dilluns, 5 d’agost del 2013

La zona verda del P.A.I de Mercadona ja està oberta





Si passeu passejant per l’entrada principal del Pai de Mercadona, la que mira cap a Sagunt, podreu vore un cartell menudet en roig amb l’escut del nostre Ajuntament en el que es pot llegir: “Horario de apertura al público de 9 a 18 h.”

Eixa és tota la publicitat que ha fet l’equip de govern per a que tots els veïns i veïnes sapiguem que ja podem anar a passejar pels jardins que són de tots nosaltres, però que només podrem gaudir 9 hores al dia.

Si fem memòria, en desembre de 2010, en un Ple Extraordinari i Urgent l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells va aprovar, amb els únics vots del PP, la creació d’una Entitat Urbanística de Conservació en el PAI que ha urbanitzat MERCADONA. La creació d’esta entitat suposa que com a mínim durant 40 anys MERCADONA gestionarà, farà i desfarà com crega convenient, ja que la mercantil, té el 100% de les participacions en l’Entitat de Conservació. Això és el que el PP va aprovar, el PP ni tan sols va proposar que l’Ajuntament es quedara amb un percentatge de participació per poder decidir i informar-se sobre els temes d’eixa zona.

El PP ens va vendre que esta entitat de conservació es feia per a un millor manteniment de les obres i la seua protecció. L’argument de l’equip de govern per a crear esta entitat és que Mercadona assumirà les despeses de manteniment de les zones comuns, jardins, mobiliari públic i carrers.

Però la realitat és que esta entitat era el pas previ per a justificar tancar una zona del poble i semi-privatitzar-la. I ara tenim la confirmació d’allò que vam dir fa 3 anys. De 24 hores que té un dia, els veïns i veïnes d’Albalat només podran accedir als parcs durant 9 hores. Segurament les que el Consell Rector, designat per Mercadona, ha decidit que podem gaudir. Cal recordar que les zones verdes són propietat del poble, per tant, de cadascú dels veïns i veïnes d’Albalat, però és Mercadona qui decideix quan i en quines condicions podem anar a fer-los una visita.



És evident i comprensible que MERCADONA defense els seus interessos i prenga les decisions en eixe camí. El que no és comprensible és l’actitud del PP d’Albalat, que al nostre entendre, no defensa com cal els interessos del nostre poble. Quina contraprestació tenim els veïns i veïnes d’Albalat per a que cedim la gestió d’eixa zona del poble?

Des de COMPROMÍS continuem pensant que si Mercadona necessitava per seguretat, per imatge o per les raons que foren disposar de tots els metres d’eixa zona, es podia haver pactat una altra solució més beneficiosa per a tots, com per exemple que Mercadona adquirira alguna parcel·la dins del poble per a fer un parc públic.

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que fiqueu al comentari,sobre Mercadona.Sa demanat alguna vegada per part de nostre partit,en tems i forma al Ajuntament.

Anònim ha dit...

osti, tu ara si quels podrem dir als xiquets allo de "va, anemsen del parque, que van a tancarlo".... con dos cojones, josera.

Anònim ha dit...

Espere la resposta,si lo que consta al article,ha segut demanat per el Bloc al Ajuntament,

Anònim ha dit...

Molt fe fum i poca palla.Mal anem.

Anònim ha dit...

Menos critiqueos i a treballar,per nostres interesos.Que ja es pareixeu als de l'altra pagina i aco no favorix al Bloc.

Anònim ha dit...

¿ Que pasa ? corre un rumor per lo Poble,que Colau la pifia al ultim ple acosant a l'opsicio i no al equip de gober.Espai en lo que feu que no vullc tornar a escoltar lo de PP_BLOC .

Anònim ha dit...

l'únic que passa és que al Sr. Almenar se li escapa l'asunt del PAU i no para de ficar comentaris i insultar a la gent, això és lo que passa.

Anònim ha dit...

Pero el BLOC ha ficat alguna queixa formal al Ajuntament sobre l'asunt del article de Mercadona.Contesteu per favor.

Anònim ha dit...

En resum,que no contesteu sobre si sa fet algo amb relacio al article.Res de res,el Bloc esta en els seus moments mes baixos,aixi que deixeu el bla,bla,bla,per a altres i fiqueuse a currar o deixeu de vendre fum.

Anònim ha dit...

Si no et contesten es per que no han fet res,mes que publicar un article i fer creure que fan lo que no fan.Que es treballar,aixi de clar.

