dissabte, 25 de febrer del 2012

RECLAMACIÓ A L’ EMTRE PER L’ INCREMENT D’UN 152% DE LA TAXA TAMER

 

FES CLIC A LA IMATGE PER DESCARREGAR LA RECLAMACIÓ


Des del BLOC-COMPROMÍS d’Albalat dels Sorells vos oferim la possibilitat de reclamar davant l’augment desorbitat del rebut de l’aigua. Només heu d'omplir la RECLAMACIÓ TAXA TAMER que hem confeccionat, fer-la arribar a qualsevol membre del BLOC-COMPROMÍS d'Albalat i nosaltres la registrarem a l'EMTRE sense cap cost, evidentment. 

L’increment de la taxa de tractament de residus que gestiona l’Entitat Metropolitana (EMTRE) va ser aprovada pels representants del PP el passat mes de setembre. Per vore com vos afecta açò, tan sols heu de mirar el rebut del darrer trimestre de 2011, on s’aprecia l’augment ( un 152% més) respecte als anteriors.

Podeu descarregar-se el full de reclamació que hem confeccionat fent “clic” al següent enllaç: RECLAMACIÓ TAXA TAMER.
  
Només heu de fer-nos-les arribar personalment, o be a la bústia de la nostra seu al carrer Verge del Rosari. Nosaltres s’encarregarem de dur-les i registrar-les al EMTRE.
Des de tots els col·lectius del BLOC-COMPROMÍS de l’Horta Nord, es recolliran reclamacions individuals que seran tramitades a la seu de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE). 

Instruccions per a fer el recurs de reposició.

1-Cal tindre una factura de l´aigua (on conste la pujada de la taxa). Les pujades estan fent-se a partir de Novembre. En alguns casos les taxes no venen deslglosades ar rebut que vos ha arribat del banc. En eixe cas heu de posar-vos en contacte amb la emprea que gestione el cobrament per exigir que vos diguen que es el que pagueu per la taxa TAMER.

2-Cal omplir el document que vos facilitem al seguent enllaç (RECLAMACIÓ TAXA TAMER) i adjuntar la factura de l´aigua. EMTRE (Pl. de l'Ajuntament 9, 2ª, València). Podeu (si ho considereu oportú) ficar una adreça de correu postal o electrònic i gestionar vosaltres els escrits dels veïns. 

 

Estem dins de termini, ja que el periode és d´un any des de l´aprovació que va ser en agost.