diumenge, 25 de setembre del 2011

TANCAMENT PRESSUPOST DE 2009

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a todos,

Muy bien amigos del bloc me gusta la idea de gravar los videos y mas a la gente como yo que no puedo pasarme por el ayuntamiento para verlos en directo, no llego entender como se puede deber tanto dinero??? En que se lo gastan, en trajes??
Es la primera vez que veo el salón de plenos y no me equivoco si digo que en la constitución dice que somos un país laico alguien me puede decir que coño hace el superman ese colgado de una pared en un ayuntamiento y mas aun en el salón de plenos que representa a TODOS los vecinos sean de la religión que sean o si no son de ninguna??

Anònim ha dit...

CONSTITUCION??? JA JA JA XE AIXO PA QUE VAL??? SI FAN EL QUE VOLEN AMB ELLA QUANT ELS CONVE

ENTERAT JA... QUE TE ENGANYEN COM VOLEN. QUI SAP EN QUE SE HAN GASTAT ELS CACAHUETS... EN SOPAROTS PER HA TOTS.... EN ENCHUFASSOS...EN TRAJES...

PUES NO SELS GASTEN MOLT BEN GASTATS COMPRAN-LI EL TRAJE A SUPERMAN QUE NO ES PLAN QUE ENS ENSENYE LA XUFA, QUE LA TELA QUE DU NO VEGES EL QUE ELS HA COSTAT¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Des de 2009 todavia no han presentado las cuentas????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Que pasa, que habian unas elecciones por medio??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anònim ha dit...

No volieu PP. Pos tingau PP. I si no al que tiraren que ara no vol saber res i parells que no haja trencat mai un plat.

Anònim ha dit...

Dirigir-me només a eixe anònim que diu que Espanya és un estat laic, segons la constitució,estic d'acord però, no deuria de ser un país també respectuós i no ple de persones "irrespectuoses" com tu. Què significa això de "superman"???? Què t'he costa dir-li pel seu nom???? Quina vergonya, que en Albalat hi haja gent com tu. I he de dir-te que jo també estic amb tu, el crucifix no deuria d'estar on està, però sé dir-ho d'una altra manera, amb educació.

Anònim ha dit...

Muy bien contestado. Estoy de acuerdo en que hay que quitarlo, pero con respeto.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Com en altres ocasions, el BLOC no es fa responsable dels comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. Gràcies i esperem la vostra col•laboració.

Anònim ha dit...

Digauli a José Rafa que porte coixins per alguns dels seus conçexals, que aixo pareix mes un anunci de CONFORHOGAR que un pleno..
Quina gentola hi ha ficada a la taula ppera, el Crist el fiquen per a que parega que son Cristians i humilds, pareix mentida que encara no sapiau les costums de manipulació pel poble.

Anònim ha dit...

No se si tendriais que censurar algunos escritos, por que la verdad es que son groseros. Un saludo

Anònim ha dit...

¿i també tindrán a´questa temporada 35.000 € els del fútbol?
caldría que liu preguntareu al Sr. Alcalde? i al sopar io també vullc anar, pague els impostos pa tot aixó també i si vos diu que liu dona el RUS, me te igual vullc anar a sopar collons.Tots els deportiste deuen anar a sopar ancara i aixo que no pujen a primera.