dimecres, 1 de juny del 2011

MÒNICA OLTRA A BUENAFUENTES

5 comentaris:

Anònim ha dit...

MUY,MUY,MUY BUENA. ENHORABUENA COMPROMÍS

Anònim ha dit...

Collons quina publicitat. Ara no vos queixareu de no eixir en la tele.

A la Dula ha dit...

Que no ens queixarem???... Algú ha vist encara que siga una xicoteta referencia, en canal Bou o en radio Mou, al voltant dels resultats electorals de la Coalició Compromís?... I encara menys,una entrevista en exclusiva a Mònica Oltra, si tan sols en sentir el seu nom,als redactors de canal Bou, els ix un atac de borradura per tot el cos!!!.. El que és una vergonya,és, que ha tingut que ser una televisió d'àmbit estatal la primera en fer-li l'entrevista!!!... Ja ho diu la dita: Mai seràs profeta en la teva terra!!!...Que fins i tot Sant Vicent Ferrer s'espolsà les espardenyes quan la va abandonar, ja que ni la pols volia d'esta terra que així tracta als seus fills!!!... Bona nit!!!... A que se m'oblida!!!... Estic indignat en els teutons i en mitja Europa, ja m'han tocat el cogombre!!!.

Cagamandurrio, però de Ralph Lauren ha dit...

Tu, el de la publicitat en la tele, llig-te el comentari d'A la Dula. Què passa? Que només poden eixir peperos en la tele? o sociates a dit? Açò no ha fet més que començar, com diu un proverbi indi, seu a la porta de casa i voràs el cadàver del teu enemic passar. El enterro està a punt de passar, quina legislatura autonòmica més interessant vorem!

Anònim ha dit...

Muy bien Compromís, Muy requetebien Mónica , con un par, Enhorabuena por la sentencia del TSJ en la que os dan la razón y la Generalitat tiene que enseñaros los contratos que llevaís tanto tiempo pidiendo.Sou mol bons, tu , Morera , el Joan Ribó y tots els altres.