divendres, 22 de novembre del 2013

Rebobinem RTVV - Societat Anònima (Canal 9)


3 comentaris:

Amic ha dit...

Despres de vorer l'utilicacio que fa Almenar de nostra pagina,em de vorer la forma mes correcta i dins la llei de no deixar ni que mos alabe ni utice nostra pagina amb tota la merda interna que te a la agrupacio Pau.Espai amb el personage no mos embolque i utice per als seu safarranchos que fan una pudor que este nostre Partit Bloc-Compromis,ni mos va ni mos be que s'apanyen i si no s'apanyen millor per al Bloc que defensem tot lo contrari del tipo en cuestio.Ja se que som democratics i molt oberts,pero vorer a nostre bloc un comentari del tipo i firmat m'obert les carns.Un fort abrac i molt mes fort que de costum per la gran perdua,per el saqueig que'l pp ha fet de nostra veu,tancant RTV.Estem de dol no deixem que entre mes merda al bloc.que no vullguen taparmos el Sol Valencia amb un dit corrupte-

Anònim ha dit...

Amic, el Sr. Almenar no fa res devades, si ara intenta fer vore que es du be en el nostre Bloc-Compromís, serà per que li interesa politicament. Però d'ahí a la realitat, va un bon tros. Ja te dic jo que El Sr. Almenar no torna a ser acalde d'Albalat en la vida. Qui s'arrima a ell ix escaldat, ara també ho sap Tere Royo.

Anònim ha dit...

Tambien decia Almenar en la anterior campaña que el bloc iba a pactar con el PP. Mentia por que le interesaba. Ahora se pone de buen rollo con el bloc por que le interesa, pero todos, bueno casi todos lo conocemos ya. Nada con el.