diumenge, 4 d’agost del 2013

El PP desestima les al·legacions de COMPROMÍS als pressupostos de 2013


19 comentaris:

Anònim ha dit...

COLAU,VAS PER MAL CAMI.NOSTRE ENEMIC POLITIC ES EL PP,LOCAL AUTONOMIC I NACIONAL,I ET PERTS EN ALUSIONS A L'OPOSICIO QUE NO FAVORIXEN AL BLOC LOCAL.DEIXA LES VENDETES,FAMILIARS I PERSONALS,PER A RESOLDRELES FORA DEL PLE,AHI ERES NOSTRE PORTAVEU,I NO M'AGRADAT COM HAS DEFES NOSTRES INTERESOS ESTA VEGADA,JA PARLAREM DEL TEMA DE MES ESPAI.

Anònim ha dit...

A Nico no se li enten molt be.No va be el audio.

Anònim ha dit...

Nico tens que comencar a portar i defendre al ple,les idees del bloc i deixaete de baralles absurdes amb l'Alcalde.No esteu defenent de cara al Poble el dircurs de Compromis.I per ahi anem per mal cami

Anònim ha dit...

Anònim 4 agost 16.30, Quin és el camí? aprobar els presupostos com volia fer la señora Tere Royo? Eixe és el camí? Me pareix que el PAU o UPyD està més propet del PP del que me imaginava...

Anònim ha dit...

Che Colau no et dispares,que vas molt nervios i la meua opinio esta molt llunt de lo que has contestat.Acepta que si estas ahi es per que alguns t'em votat,un poc de humildad i mes respecte a les opinions dels teus votants.

Anònim ha dit...

bota cego que ve toll....
tu m'has votat a mi com jo m'he gitat en el teu fill.

Anònim ha dit...

Nico,em dona igual,pero em sorpren el teu comentari.No sabia que t'anaben els tios.Sera algo genetic.

Anònim ha dit...

Esteu enmerdant molt el tema politic,nostres idees son tot lo contrari de lo que feu estos ultims dies.No entenc res.Nostre enemic policit a batir ¿ a deixat de ser el pp? expliqueuse.

Anònim ha dit...

SR,CLARAMUNT,MIENTRAS USTED LLEVE AL PLENO A SU COMPAÑERA MARISA Y LA OBLIGUE A ESTAR CALLADA,QUE LA POBRE PARECE QUE VA CON EL BURCA PUESTO,USTED NO ESTA LEGITIMADO PARA NADA,ARRINCONA A LA CONCEJALA Y LE HACE PASAR POR EL HUMILLANTE PAPEL DE MUDITA ES DEGRADANTE PARA TODOS LOS COLECTIVOS DE MUJERES QUE LUCHAMOS POR LA IGUALDAD.Y NOS SORPRENDE QUE ESTO LO HAGA UN HOMBRE QUE SE DEFINE DE IZQUIERDAS ( ¿ O NO SOMOS TAN DE IZQUIERAS,Y LO UNICO QUE VALE PARA USTED ES LO QUE DICE UN HOMBRE Y POR ESO OBLIGA A SU COMPAÑERA AL DEGRADANTE PAPEL DEL SILENCIO Y VISTO LO VISTO SERIA CAPAZ DE APEDREAR EN LA PLAZA A LAS MUJERES QUE DEFIENDEN,LUCHAN Y SE EXPRESAN CON TODA LIBERTAD ?)

Anònim ha dit...

Axio mos faltaba al BLOC,anem perdent simpatcants i que nostre cap de llista agafe con eixemple als radicals musulmans,respecte a les dones.Per ahi no pasem la majoria del Bloc Compromis.Aixi que Colau,festeu mirar i reflexiona.

Anònim ha dit...

No se que se ha dicho o hecho, pero el pau esta que trina. Se ve que habeis mordido hueso.

Anònim ha dit...

Lamentable els comentaris provocadors i malintecionats q desde l anonimat volen provocar i crear divisio, senyors del PAU, PP qui tinga eixi odi a Colau o al Bloc sols dir li que poc te que rascar, els votants de Compromis no som votants d,ulls envenats i estem molt ben informats, i tin present q l unic error q jo li tirare en cara a Colau es q es junte en gentola com Almenar o Sotomayor.

Anònim ha dit...

Que curios el comentari el comentari anterior critica el anonimat i firma com anonim.Al igual que Nico,que ha perdut els papers i es nega recineiger.Aco va mal jo no se que ha fet el Pau o el pp,pero de qui es parla i molt mal per el Poble es del BLOC.

Anònim ha dit...

¿que? ¿que ? ¿ queeee ? Quels votants de Bloc Compromis no son votants amb ulls envenenats eu dius Tu Nico,o algu dels pocs que t'apoyen dins del partit,de sobra saps que hia una corrent distinta a la teua i que a les proximes eleccions,no eixiras de cap de llista.El Poble es chicotet per a tot,lo bo i lo mal,aixi que menos lobos caperucita.

Anònim ha dit...

LO DE NICO ES UN SECRETO A VOCES,TODOS SABEN QUE SU TREN HA PASADO Y NO VOLVERA A SER CABEZA DE LISTA.ES LOGICO QUE NO SE DE POR VENCIDO Y ANTE LA IMPOTENCIA DE NO SER RESPALDADO POR UN IMPORTANTE SECTOR DE SU PARTIDO,INTENTE GANAR GALONES ATACANDO AL PRIMERO QUE SE LE PONE POR DELANTE.ME SABE MAL PORQUE NO ES MAL CHAVAL,PERO NO DA PIE CON BOLA.S

Anònim ha dit...

Mal el Bloc va de capa caiguda,sols tenim que vorer els videos que penchen dels plens.Colau molta berborrea,molt alcar la veu,per fer creurer que fa algo,pero si els escolteu be,voreu que de forment ni un gra.

Anònim ha dit...

En Colau com es sol dir perdem mes en l'espat que'n l'ascura.

Anònim ha dit...

A estos ja no els diuen el BLOC si no el CLOT.De lo baix que han caigut.

Anònim ha dit...

A les proximes eleccions,ni Colau ni Almenar eixirarn de cap de llista.Esta cantant.