dijous, 12 de maig del 2011

VIDEO DEL BLOC D'ALBALAT DELS SORELLS, ELECCIONS 2011

Hola, soc Nicolau Claramunt, candidat del BLOC- Coalició Compromís a l’Alcaldia d’Albalat dels Sorells. Ací tens el vídeo que hem preparat la gent del BLOC d’Albalat per a que el veges i si t’agrada l’envieu als teus contactes i amistats. El vídeo està pensat i fet íntegrament des d’Albalat per transmetre tota la il·lusió que tenim i sentim.
És hora de ser valent i passar a l’acció, per això te demane que el 22 de maig vages votar i votes BLOC.
Estem preparats, tenim ganes, tenim un projecte de futur per Albalat, comptem amb gent: només cal que el poble, és a dir, TU, ens dones l’oportunitat.   


MITING DEL BLOC
 
DIA: DILLUNS 16 DE MAIG
 
HORA: 20:00 VESPRADA
 
LLOC: ESPAI CULTURAL.
 
EN ACABAR HI HAURÀ UNA PICADETA I VI D'HONOR.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe m'agaradat el video que heu fet

Anim amics del Bloc, s'espera el canvi

Anònim ha dit...

Pues a mi también ,me ha gustado. Las propuestas que presentáis también me convencen, sobre todo lo del metro por la noche los fines de semana.
También creo que sois el mejor cambio de todos los que ese presentan

Saludos y animo en vuestra labor.

Anònim ha dit...

Imagina't si podeu fer este video... que fareu si teniu l'Alcaldia...
IMPRESSIONANT.

Anònim ha dit...

A mi tambe m'agradat. Treballeu molt be. Teniu un bon equip.

Ja queda menys per al dia 22, sols espere que la resta del poble s'adone de la vostra valia.

Endavant

maria de las virtudes afan de rivera corazón de león ha dit...

Y en el mitin del PAU ayer sólo había cuatro gatos. No llegaban seguro que a cien personas.Y fuera en la calle, en la cena (que al final no llovió ni nada, con lo que rezamos los del PP), unos 15 o 20.
Claro, que Vicente Jesús también reza lo suyo. ¿A quién hará caso Dios en estos casos? ¿a quién más rece? ¿a quién más grite? ¿a quién más tenga?.
Jo, es que esto es un lío. Porque acabar separados y tan reñidos, para al final tenerse que juntar (no vamos a caer en manos de rojos ni de catalanistas), pues no me parece muy bien, la verdad.
Juntos, somos más y estamos mejor, y nos contamos nuestras cosas y nos repartimos el pastel sin migajas y nos hacemos compañía.
¡¡¡¡Qué felices éramos cuando todos éramos uno y no había que elegir!!!

maulet ha dit...

Xé, de deveres estic "hastalsous" de la gent del PP i del Peu, pou, piu, PAU o com siga, que sempre estàn fent comentaris creuats entre ells al nostre Blog.
Soc partidari de la llibertat d'expressió, però no sé si val la pena posar algún filtre com fan ells per tal que alguns no apareguen.

Anònim ha dit...

nooooooooooooooooooooooooooooo

elquefatretze ha dit...

Enhorabona pel video, heu reflectit amb claredat l'esperit del col·lectiu. Això no haguera estat possible amb mentida i comecocos, com fan altres, sinó des de l'honradesa i l'autenticitat. Ja n'hi ha prou de vividors ben vestits, ja n'hi ha prou de listillos que es pensen que el poble és bobo. Per fer-los front no cal només queixar-se, s'ha d'actuar amb programa i idees clares, pensant en les persones i no en la cadira i els beneficis d'estar en política, com fan altres. Les vostres idees són netes i justes, el vostre treball no va de cara a la galeria, és el fruit de la reflexió i del pensament democràtic.
No sabem què passarà el dia 22, però vos veig en condicions d'influir, ja vorem en quines circumstàncies, en la realitat d'Albalat. Això serà un orgull i un deure amb els veïns del poble.

Molta força i ENDAVANT

Anònim ha dit...

Para Maria de las Virtudes tan catalonofova que se te ve (o que mala fe tienes poniedo mierda por el medio), decirte que también forma parte de tu españa, ademas preocúpate mas por los que tienes en casa mas que de los vecinos del norte, pues presidiendo tu casa tienes a mucha gente imputada en casos de corrupción.
Por cierto te invito a informarte y me indiques en que parte de las estatuos del Bloc se hace alguna referencia a cataluña????? Xe en ningun lado?? tanto que siempre señaláis la derecha rancia he inculta fomentando el odio todo lo que no sean toritos y bailaoras y cultura castellana,a que me suena el odio a lo diferente a lo distinto, a los catalanes, a los vascos, a la lengua gallega, al valenciano, me suena a fascismo, me suena a nacismo

INCULTO, RETROGRADO, FASCISTA............
I t'ho dic amb la teua llengua per ah que tenteres

Anònim ha dit...

Voteu voteu que pardalets tindreu,
o els cacauets vos furtaran

Anònim ha dit...

La mejor campaña que nunca se ha hecho. Mi impresión es que vais a subir en votos y espero que en concejales. Os lo mereceis y el pueblo, por lo que oigo, así lo está entendiendo. El lunes no podré asistir al "miting".

Anònim ha dit...

