dijous, 29 d’agost del 2013

Bones festes Majors 2013



Després d’un estiu un poc atípic pel que fa a la temperatura i climatologia, sempre arriben puntuals les festes Majors del nostre poble. Festes que des de Compromís pensem que s’han de reinventar i actualitzar per rellançar-les i que tornen a brillar com ho van fer abans. No és nou açò que diem, i any rere any es va confirmant que fa falta un canvi en les nostres festes. Continuem pensant que cal obrir un debat entre tots els agents socials que intervenen i participen en les nostres Festes Majors per a, entre tots, fer una proposta per a adaptar les festes al segle XXI.

La vida social d'un poble es més viva, quan més persones dediquen una part del seu temps de descans, a participar en les associacions, festes, entitats esportives, entitats musicals, falles, penyes taurines, etc.

Albalat és un poble amb un gran nombre d'associacions,  i per tant, hi ha molta gent que dedica desinteressadament el seu temps lliure per a fer el seu poble més viu i dinàmic.

Des de Compromís, volem fer un xicotet homenatge amb aquestes línies, a totes aquelles persones que durant tot l'any treballen, després d'acabar la seua jornada  laboral, i que moltes vegades ho fan sense  cap reconeixement, i aixina i tot, treballen per que els demés puguen gaudir de la feina feta.

A tots aquells que treballeu en alguna associació o festa d'Albalat dels Sorells, MOLTES GRÀCIES.
           

           
Compromís vol desitjar a tot el poble d'Albalat molt BONES FESTES 2013.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Amics de Compromis jo tambe vos dessitge bones festes, anim amb la vostra llavor, feu una gran feina.

Anònim ha dit...

la llavor es per sembrarla, tros de suro.

Anònim ha dit...

Disculpa per no haver tingunt l oportunitat d estudiar valencia a la meua epoca era impossible i ja he fet un gran esforç per aprendre als 50 anys a mes a mes de no ser la meua llengua materna i per iniciativa propia i de manera quasi didacta el parlar i escriure en valencia, gent com tu fan que esta llengua no siga valorada pels inmigrants i direntament li donen l esquena. Exemple d atres territoris demostren que l estima i el tracte digne i respectuos per tots aquells q intenten aprendre una llengua donen els seus fruits i fan mes gran e important eixe fet cultural tan gran com tindre una llengua propia. Gracies ja se que lo coorrecte seria haver escrit "feia".

Anònim ha dit...

labor castellana, treball en valencià, i ànim en seguir aprenent la nostra llengua

Anònim ha dit...

No faces cas, sempre hi ha qui va de listo o te mala pata per a dir les coses. Els valencians sempre hem comés un gran error al riure'ns de qui intenta parlar valencià i solata alguna "espardenyà". És un gran errada, per que eixa persona pot dir: "pues si te ries hablaré en castellano que el valenciano no me hace falta."
Al final de tot açò qui perd és el valencià. No faces cas tots utilitzem i diem paraules que no toquen, el que passa és que el més fàcil és veure la palla en l'ull de l'altre.
Un que valora el teu esforç, te demana disculpes per comentaris com estos. Gràcies per voler parlar i escriure el valencià, la teua llengua.

Anònim ha dit...

oye vosotros porque nohaceis como PAU y vais radiando las fiestas?

Anònim ha dit...

Hombre si a eso le llamais radiar las fiestas, yo mas bien lo llamaria hacer el ridiculo. Y mas si no publica mas que los comentarios que le interesan aqui por lo menos y a nivel individual NUNCA ME HAN CENSURADO NINGUN COMENTARIO, la cual cosa no sucede en la pagina del PAU. LO UNICO QUE HACEN ES APARENTAR QUE HACEN ALGO Y EN EL FONDO ES TODO PAJA, cualquiera podria poner esos escuetos articulos para cualquier fiesta y cualquier año, ESO NO ES POLITICA ESO SE LLAMA POPULISMO..... ES COMO IR BESANDO ABUELITAS Y ABRAZANDO IAYOS A ALGUNOS SE LE DA MUY BIEN. Saludos y felices fiestas.

Anònim ha dit...

molt interessant.

http://www.vilaweb.cat/cartes_creuades/4133553/soc-valencia-siga-soc-navarres.html