dimarts, 20 de desembre del 2011

DEBAT D'INVESTIDURA




Baldoví (Compromís) protagoniza el 'enganchón' del día con Mariano Rajoy.  valenciaplaza.com

http://www.valenciaplaza.com/ver/44961

Compromís esgrime los casos valencianos de corrupción contra Rajoy.  El Pais

http://www.elpais.com/articulo/espana/Compromis/esgrime/casos/valencianos/corrupcion/Rajoy/elpepuespval/20111220elpepunac_1/Tes

Compromís reclama a Rajoy que pague los casi 600.000 euros que debe el PP a la Feria de Valencia. El Plural.

http://www.elplural.com/politica/compromis-reclama-a-rajoy-que-pague-los-casi-600-000-euros-que-debe-el-pp-a-la-feria-de-valencia/

Rajoy se crece con Compromís. Publico. 

http://www.publico.es/espana/413159/rajoy-se-crece-con-compromis

Baldoví, el valenciano y la victoria del PP en Sueca.  El Levante

http://www.levante-emv.com/espana/2011/12/20/baldovi-valenciano-victoria-pp-sueca/866548.html

 

Baldoví trau a Rajoy el Camps que porta dins. L'informatiu.com

http://www.linformatiu.com/portada/detalle/articulo/baldovi-trau-a-rajoy-el-camps-que-porta-dins/ 

 

La intervenció de Baldoví que ha irritat Canal 9 i Barberà. Vilaweb.

http://www.vilaweb.cat/noticia/3963477/20111221/intervencio-baldovi-irritat-canal-9-barbera.html

 

Rajoy defén la Comunitat Valenciana dels atacs de Baldoví. Canal 9.

http://www.rtvv.es/va/espanya/Rajoy-defen-Comunitat-Valenciana-Baldovi_0_612538763.html

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Només uns minuts de Baldoví han servit perquè el PP traga tota la seua artilleria de manipulació... Ells saben on tenen l'enemic, qui els pot fer mal i qui els pot traure totes les vergonyes i les mentides... Hem aconseguit que traguen els colors jajaja ea ea ea Mariano se cabrea!! Sols mireu quin titular mes plural a posat canal nou... Indigne! Algun dia recuperarem la televisió, publica, plural i en valencia, de tots els valencians i no de menys de la meitat.

Rasca't que cou ha dit...

si els ha picat, es per que s'ha posat el dit a la ferida. Molt be Baldoví. La primera de moltes...

Anònim ha dit...

Les veritats fan molt de mal...

Sr. Rajoy com be diu Baldoví, vosté està d'arrere del PP valencià, o al costat, o davant, com vullga.

Molt be Baldoví.

RATA PENADA ha dit...

Vergonyos el comentari de canal ou. Es ovi si tienm en comte que esta ple d'enchufats PPeros que va ha dir si els ha tret el colors dient la veritat d ela lamentable gestio del PP a la generalitat Valencia.

Canal ou a vore si t'enteres que els que estan enfonsant el pasi Valencia son els que manen els del PP i no Joan Baldovi que diu les barbaries que fan els PPitos

Anònim ha dit...

Avui no he volgut perdre'm la intervenció del Sr. Baldoví, avui s'ha fet història la veu dels valencians s'ha fet sentir a Madrid, tan de temps silenciada o mal utilitzada, maltractada pel nostre (si, dic nostre perque el paguem tots) Canal Nueve.
En la distància, fora de la meva terra, perque la política de pandereta del PP m'ha fet anar a un territori veí per guanyar-me el sou, he gaudit, m'he emocionat al escoltar-lo i sobretot quan el sr. Rajoy, clarament irat no ha sabut respondre sense eixir del discurs tradicional del PP valencià.
Ànims Joan de tots aquells que pensem, escrivim, sentim i vivim en valencià

Anònim ha dit...

Impressionant. M'he emocionat molt en veure que per fi tenim un dels nostres al Congrés que diu les coses clares i com són. Algú havia de dir a Madrid que el que està fent el PP al País Valencià no té nom. He sentit a Baldo i és com si haguera recuperat de cop la dignitat de ser valencià, una dignitat que mai ningú ni del PP ni del PSOE han sabut mai defensar.

Visca el Pais Valencia.
Visca Compromis
Visca els valencians honrats.

Anim Baldo
Anim Morera.
Anim Colau

RATA PENADA ha dit...

Discurs magistral del de Baldo avui al parlament de l'estat espanyol.
Sóm molt més dels que ells volen i diuen !
Darrere aquestes paraules estem molts milers de valencians que paguem els nostres trages i no viatgem mai amb cotxe oficial i xòfer. ës estimulant haver sentit, encara que no més 5 minuts una veu valencian en el Congrés.
Endavant !

Anònim ha dit...

Menuda piedra se encontró en su zapato el Mariano. Vaya discurso el de Baldomi, os recomiedo que lo colguéis. Muy bien y sigue así hasta que se aburran. Hechos son hechos y no palabrería. Gracias Compromis

Anònim ha dit...

CORRUPCIO= PP = CANAL OU =MANIPULACIO

Anònim ha dit...

Canal nou¡¡¡¡ que els que ataquen al pais valencia son els PPitos que ens estan arruinat, si tinim que esperar que Marianico ens defense anem apanyats, ens traura el ulls¡¡¡¡ ja voreu temps al temps.

Anònim ha dit...

Benvingut a casa NICO,mos habies deixat orfes sense els teus comentaris.Ha baixat molt la pagina sense Tu,ara ja estic tranquil.

Anònim ha dit...

Si Rajoy ens defen conforme ho ha fet Camps, fabra, costa i tots els imputats del PP. Mes val que mos deixe en pau. Que segurament no es gastarem tants diners en tonteries...

Anònim ha dit...

El senyor Rajoy el que ha fet no és una defensa dels interesos i de la comunitat valenciana. El que ha fet és una defensa dels corruptes, lladres i demes gentola del seu partit que hi ha a valència.

G.M. ha dit...

Sort que existix internet i webs com esta que trenquen la indecencia i la manipulació informativa que fomenta el pp. Ànim, poc poc la gent es va donant conte de qui val la pena. Jo els ensenye a mos pares els vídeos i notícies vostres i van obrint els ulls.