dimecres, 30 de desembre del 2009

MORERA: “PERALTA POT FER TOTA LA LITERATURA QUE VULGA, PERÒ 2009 ÉS L’ANY DE LA MARGINACIÓ DELS VALENCIANS PEL GOVERN DE ZAPATERO”

El secretari general del BLOC i Síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, considera que el balanç de l’any fet pel delegat del govern, Ricardo Peralta, “és pura literatura i, a més a més, literatura fictícia perquè l’any que s’acaba passarà a la història com un any més de marginació al poble valencià, cosa a la que desgraciadament estem acostumats per part dels diferents executius i partits”.
“En 2009, les nostres infraestructures continuen sent insuficients, hem de pagar peatges abusius i no ens ha arribat el AVE. En 2009, ens hem assabentat de que volen especular amb l’aigua del Xúquer –la poca aigua que ens queda perquè la gasten tota de mala manera en Castella-La Manxa-. L’any que s’acaba és trist perquè el govern de Zapatero ens ha donat una almoina de finançament autonòmic i el País Valencià continua sent un paradís per a l’extrema dreta violenta. Este i no altra és el vertader resum que podem fer de l’any i del que ha fet el govern central a les nostres terres”, ha declarat el parlamentari valencianista.

FONT: http://www.bloc.ws