Anònim ha dit...

Aixo es lo que fan desde antay i per aixe i altres motius el Bloc no alca el cap en Albalat,ni el alcara,si no al temps.

Anònim ha dit...

Com es nota que'l unic qu'escriu es Nico i com ara esta de baixa per Paternitat.Teniu la pagina morteta ahhhh i alguna peregunta per contestar.

Anònim ha dit...

Este partit al final acabara en un poco cego.

Anònim ha dit...

SE VA,SE VA,SE VA...SE VA LA TUNA YA SE VAAAAA,,,,,JAJAAAAAA

Anònim ha dit...

A vosaltres vos ha cabrejat tant el llibre de festes com al Almenar,que tira foc per la boca.Jo no el trobe mal,austero,justet,amb el programa complet que al final es sols lo que llig la gent de nostre POBLE.

Anònim ha dit...

Per ha fer els plastes ja teniu la pagina del PAU, ale aneu a cascarla alli

Anònim ha dit...

TA TOCAT O TA FET AIRE

Anònim ha dit...

Espai Colau,ara el Almenar vol ferte la pilota.Fica en un article que parlen mal de Tu,a la pagina de Pau i Ell no eu publica.Ja se que a Tu eixe tio no et lia pero ves espai que no em fie un pel de ningu de Pau.

Anònim ha dit...

ME SABE MAL ENTRAR AQUI POR QUE SOIS MAS SERIOS.PERO COMO ALMENAR ESTA DE VIAJE Y NO PUBLICA.¿ HABEIS VISTO LA CANTIDAD DE VECINOS QUE ENTRAN EN LA PAGINA DE PAU A DIARIO A REIRSE DE ALMENAR ? QUE FUERTE,SE HA GANADO EL TITULO DE PAYASO LOCAL POR EXCELENCIA.

Anònim ha dit...

Lo dicho las payasadas a decirlas a la pagina del PAU que les gustan mas y encima entran al trapo.

Anònim ha dit...

¡Che ! ¿ que pasa en Pau ? al final el Almenar a chapat la pagina.

Anònim ha dit...

No la ha cerrado, y mejor que la tenga bierta asi las chorradas las dicen en su pagina. Por lo visto esta de retiro espiritual en alemania creo que tienen un congreso los de UPyD

Anònim ha dit...

Retiro espiritual los UPyD pero si son un atajo de ateos lo que no entiendo como han fichado un ultracatolico como Visente

Anònim ha dit...

Che Isidro retoma la lavor de censor en la pagina del PIU que aqui ya estan dando por el .....

Anònim ha dit...

la pau, el peu, el piu, lo pou...
recollons, quina quadrilla!!!

Anònim ha dit...

Pero el pichor es Almenar,eixe es per a donarli de mejar apart.Es mal,rencoros,mantero,envidios i molt cobard.Clar te tant que callar i tapar del pasat que'l tipo no toba lloc.Che,que sen vaga a fer punyetes,

Anònim ha dit...

TE RAO EL ANONIM ANTERIOR ALMENAR TENIM QUE TITARLO DE LA POLITICA,QUANT ANTES ES ROIN I ESTA COM UNA ARRUIXAORA FORADA.

Anònim ha dit...

Pues ha fichado por UPyD del Opus lo tiran seguro.

Anònim ha dit...

ME DICEN QUE AL CLAVARIO QUE MENOS
CURRO EL LA ULTIMA FIESTA DE LOS SANTOS DE LA PIEDRA,AHORA LO PERSIGUE LA PIEDRA,GRANIZO I AGUA POR DONDE VA PERO ¿ NO CAIGO A QUIEN SE REFIEREN ? ¿ Y VOSOTROS ?

Anònim ha dit...

Recollons que semaneta.

Anònim ha dit...

Me dicen que para estas cuestiones podeis entrar a la pagina del PAU para comentarlo

Anònim ha dit...

http://www.eldiario.es/rastreador/Crisis-UPyD-Cantabria-fantastico-exterior_6_166643339.html

"El Hostal", ¿les suena? El Hostal....
Cambia Cantabria y otras cosas por Albalat y otras cosas... et voilà!!

Anònim ha dit...

ja no comenteu res del Ajuntament ni dels plens.Mos podieu informar un poc mes.

Anònim ha dit...

serà veritat?
http://www.eldiario.es/politica/potencial-crecimiento-electoral-UPyD-internas_0_167633493.html