divendres, 11 de novembre del 2011

ACTE ELECTORAL DEL BLOC-COMPROMÍS


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuatro gatos mal contados.

Anònim ha dit...

Mejor cuatro gatos con pedigré que 1000 callejeros

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con pedigree y siempre a nuestras reivindicaciones que no mil callejeros esperando a ser enchufados. Además voy a ir yo , por tanto muchísimos más de cuatro y todos con pedigree, no como otros, por ejemplo el Sr. Blasco el de las ONG, el del Pozo de agua de Nicaragua. Poca vergüenza el de los cuatro gatos, solo quieren provocar. y que entremos al trapo, pero no diré nada más.

Anònim ha dit...

estos se pensen que els canvis es fan en les places de bous i estan molt equivocats els vertaders canvis els comencen quatre, quatre gats si. perquè 4 gats pensen molt més que 1.000 borregos.

Anònim ha dit...

Que mal educats i prepotents que són, es creuen que pq son molts borregos i peguen cabotà els demes anem a callar. molt de criticar però poc a poc anem fen-se lloc.

maulet ha dit...

quatre òsties ben pegades és el que et mereixes, sinverguensa, pocavergonya, fill de .... fruta.
Ara, que ja anireu caiguent, ja.
El problema és que tardereu tant que ho fareu tot tabaco, i deixareu un desert darrere que apanyat va qui ho arreplegue.
Faran falta anys i anys de patiment i control de despesa per pagar el deute tan gran que esteu deixant.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Com en altres ocasions, el BLOC no es fa responsable dels comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. Gràcies i esperem la vostra col•laboració.

Anònim ha dit...

XE ELS 4 GATS JA TEMIN VEU I VOT A MADRIT¡¡¡ I PER CERT VEU VALENCIANA QUE NO TE QUE DONAR EXPLICACIONS A GENOVA O A FERRAZ