dimecres, 5 de març del 2014

Que han cobrat els regidors d'Albalat dels Sorells en 2013?




7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni tenen vergonya ni la coneixen, un municipi com Albalat no es pot permetre gastar tant en politics, per la oposicio hem pareix just tirant a poc, ara be lo del equip de gobern hem pareix una autentica animalada i mes per al que fan, res de res.

Anònim ha dit...

no queriais PP. Toma morenoooooo

Anònim ha dit...

No teniu ni idea els del PP d Albalat han sigut aconsejats com sempre per els seus amics banques i lo que es mereix la oposicio es rebre un 1 % del q reben ells aixi si el PP cobra 43000€ a Compromis o al PAU els toca 430€ i al PSOE el 0,5% aixi es riuen a la cara del treball de l oposicio

Anònim ha dit...

En estos tiempos de crisis el PP mola mazo

Anònim ha dit...

El rosquilla ese cobra bien por mover el aire del pueblo, estoy por sacarme el carne del PP a ver si me dan un puesto similar como chupar piruletas, rascar lomos de jubilados, tomar el sol, ir a mis campos a trabajarlos y con furgoneta oficial bueno esto ya serian horas extra he i el gasoleo que lo paguen los vecinos faltaria, tomar cafe en todos los bares del pueblo, mirar obras, hacer sobra al suelo yo que se trabajos de esos duros y pesados como los que les gustan a los PPitos.

Anònim ha dit...

A mi m han baixat el jornal i esta gentola no deixa de pujarsel? Xe que escolten a Don Pinpon (marianico el corto) o al president de la patronal, no hi han retallades per als menbres del PP d Albalat? No tenen que trwballar mes per menys? Va! Les retallades, pujades d impostos, manca de serveis sempre per als de sempre, per als treballadors, que gentola estos del PP.

Anònim ha dit...

Nos calfeu la totina, tenen diners per a lo que volen, ambolics tot ambolics.