divendres, 19 de novembre del 2010

MORERA: “EL PSOE RESCATA 6 AUTOPISTES DE MADRID I BLASCO GUARDA UN SILENCI CÒMPLICE PER L’AP-7”


El portaveu de Compromís diu que el síndic del PP i el govern valencià “han decebut les esperances de milers de valencianes i valencians que volen circular amb llibertat pel nostre territori i no pagar peatges”. Segons Morera, “el govern de Camps va rebutjar la nostra proposta i la que ha fet el PP està dormint en un calaix perquè no tenen voluntat de recuperar carreteres per al domini públic”.

Enric Morera considera que el rescat de l’AP-7 al seu pas per tot el territori valencià, “és una opció viable i necessària per a descongestionar les carreteres valencianes i també és una manera de preservar el paisatge i el medi ambient perquè la solució no passa per fer noves autovies, sinó per ser valents i decidits i rescatar una carretera que vertebra el país fent-la lliure i gratuïta, tal com va proposar el grup parlamentari Compromís en el passat mes de març i que va comptar amb el suport del president de la Generalitat, malgrat després haver fet maniobres per a silenciar el tema i intentar que s’oblide. I ara, el PSOE rescata sis autopistes i Blasco guarda un silenci còmplice per a no fer res amb l’AP-7”.

El parlamentari valencianista ha fet estes declaracions després de saber que el Ministeri de Foment, que dirigeix l’alt càrrec socialista José Blanco, rescatarà sis autopistes en Madrid. Concretament, estes carreteres són: La R-2 Madrid-Guadalajara; La R-5 Madrid-Navalcarnero; La R-4 Madrid-Ocaña; La M-12 Eje Aeropuerto i l’AP-41 Madrid-Toledo. El rescat que pagarà el govern de Zapatero per estes carreteres està inclós als pressupostos generals de l’estat i ens costarà a tots 80 milions d’euros.

Morera ha recordat que el PP va rebutjar la proposta de Compromís i va fer una proposta seua. Fins el dia de hui, “el portaveu del PP en les Corts i conseller, Rafael Blasco, no ha dit res al respecte, no sabem en quin punt està eixe tema perquè està més que clar que no tenen voluntat de rescatar l’AP-7. Nosaltres no ens oblidem dels ciutadans i ciutadanes de la Ribera, la Safor, les Marines, l’Alacantí, les Planes o el Baix Maestrat que han de pagar si volen anar per l’AP-7. Per estes persones era la nostra proposta, la que no va voler el PP i a estes persones és a les que està perjudicant amb una proposició de llei que ningú sap per on para, llevat del senyor Blasco, clar”.


Font: http://www.bloc.ws

2 comentaris:

independència ja ha dit...

això, això, els valencians a pagar per l'A-7 mentre que els fem "de gratis" les autovies als andalusos i castellans amb els nostres diners.
I, per suposat, a seguir votant al PPSOE, per que tot continue igual, i no tingam un concert econòmic com el Pais Basc.

Anònim ha dit...

que diu este tio de concert?. El concert el feu la banda latre dia. Menos independencia y mes treballar