir era. NOS GUSTARIA QUE ALBALAT FUESE MADRID Y QUE RAUL NO HUBIESE RENEGADO DEL MADRID.

pobra gentola que no accepta ni la llengua ni la cultura del poble on viu.

almenys podien intentar parlar un poquet en valencià i no insultar als del valencia i del llevant o vila-real

diu el refranyer castella: es de malnacido el no ser agradecido

Anònim ha dit...

A veure 100% de lo que sigues, enterat que jo entre a este blog a tot arreu i no te tolere que digues que qui entra entra a riures, maleducada, poc de trellat, impresentable, parla per a tu i no pels demés, que se vos putja massa tot al cap y massa pronter. Els impresentables y els ppperos manseneu en flama.

jodemajorvullserdelPP ha dit...

jo de major vull treballar a la depuradora de Pinedo.

Xe que si jornals millonaris.
Loguers de cotxes de luxe.
Viatjes a suites en hotels de 5*.
Xe te pagen fins la compra mensual i el tabac aço es de puta mare i sols per depurar si pero per depurar les butxaques dels VALENCIANS¡¡¡¡

A per treballar alli tambe cal ser del PP, sera que tindre que treurem el carnet eixe, XE TE FAS D'OR¡¡¡ Xata que poca vergonya que tenen¡¡¡¡

Segur que aço te fa tanta gracia com per ha riuet, caradura maleducada

jodemajorvullserurdangarin ha dit...

I eso no es todo amigos.....

El tio Urdangarin taneb venia açi a Valencia a organitzar no se quin salaooo amb l'unic fi d'omplir-se les butxaques amb els diners de qui???? a que no ho sabeu, pues si amb els diners dels VALENCIANS.

Xeeee estamos que lo damos¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Hieee que temui enveja del blog del pau? Collons per una tonteria la que sha armat.

Anònim ha dit...

tonteria????

tonto es el que dice tonterias.

per cert no ens compares amb el Pum o pim a Pau eixe que açi NO HI HA CENSURA¡¡¡¡

EL blog del pau es un monoleg

Republicana ha dit...

Vixca Catalunya LLiura
Vixquen els Països Catalans!!!
Junts podrem en tots estos españolitos peperos!!!!

Anònim ha dit...

Efectivament tonto es el que diu tonteries. (com diu Forest Gump) I en este blog algu fa comentaris tontos, per tant es un tonto, i diu tonteries. Com per exemple el comentari de dalt. Que nomes busca ficar merda. I diu mentides i irrealitars. No mestranyaria que fora algu pepero qui ho ha fet, com no tenen altre argument... Per que el que escriu aixo segur que no es del bloc ni de compromis. el que diu tantes tonteries no vol al bloc ni a compromis. Aixina que no te fases pasar per fals simpatitzant i ocultante darrere lanonimat, cobardment, pugues les tonteries que dius. Tu no estimes el Pais Valencia. Sigues valent i posa el teu nom, si tan clar ho tens. Segur que no tens el que hi ha que tindre. Deixa de molestar. Al bloc i a compromis no volem gent aixina.

Anònim ha dit...

Si. jo també pense que eixa republicana es una farsa perquè té varies faltes d'ortografia, o siga que no sap escriure en valencià. si tant estima una catalunya lliure hauria d'aprendre a escriure bé, no?

s'escriu visca i no vixca i lliure i no lliura (que es la moneda d'anglaterra)

Republicana se t'ha vist el plumero i et recordem que el bloc compromís vol un país valencià digne i sobirà i que això dels païssos catalans ja no està dins del nostre programa.

Anònim ha dit...

No ha estat mai. I prou de ficar merda on no hi ha.

Mai el BLOC ha pensat en eixos termes. Es més, això és un invent i una mentira. Que s'apanyen els Catalinos si poden, que nosaltres ja s'apanyarem i decidirem que es el que volem per al nostre futur.

El Regne de València va nàixer políticament lliure i només va ser amb les armes quan els castellans ens van arrebatar "por justo derecho de conquista" la nostra llibertat política.

El Regne de València va nàixer lliure i lliure ha de viure. Lliure d'uns i d'altres, aprofitats tots.

Anònim ha dit...

Visca la vizca republicana¡¡¡¡

Xata sort tens que açi no fem cesura i qualsevol cinica (quant es diu el contrari del que es pensa)pot escriure el que li vinga en gana, ara be, tu mateix te desacredites.

Visca el PAIS VALENCIA¡¡¡¡
Visca el valencians que defensen la seua terra¡¡¡¡
VISCA EL BLOC¡¡¡¡

RATA PENADA ha dit...

XEEE Republicana vesten a Catalonia que alli segur que et reben en els braços oberts i a mes a mes no tindras que preocuparte pels xoriços del PP alli no hi han. I deixa als valencians en pau que ja tenim prou amb els manguis del PP per ha dur als catalanufos açi.
Per cert els teus comentaris quedaran mijor a alguna web de esquerra republicana i no açi PARDILLA¡

Visca el Pais Valencia¡
Visca Compromis¡
Visca la mare que ma parit¡

Anònim ha dit...

Sols demane als provocadors, Ppitos, botiflers i mes gent que entra a aquest blog per ha insultar, provocar o mentir que tinguen un nivel intelectual per damunt de 90 x que deixen molt que desitjar i casi que el que fan es de riure, xe sempre en la mateixa cansoneta???? que no saben mes???? que le gent no es tant boba com vosaltres, a vore si se entereu¡¡¡¡

VALENCIANS 100%
VALENCIANS DE SOCA¡¡¡¡
VALENCIANS DEFENSEM LA NOSTRA TERRA
VALENCIANS DEIEM PROU A LA CORRUPCIO DEL PP.

ANIM BLOC
ANIM COMPROMIS
ANIM MONICA OLTRA
ANIM MIRELLA MOLLA
ANIM JOAN BALDOMI
ANIM MONDEDEU
ANIM MORERA
ANIM CALAUET
ANIM PER HA TOTS EL VALENCIANS 100% QUE LLUITEN PELS INTERESOS DELS VALENCIANS.

ENDAVAT VALENCIANS¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Republicana et dedique aço, tu no se si ho entendras pero la resta segur que si.


FURGA FANTASMA FURGA QUE ET COUS LA TRAMPA.

jajajajajajajajajajajajajajaja