dilluns, 28 de gener del 2013

DIMECRES 30 DE GENER PLE ORDINARI

El proper dimecres 30 de gener es celebrarà Ple Ordinari a les 19:30 al saló de Plens de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells. Al ser Ordinari, cap la possibilitat de que els veïns i veïnes que ho desitgen puguen intervenir al final del mateix. Si voleu dir qualsevol cosa, heu de demanar la paraula al inici de la sessió i el Sr. Alcalde al final del Plenari vos pot donar la paraula. (El Sr. Alcalde no està obligat a donar la paraula al públic, és a dir la dona si ell vol, però normalment sol accedir a que la gent parle).


ORDRE DEL DIA

1.   ACTES ANTERIORS

2.   APROVACIÓ COMPTE GENERAL DE 2011

3.  PROPOSTA D'ACORD RESOLUCIÓ RECURS DE REPOSICIÓ INTERPOSAT PER LA MERCANTIL "OMNIUM IBÉRIOC S.A." CONTRA EL ACORD ADOPTAT PEL PLE DE LA CORPORACIÓ DE 31 D'OCTUBRE DE 2012.

4.   PROPOSTA D'ACORD DE REQUERIMENT A LA MERCANTIL "OMNIUM IBÉRICO S.A." DE COMPLIMENT DE L'ACORD ADOPTAT PEL PLE EN SESSIÓ DE 31 D'OCTUBRE DE 2012.

5.   CONTROL I FISCALITZACIÓ

      MOCIÓ DEL BLOC-COMPROMÍS PER INSTAR LA GENERALITAT VALENCIANA A QUE COMENCE I FINANCIE LES OBRES DE MILLORA AL CARRER MAJOR D'ALBALAT TAL I COM EL PARTIT POPULAR VA PROMETRE FA 6 ANYS.

     MOCIÓ PER INSTAR AL GOVERN DE L'ESTAT ESPANYOL A QUE RETIRE L'ESBORRANY DE L'AVANTPROJECTE DE LA LLEI ORGÀNICA DE MILLORA DE LA QUALITAT EDUCATIVA (LOMQE) PER SER UN PERILLÓS RETROCÉS EN LA QUALITAT DE L'EDUCACIÓ I MARGINAR EL VALENCIÀ EN L'EDUCACIÓ.

6.   PRECS I PREGUNTES.

1 comentari:

maulet ha dit...

Ens vegem allí el diumenge.


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/238943