dijous, 17 de febrer del 2011

El BLOC denuncia que el PP no ha presentat els Comptes de 2009

El BLOC d’Albalat dels Sorells ha denunciat que l’equip de govern del PP te pendent la presentació del Compte General corresponent a l’exercici de 2009.

Segons Nicolau Claramunt, portaveu del BLOC, l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells te varis requeriments del Síndic de Comptes de la Generalitat Valenciana per a que es pressente el Comte General de 2009. Segons estos requeriments, el 31 d’octubre de 2010 va finalitzar el termini perquè Albalat presentés en la Sindicatura de Comptes el Compte General corresponent a l’exercici de 2009, conforme a l’article 9 de la Llei de la Generalitat Valenciana 6/1985, d'11 de maig.

El BLOC d’Albalat va demanar en data 18 de novembre de 2010 el tancament econòmic dels pressupostos de 2009. La contestació del Sr. Alcalde José Rafael Tamarit Sotomayor va ser literalment: “En relación con su solicitud de copia de la liquidación de 2009 le comunico que no podemos envíarsela por no haber sido aún aprobada.”

El regidor valencianista entén que després d’un any, el govern del PP ha tingut temps més que suficient per a presentar els Comptes de 2009, però no vol fer-los públics, segurament per que els resultats son negatius, fruit de la nefasta gestió econòmica del PP que ha generat un deute que, i voldria enganyar-me, va en augment.

D’altra banda el Sr. Claramunt ha declarat que el fet de no presentar els Compte General de 2009, pot fer que Albalat quede exclòs d’ajudes o subvencions ja que la presentació dels esmentats Comptes pot ser un requisit indispensable per a rebre-les.

Per tal de forçar que l’equip de govern del PP presente al Plenari els Comptes, el BLOC ha demanat els demés grups de l’oposició que signen una convocatòria de Plenari extraordinari per als pròxims dies en el que es debatrà i votarà una proposta en la que es fixarà la data de presentació d’estos Comptes.


DOCUMENTS I INFORMACIÓ SOBRE ESTE TEMA:

http://www.sindicom.gva.es/web/wdweb.nsf/documento/cuentas2009

http://www.box.net/shared/3kfbrqu0rj

http://www.box.net/shared/6sdhgcgh0d


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Colau tienes un par de cojones que no te acobarde esa gentuza neofascista del PP que nos van a arruinar a todos ya sea en Albalat como en Valencia, Por que de arruinar España ya se encarga ZP. No tienen verguenza gastan en todo menos en los que lo necesitan.
Sigue así eres el único que esta encima de ellos, animo. Estas elecciones voy a darte mi apoyo.

Anònim ha dit...

Pues... ja estem eixint als diaris... som dels pocs pobles de València que no ha tancat els comptes del 2009...
i si no ho creeu, mireu el diari levante del diumenge... Per què serà que no podem dir com s'ha tancat l'exercici del 2009 a Albalat?

Anònim ha dit...

¿gentuza neofascista del PP? ¿pq ese odio?te recomiendo que te cojas un diccionario y mires lo que significa neofascista? tú eres más radical q cualquiera del PP q yo conozco. Por cierto tu voto no va a servir para nada pero ¡ànimo¡

Al del periódico ¿todo lo q se publica es cierto siempre?

Anònim ha dit...

al "anonimo3" de el "del periodico":
en este caso, si es cierto, tan cierto como que lo que publica el levante es que no tiene datos de este pueblo (de los demás pueblos publica los datos).
Y no tiene datos, sencillamente, PORQUE NO ESTAN TODAVIA CERRADAS LAS CUENTAS. ¿POR QUE SERAAAA, QUE DECIA LA BOMBI?

Anònim ha dit...

Y el psoe y almenar van a votaros para que se haga un pleno. ¿como está ese tema?