divendres, 26 de febrer del 2010

El PSOE i el PP intenten “dinamitar” l'Agenda 21 d'Albalat


El passat dimarts es va celebrar la quarta reunió de l'Agenda 21 d'Albalat dels Sorells en la que es tenia que formar i votar als membres del Fòrum amb càrrec, President, Vice-president, Secretari i Vice-secretari.


Llevat de la primera reunió a la que van acudir al voltant de 50 persones, la del passat dimarts 23 va ser la més multitudinària amb un assistència d'unes 30 persones. Coincidència? No, tant el PSOE com el PP van organitzar a militants i simpatitzants dels seus partits per a que acudiren a la reunió amb la intenció de "col·locar" a d'algú dels seus en els òrgans del Fòrum. Vergonyós senyors socialistes i populars. Vergonyós.


Este fòrum naix amb la intenció de donar participació a la gent del poble que estiga interessada en aportar idees per a millorar el nostre poble. Per als polítics, ja tenim els plens, comissions i reunions a l'Ajuntament on dir-se les “mil perreries”, depèn de qui, i discutir de política i de lo be o mal que ho fan uns i altres.


Des del BLOC lamentem este intent de boicotejar i polititzar l'Agenda 21 d'Albalat dels Sorells per part del PPSOE i proposem que ningú polític puga participar en les reunions del Fòrum.


El projecte d’un Albalat sostenible comença al l’octubre de 1.999 (fa més de 10 anys) quan el BLOC presenta una proposta per a que l’Ajuntament s’adherira a la Carta d’Alborg. Açò suposava comprometre’s a desenvolupar una política mediambiental d’acord amb criteris de sostenibilitat i respecte ambiental. Esta proposta del BLOC va ser aprovada per unanimitat. Açò va portat a crear una Xarxa de Municipis Valencians per la Sostenibilitat, on Albalat dels Sorells també hi està integrat. (FANAL 15)


Ha passat molt de temps des de que es va iniciar açò. I ara per fi que està en marxa, el PPSOE volen “ningunejar” un Fòrum de participació ciutadana creat per a millorar el nostre poble i fer d’Albalat un poble sostenible per a les futures generacions.


DEIXEU EN PAU EL FUTUR D’ALBALAT


Per cert, vos convidem a que vingau a aportar el vostre granet de sorra per a fer d'Albalat un poble millor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ací està clar que uns i altres només volen "mangonejar" en el seu interés tot allò que puga donar un grapat de vots.

Anònim ha dit...

deixeusen de bobaes¡ Tenint aquesta pagina web de propaganda notiçiera amabilísima, al PP no li fa falta tindre web. En aquesta prou.