divendres, 3 de febrer del 2012

RECLAMACIÓ A L’ EMTRE PER L’ INCREMENT D’UN 152% DE LA TAXA TAMER


Des del BLOC-COMPROMÍS d’Albalat dels Sorells vos oferim la possibilitat de reclamar davant l’augment desorbitat del rebut de l’aigua.

L’increment de la taxa de tractament de residus que gestiona l’Entitat Metropolitana (EMTRE) va ser aprovada pels representants del PP el passat mes de setembre. Per vore com vos afecta açò, tan sols heu de mirar el rebut del darrer trimestre de 2011, on s’aprecia l’augment ( un 152% més) respecte a trimestres anteriors.

Podeu descarregar-se el full de reclamació que hem confeccionat fent “clic” al següent enllaç: RECLAMACIÓ TAXA TAMER.
Només heu de fer-nos-les arribar personalment, o be a la bústia de la nostra seu al carrer Verge del Rosari. Nosaltres s’encarregarem de dur-les i registrar-les al EMTRE.

Des de tots els col·lectius del BLOC-COMPROMÍS de l’Horta Nord, es recolliran reclamacions individuals que seran tramitades a la seu de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE).

3 comentaris:

sromero ha dit...

Hola.

Creo que sería interesante que en lugar de reclamar quejándose del incremento de la tasa, utilizarais el siguiente documento, que es para denunciar la tasa en sí misma.

Ya existe un caso de denuncia que ha prosperado a favor del ciudadano, al cual le deben devolver todo el "impuesto" cobrado y no volver a cobrárselo. Ha sido gracias a un defecto en la forma de cobro (en el recibo del agua, sin notificación).

En el siguiente enlace tenéis un documento que creo que es más útil para esta reclamación:

https://n-1.cc/mod/threaded_forums/topicposts.php?topic=1128201&group_guid=274103

Un saludo.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Gràcies per l'enllaç. Hem enviat el document per a que el revisen els tècnics. A vore que diuen ells.
Gràcies.

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

Hem modificat alguns aspectes del recurs i hem ampliat la informació.

Gràcies