A mi tambe m'esta agradant la campanya que estu fet jo si que anire al mitin, es casi segur que vos done el meu vot

Anònim ha dit...

Lo que no entiendo como los del PP os tienen tanta manía, si por lo menos fuerais vosotros los que gobernarais aun lo podría entender, pero mandando ellos???

-Sera que saben que sois mejores??

-Sera que presentíais mejor equipo??

-Sera que tenéis la manos limpias??

-Sera que tenéis vuestros trabajos y no necesitáis sueldos de 45000 € de ayuntamientos, mancomunidades, diputaciones, generalidades...

-Sera que no debéis nada a nadie para tener que enchufarles..

- Sera que no necesitáis que os toque la lotería todos los años como a fabra..

-Sera que vais en baqueros y no necesitáis que os paguen trajes'''

-Sera que teneis el mejor programa.

-Sera que os tienen miedo.

-Sera que se avecina el cambio

-Sera que la gente os tiene afecto y simpatía.

-Sera simplemente odio.

-Que sera sera sera....

Sea lo que sea animo a todos los miembros del Bloc, no caigas en los insultos fáciles, tenéis un gran equipo para estas elecciones y el respaldo de grandes profesionales empresarios, economistas,operarios doctoras,aparejadores,transportistas, sindicalistas, profesores, filólogos, funcionarios, dependientes...
Ellos no son nadie


Animo sois los mejores

Anònim ha dit...

Esteu fet una gran campanya, el viedo esta molt be, els pamfletos tambe el dilluns anire al miting a vore si seguiu amb el nivell tan alt.

M'esteu agradant estes eleccions vos votare.

Anim

Anònim ha dit...

los del PP son unos PALURDOS, por eso estan cagados.La gente del pueblo se da cuenta y claro ahi hay muchos chupando del bote y otros esperando chupar.

També ho escric en la segua llengua per a q s'entere.
ANIM. AÇO VA A CANVIAR

Almàssera ha dit...

Llàstima que no vos puga votar. Vull imaginar que vos anirà molt bé. Ànim.

Anònim ha dit...

El PP d´Albalat utilitza images de molta gent del poble en la seua propaganda electoral... aixo es pot fer??? Estic indignat, e igual que jo segur que hi ha mes gent que esta enfadada de que el utilitzen de eixa forma.
Estic segur de que el PP no guanyará, espere que entre el BLOC y el PAU els pugau tirar de l´Ajuntament. Anims!!!

PD: El primer que heu de fer quan governeu es tirar de la manta i mostrat a tota la població la situació real de l´economia d´Albalat !!!

Anònim ha dit...

El PAU?? qui son eixos??
Qua collons vols que anem de malaga a malagooon??

Mai 2º parts foren vones.

Pero si al Almenar l'han entrenat els mes corruptes del PP. Que collons dius??

Deixa de grogar-te, QUE EL BLOC NO S'AJUNTA EN GENTOLA

Anònim ha dit...

¿CUAN DIUS GENTOLA A QUI TE REFEIRIXES AL ADIESTRAT DE ANTES O AL QUE ADIESTRA RUS Y EL ALCALDE DE MONCADA A HUI EN DIA? Es pa ferme una idea de cuanta cuantitat de gentola ia aqueste poble nostre.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Volem recordar que el BLOC no es fa responsable dels comentaris que apareixen als blogs que gestionem. Els comentaris no tenen cap censura i per tant demanem responsabilitat a la gent que utilitzeu este espai i que sigeu respectuosos amb altres persones i col·lectius.

Anònim ha dit...

Açi els unics que tenen les mans netes son els dels Bloc, els altres ho dubte molt, els del PSOE ja ven tirar al Flecha, los 6 magnificos ja es van desfer de Almenar, Almenar no es precisament un angelet, vamos que anem apanyats si tenim que triar a algu per gobernar, mijor seria que el poble reflxione ben be i vote en masa al BLOC.

Anònim ha dit...

Açi els unics que tenen les mans netes son els dels Bloc, els altres ho dubte molt, els del PSOE ja ven tirar al Flecha, los 6 magnificos ja es van desfer de Almenar, Almenar no es precisament un angelet, vamos que anem apanyats si tenim que triar a algu per gobernar, mijor seria que el poble reflxione ben be i vote en masa al BLOC.

Anònim ha dit...

El de la Gentola estic esperan a quem contestes, que clarifiques lo de gentola, a veure si pacta el bloc amb el pp i vus diré amb quina clase de gentola haveu pactat y vos clarificaré u per u dels components y veureu lo listos que sou al calificar a un colectiu, IO VOTARÉ AL PAU i nom cunsidere gentola. Ma fet mal lo de gentola , mes a mes cuan estic veient durant mol de temps les amistats politiques que´s cutiza al Bolc.El tema es para orinar y no sacar ni gota.

maulet ha dit...

qui parla de pactes abans de que el poble haja parlat?

primer que parle el poble, i desprès ja intentarem posar ordre.
Pero que parle el poble, que voten tots, en el cor en la ma

mollet ha dit...

si, si, en el cor en la mà.... i el pardal entre cames, com al sainet de Bernat i Baldovi.

un estafat ha dit...

gentola, gentuza como mas te guste es lo que es el amigo de los promotores inmobiliarios ya sabéis de quien hablo.
El resto sois muy dignos simplemente os han tomado el pelo.