divendres, 5 de febrer del 2016

Del 21 al 31 de decembre

Bon dia! Com han anat estes festes? Esperem que aquest 2016 en el que acabem d'entrar estiga ple de somriures. Ací vos deixem un xicotet resum d'algunes de les coses que hem anat fent al llarg d'aquestes dos setmanes nadalenques.
DILLUNS 21: Colau va estar revisant factures per pagar-les i treballant al despatx. A més, va posar al dia els correus rebuts. També es van reunir els quatre regidors de Compromís (Colau, Marisa, Sònia i Xavi) per parlar de diversos temes.
DIMARTS 22: Colau va atendre veïns i veïnes i va revisar expedients de contenciosos administratius. També va signar documentació diversa i va realitzar gestions amb la Diputació de València.
DIMECRES 23: Colau va estar preparant campanyes de sensibilització de trànsit i neteja viària i es va reunir amb els tècnics d'urbanisme per avançar en el projecte de substitució de les fecals del carrer Major. També va repassar documentació de comptes i va signar pagaments. Per últim, dinar amb els treballadors de l'ajuntament i els membres de la corporació.
DISSABTE 26: Els nostres regidors van estar preparant el xocolate que es va repartir en la San Silvestre solidària.
DILLUNS 28: Colau va treballar en el despatx en preparació de diferents campanyes de conscienciació. També va rebre i acompanyar un grup de xiquets i xiquetes de l'Associació Pila Bautismal de Sant Vicent Ferrer, que van vindre a visitar el nostre poble i el nostre Palau. A més, va treballar en la redacció de diferents convenis per signar amb les associacions locals.
DIMARTS 29: Colau es va reunir amb advocats per tractar diferents temes legals dels contenciosos que té el nostre Ajuntament. També es va reunir amb el cap de policia per preparar diferents actuacions. A més, va tindre diferents reunions amb Sònia, Marisa i la secretària i va treballar en el disseny de campanyes. Per últim, reunió de l'equip de govern per tractar diferents temes. Sònia, a més, va resoldre diferents assumptes a l'Ajuntament.
DIMECRES 30: Colau va treballar en el disseny de material per les diferents campanyes i es va reunir amb l'advocat que porta diversos contenciosos de l'Ajuntament.
DIJOUS 31: Colau va rebre la visita d'un grup de joves que estaven de convivència Taizé, acompanyats de les famílies que els acullen i van fer una visita al Palau. També va aprofitar per signar les últimes factures i ordres de pagament i per redactar uns escrits.