divendres, 12 d’octubre del 2012

PER FI ES CONVOCA LA COMISSIÓ D’AIGÜES POTABLES






El dimecres 17 d’octubre a les 12:00 hores ens han convocat a la Comissió de Seguiment del Contracte d’Aigües Potables. Fa més d’un any que el BLOC-COMPROMÍS vam demanar esta comissió i per fi el Sr. Alcalde l’ha convocat. Si teniu preguntes, problemes, dubtes o queixes sobre la qualitat i eficiència del servei de l’aigua al nostre municipi, podeu enviar-nos-les al correu  blocalbalat@gmail.com  i les traslladarem a la comissió i al representant de l’empresa concessionària OMNIUM IBERICO S.A.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

potser que ahi en vert en el lletrero de la foto que tragau pose "obra finalizada".? Pero si la planta de osmosi es un tros de remolque de camió que esta caiguense de vell alla vora el pont de les vies. ¿aiso val 1.1 millones de €?Maedeusinyor.

rata penada ha dit...

Xeeeee aixo ho pague jo¡¡¡¡

yeee el del oli ha dit...

MIJOR QUE ENS BAIXAREN ELS IMPOSTOS AMB EL MILLIO EIXE D' EUROS I SE COMPRAREM L'AIGUA EMBOTELLADA PER QUE EL FET ES: ¿ CAMBIARAN TOTS ELS CONDUCTES OBSOTELS I VELLS PLENS DE ROVELL I CONDUCTES DE PLOM?? JO CREC QUE NO I SI NO O FAN JO NO PENSE BEURE EIXA AIGUA I TU VOLS CONTAMINARTE???

JA ESTA BE DE MESURES POPULISTES QUE COSTES DINERS I NO VALEN PER A RES