diumenge, 13 de febrer del 2011

Rita Barberà no firma per una educació pública per a xiquets de 0 a 3 anys

6 comentaris:

Jaume ha dit...

Que no firme Rita em sembla normal, la seua política és afavorir l'educació privada que es la que poden controlar. Però el que em sembla molt fort és el que diu quan se'n va: PAGADLO VOSOTROS. No Sr. Alcaldessa, l'escola pública la paguem tots. EL BLOC i EL PP encara que vosté no vullga. Cal gent com la del bloc, com la de compromís per desenmascarar als del PP i que la gent conega la seua vertadera cara. O siga, la cara dura, vull dir. Anim BLOC continueu així, teniu el meu vot.

Anònim ha dit...

Guagggg¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

me pareix molt bonic tot el que diagau pero ¿da on vos penseu que ixen els diners¿cauen del cel?a mi també m'agradaria que tot fora gratis i ja ficats me pagaren l'hipoteca però antec q no pot ser.

J.R.C. ha dit...

No, anònim 3, els diners li'ls donen a Ecleston, cada any, i al bigotes. I mentres tant, els ciutadans del carrer a pagar religiosament el que ens diuen i a votar al pp per a que ens donen més pel sac. I si vols que te paguen la hipoteca, arrimat al pp igual te cau algun càrrec, ara això s'està fent molt a Albalat, i si no espera't a que ixca la llista del pp i voras els nous fichajes del pp quins son.

Anònim ha dit...

sòc del PP de tota la vida, he tingut càrrecs moltes vegaes i mai m'han pagat res, bè menys el dinar nadal,ja saps una paella pa tots, però per cert ¿qui va en la llista del PP?

J.R.C. ha dit...

Quan la llista siga pública mira-la i mira mes enllà...
O es que eres del PP tota la vida però no has vullgut vore lo que fa el PP?