dilluns, 16 de gener del 2012

EL BLOC-COMPROMÍS PREGUNTA PEL PGOU DE VALÈNCIA QUE AFECTA A LA TENDETA

El passat 19 d’octubre de 2011 el BLOC-COMPROMÍS va registrar unes preguntes relacionades amb el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de València que pretén urbanitzar 83.805 m2 al costat de la Tendeta.

Concretament les preguntes eren  estes:

1    L’equip de govern sap alguna cosa més sobre este tema?
2    L’Ajuntament de València ha contestat les al•legacions que vam presentar?
3    Sap per què no s’han contestat?
4    Quines gestions ha fet l’equip de govern per a que València tinga en compte les al•legacions que va presentar l’Ajuntament i el BLOC?
5    Al final, quina qualificació de sòl ha quedat per a estos 83.805 m2?


Com podeu comprovar al document adjunt, no va ser fins el passat 28 de desembre de 2011 quan el Sr. Alcalde es va dignar contestar-nos. Més de dos mesos és el que ha tardat el Sr. Alcalde en contestar-nos les 5 preguntes que li vam fer en referència al PGOU de València.



Desprès de dos mesos, el Sr. Alcalde ens respon amb 5 línies dient literalment: “Pla general de València: no se li pot informar de res més per quant que l’Ajuntament de València no ha contestat a les al•legacions presentades en el seu moment, desconeixent perquè, havent fet esta alcaldia totes les gestions que ha estimat oportunes perquè s’arrepleguen les al•legacions formulades sent la qualificació inicial de l’esmentat sòl prevista en principi (no és el document definitiu) mixt residencial-terciari.”

Sr. Alcalde, s’haurà quedat vostè descansat, veritat? Ho diem per l’ elaborada i detallada contestació i perquè sent un tema tant important per a Albalat dels Sorells les coses estan com estaven? No sap res més?  No ha pogut parlar vostè amb ningú de l’Ajuntament de València? Però si governa el mateix partit que el seu? D’això ens serveix que a Albalat dels Sorells governe vostè?

Van vendre a “bombo i platillo” que si governava el PP a Albalat es podrien aconseguir moltes coses per al poble. I ara, a l’hora de la veritat, quan realment cal que vostè parle amb els seus companys de València, ara no li fan cas? De què val que vostè siga Alcalde?

Per cert, no ens ha contestat quines son les gestions que ha fet per a que la ciutat de València tinga present l’opinió del poble d’Albalat. Sap que li dic, que pense que no ha pegat ni brot en este tema. I li diré més, crec que no s’atreveix a plantar-li cara a la Sra. Rita Barberà, que es passarà la seua opinió i la de tots els albalatans i albalatanes per on millor li convinga. I vostè encara la justificarà i intentarà buscar excuses, excuses i excuses. Serà això que diuen vostès---disciplina de partit, no? Posar els interessos del seu partit, el PP, per davant dels veïns i veïnes d’Albalat.