dissabte, 17 d’octubre del 2015

Resum de la feina feta pels regidors de Compromís la setmana del 13 al 16 d'octubre

Com ha anat esta setmana? Ha sigut un poquet més curta però, per a nosaltres, igual d'intensa. Ací vos deixem un resum del que hem anat fent:

DIMARTS: Colau es va reunir amb l'Alcalde i la regidora d'Educació d'Emperador per tractar diversos temes del col·legi públic el Castell, en la qual va haver una bona sintonia i unió per treballar per la nostra escola pública. També va tindre una reunió amb la secretària per tractar diversos temes legals. A més, va avançar feina de despatx, signant i atenent a visites i es va reunir amb Marisa i, després, els dos van anar a visitar les instal·lacions de l'edifici de l'antic gimnàs per revisar uns problemes de goteres.

DIMECRES: Colau es va reunir amb els tècnics d'urbanisme i va signar documentació. Va tindre una visita amb el tècnic a les obres que s'estan fent en Jaume I per tractar de solventar un problema existent. També va tindre una reunió amb el cap de la policia i va realitzar el treball habitual de despatx. Sònia va reunir-se amb Colau i amb Lluís Mesa. També van anar Colau, Marisa i Sònia a una reunió comarcal per posar en marxa el pacte d'alcaldes de la Unió Europea per reduir un 20% les emissions de CO2.

DIJOUS: Colau es va reunir amb comercials d'una empresa de telefonia per concretar nous contractes que permetran reduir a la meitat la factura de telèfon i, a més, milloraran el servei. També va rebre alguns veïns i veïnes i va treballar al despatx. Després, reunió amb la secretària i el tècnic assessor d'intervenció de l'Ajuntament. Xavi, per la seua banda, va estar organitzant els trofeus de la volta a peu del proper dissabte 24 d'octubre.

DIVENDRES: Colau va tindre una reunió amb el cap de la policia local i el de Massalfassar. També va visitar la piscina per controlar el manteniment de la piscina i es va reunir amb un treballador del col·legi. Després, reunió amb Marisa per tractar diversos temes i reunió d'esports amb Xavi i el club d'atletisme. A més, va estar signant document i avançant feina al despatx. Marisa, per la seua banda, es va reunir amb Lluís Mesa i Elena Guasque, treballadora de l'Ajuntament que s'encarrega de l'escola matinera, per comentar pròximes activitats. Per la nit, sopar solidari contra el càncer al que van acudir Colau, Sònia i Marisa.