divendres, 20 de maig del 2011

SIMPLEMENT, GRÀCIES.


Bona nit, Soc Nicolau Claramunt i ara son les 21:15 de la nit del divendres 20 de maig.

Volia aprofitar estes últimes hores per agrair-vos a totes i a tots la vostra paciència, el vostre interès i l’atenció que ens heu donat.

Com es sol dir, a hores d’ara ja està tot el peix venut. Tots conegueu els diferents programes de cada partit, com han actuat durant esta legislatura, que és el que realment busquen...
Només m’agradaria dir-vos que el diumenge 22 aneu a votar i ho feu des del convenciment i la seguretat que voteu el que creeu que és millor per al nostre poble i per a València.

La nostra, BLOC - Coalició Compromís, és una de les opcions que teniu. Nosaltres volem que vos sentiu orgullosos del vostre vot. No podríem dedicar tots els esforços i les hores que dediquem si no estiguérem convençuts que la nostra, BLOC - Coalició Comprimís és la millor opció per a Albalat i per al poble Valencià. Ningú ens pot acusar que treballem per a benefici propi o per aconseguir un lloc de treball, això és cosa d’altres. Nosaltres es creem realment el que diem i diem el que creem. Som valencians i valencianes com tu, que tenim dret a indignar-mos, i veient la majoria dels polítics que hi ha, amb raó. Però vos demane, vos demanem, que ens deixeu demostrar-vos que no tot som igual, que hi ha qui creu realment en una societat més justa.

Be, lo dit, gràcies per la vostra atenció, açò no acaba el dia 22, el dilluns tots s’alçarem anirem a treballar, alguns partits s’oblidaran del poble fins que arriben novament eleccions. Nosaltres, ens fiqueu on ens fiqueu, oposició o govern, continuarem treballant i informant-vos.

Moltes Gràcies.

10 comentaris:

Voro ha dit...

Sols tu, Colau¡ ho podries haber dit mes clar.

Una abraçada.

Anime a tot el poble a recolçar a Colau i triar-lo com alcalde.

Anònim ha dit...

VOTA ALBALAT
VOTA ALACANT
VOTA VALENCIA
VOTA CASTELLO
VOTA BLOC NACIONALISTA VALENCIA
VOTA BLOC

Anònim ha dit...

Moltíssima sort Colau!
Per cert, maedeusinyor la que s'ha armat en la discomobil de la pau.. tots els del pp a les 00.01 en la plaça per si se pasaven de l'hora!
ha tingut que anar la policia i tot perque han tancat la paraeta a les 00.05 i els pperos se queixaven

elquefatretze ha dit...

Ieeeeeeeee, no em digueu que el PAU ha fet discomòbil? I els pepitos mirant!!! huas huas huas. De Berlanga, tu, pa morir-se!

A pegar-se al carrer, tu! ha dit...

La escopeta nacional i Benifotrem, tot a l'hora. Esta gent ens ha estat manant tota la vida a Albalat? Ja és hora que se'n vagen a casa, a vore de què mengen o amb quins diners es compren els tratges, tu. Tots, els uns i els altres, han convertit unes eleccions democràtiques en una disputa personal entre famílies caciquils.
DEMOCRÀCIA I GENT HONRADA A L'AJUNTAMENT, JA!!!!

Estem tots amb el Bloc-Compromís

Anònim ha dit...

home clar que han fet discomobil! i sopar de sobaquillo!
la discomobil ha comensat a les 9 i ha acabat a les 12 y cinc minuts!
pero tu no sas la que sa armat per ixos cinc minuts! ni haven mes del pp queixantse que del pau ballant

Anònim ha dit...

muy bien acabada la campaña.
VIVA LA MADRE QUE OS PARIÓ.

coca cristina ha dit...

A pegar-se al carrer, recorda que també hem de votar compromís pa la Generalitat, no sols a l'ajuntament, el canvi ha de ser integral

Anònim ha dit...

Lamanteble els expectaculs que donen PP i PAU, a mes ames encara no manen i ja estan disparant amb polvora de rei, es de esperar que si manen faran un forat en els comtes de cuidao si se suposa que gasten a tropel amb els seus diners quant sigua amb els diners d etots no vull ni imaginar-me

Hem donen vergonya.

ANIM NICOLAU SOU ELS MIJORS

Anònim ha dit...

Si a Espanya es dona el bipartidisme PP PSOE, a albalat tenimw el bicaciquisme PAU PP.

Anem de puta mare amb estos dos.


Ridiculs que son uns ridiculs.

Compromis es la mijor opcio