divendres, 30 de desembre del 2011

VÍDEOS DEL PLE EXTRAORDINARI I URGENT 27 DE DESEMBRE DE 2011






8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, si senyors!!! Gran intervenció del Bloc al Ple "estraordinari". Llàstima que els del PP se prenguen a pitorreo a l´opocició, dona vergonya con la traten, que soberbia i prepotència.
Lo de Mercadona una grandísima estafa... quans albalatans han treballat en la contruccio dels carreres, jardins i tanques? Que ho diguen els Pperos, quans albalatans? I damunt... ara en sle cerquen tot i la gent del poble no pot pasejar per un lloc que es municipal. Collons... el enchufe per a treballar a Mercadona de la palmera del Soto (la Montañez) si que ens ha eixit car, eh? jajaja... de regidora ens haguera eixit mes barata a tots els albalatans, pero com no la volen ni al seu partit... la envien a treballar a Mercadona... a cambi de un terreny municipal.

Bon any a tots, a seguir aixi i a vore si 2012 ens va millor a tots.

PD: Per cert... lamentable el commportament tant de la ex regidora com del seu marit (un que viu del estat) en el ple extraordinari. Clar, la dona esta enfadada perque a Mercadona no pot lluir el trajes que portava (pagats en els nostres impostos) quan era regidora.

Anònim ha dit...

Lamentable es l'espectacle que es monta de tan en tant als plens. Per part d'uns i d'altres.

cirereta ha dit...

Molt bona intervenció i moltes gràcies als regidors del Bloc pel vostre treball. Gent com vosaltres em fa tindre esperança.

aravaylocascas ha dit...

si ja de per si la cosa és per arrancar a correr (les intervencions del ple), allò que no ix al vídeo (quan es va acabar el ple) encara és més gros.
Quina barra tenen!!!!. Què passaria entre PP i Almenar per a que es tinguen tanta quimera??.
I ara al loro, que ja es parla prou del tema; Mercadona és l'agent urbanitzador d'uns terrenys requalificats; però pot destinar-los a fer EL QUE VULLGA. Les oficines de Mercadona... un centre comercial...un hotel... un spa....

Anònim ha dit...

Me han comentado que hubo jaleo entre el publico y algun concejal. ¿es verdad?

Anònim ha dit...

las imagenes mostrando un vallado definitivo y el alcalde diciendo que es una "vallado de obra".........

RATA PENADA ha dit...

Açi els que manen son els poderosos com Mecadona que fa el que vol amb ajuntament del PP d'albalat, sera que JR i resta de PPitos tenen molts favor que tornar??? per que si no es aixi i posats a demanar.........
Jo vull que al meu carrer es pose dos cercats un a cada extrem, per que sols entrem els veins i veines del carrer i no pase ningu mes, aixi no me'l embrutaran de poqueria ni pasejara ningu els gosos, sols aparquerem els veins, eixire a prendre la fresca en estiu que ningu ens moleste i qui sap si seguim aixi ens farem independents d'Albalat i no tindrem que pagar impostos per ha que els malgasten els del PP......

Senyors del PP aço es diu: TRACTE DE FAVORS... Que la resta de veins no tenim¡¡¡¡

Ja esta be. Els vials, zones verdes i dotacions de eixe PAI son del poble i no de Mercadona, que la resta de veins quant el ajuntament reparcela si que tenim que cedir part de les nostres terres per al poble.

QUE POCA VERGONYA TENEM¡¡¡¡

ANIM AMICS DEL BLOC ESTEU FENT UN GRAN TREBALL SEGUIU AIXI.

BONES FESTES I BON ANY NOU PER A TOTS MENYS PER ALS CORRUPTES

Anònim ha dit...

Xeeee a mi m'ha dit un pardalet que fins i tot el Urdangarin a tingunt tros de pastis de lo de Mercadona.

Que vergonya d'ajuntament a mi no sols hem obligen a urbanitzar als preus i com ells volen a mes a mes part dels meus camps son per fer zones verdes i dotacionals, que hem diga algu a on estan les de Mercadona...... mes que res per treure el gos a pasejar.....

PP = Partit Podrit
PP = Partit Perillos
PP = JR = Almenar = PAU

QUE ALGU TORNE LA DIGNITAT A POBLE D'ALBALAT.

STOP CORRUPCIO JA.