divendres, 5 de febrer del 2016

Setmana del 7 de al 13 de decembre

Com ha anat esta setmana més curta de lo normal? Nosaltres hem aprofitat estos tres dies per seguir avançant faena.
DIMECRES: Colau va estar atenent veïns i veïnes i fent feina diària del despatx. Després, juntament amb Marisa, van estar buscant decoració nadalenca per l'arbre de la plaça. A més, Sònia va estar treballant en la campanya nadalenca de promoció del comerç local i es va reunir amb l'organització de la fira de Nadal de l'associació de comerciants. Per la vesprada, reunió de l'equip de govern per parlar de diversos temes, entre ells els pressupostos.
DIJOUS: Colau va atendre veïns i veïnes i va treballar al despatx per acabar de tancar els pressupostos de 2016. Per la vesprada, va seguir amb la feina de despatx. Marisa, com a regidora de Cultura, va assistir al concert de músics d'Albalat dels Sorells que des de fa cinc anys ve organitzant l'Associació Cultural Castell dels Sorells.
DIVENDRES: Colau va seguir treballant en el tema de pressupostos. Amb Marisa, van estar organitzant l'inici de la decoració de l'arbre de Nadal, que enguany estarà a la plaça per aprofitar l'avet existent. A més, els quatre regidors de Compromís es van reunir per tractar alguns assumptes.
Si aneu a aprofitar estes dates per realitzar les compres nadalenques, recordeu que ho podeu fer al comerç local, perquè Albalat té de tot!