diumenge, 1 de juliol del 2012

CONVERSES VALENCIANISTES



Estimats votants, simpatitzans i/o critics del Bloc-Compromís, volem encetar a Albalat dels Sorells una sèrie de xarrades-col·loqui al voltant de temes d’actualitat des de l’òptica valencianista. La primera la volem fer el proper dimecres 4 de juliol a les 20.30 h. en el Centre Cívic del nostre poble.

Presentació del Llibre “NOVES GLÒRIES A ESPANYA” de Vicent Flor.

En aquestos temps tan convulsos on la crisi sembla que arrambla amb tot, hem convidat al sociòleg i professor de la Universitat de València, Vicent Flor, que recentment ha publicat un llibre “noves glòries a Espanya” on analitza el món del anticatalanisme i l’identitat valenciana, però també volem que ens parle del Sistema de Finançament Autonòmic i de per què els valencians, malgrat que continuem ofrenant glòries a Espanya, eixin molt malparats en el repartiment de l’Hisenda Pública. Té remei aquest greuge històric? Que podem fer els valencianistes per canviar-ho? I el Corredor Mediterrani té a vore en tot açò?

Si t’interessen estos temes VINE i parlem-ne.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

comentario que "seguramente" no vereis publicado en el blog del PAU, aunque es allí donde lo mando primero.
Cosas de la censura, la tolerancia...
"Resulta que se contestan comentarios que no salen publicados, y solo el señor Almenar conoce.
"Pau no se hace responsable de las opiniones vertidas por los participantes en este blog" (pero participa quien participa, no es libre la publicación de todos los comentarios).
"PAU no puede conocer la identidad de aquellas personas que decidan mantenerse en el anonimato", pero si haces comentario anónimo que no gusta, no se publica y se contesta, con lo que el lector ajeno al PAU "alucina en colores".
Ah, claro, cuando le dé a publicar como anónimo, saldrá el mensaje del tipo más o menos "se publicará si quiere el señor Almenar". Viva la democracia participativa, y la madre.... de todas las batallas.
Cuanto nos conocemos y cuanto te queda por aprender, Vicente Jesús, respecto a la tolerancia y la democracia, y el respeto a los demás, y etc.etc. No saldrá publicado, pero sé que TÚ lo vas a leer, y con eso me conformo.
Por cierto, respecto a las opiniones del accidente de la piscina y de las retribuciones escandalosas del PP, en CASI TODO, de acuerdo contigo.

maulet ha dit...

Molt interessant la presentació, el diàleg posterior i el sopar.
Cal seguir fent actes com aquestos per anar obrint ulls.
Respecte al comentari anònim, cada vegada més gent a Albalat va coneguent el veritable "talant" i "talent" de determinats individus.

Pepico ha dit...

No sabem que pensa El Bloc d'Albalat del incident a la pissina.S'aneu a banyar ¿ o que ?