dimarts, 5 d’abril del 2016

Setmana del 22 al 28 de febrer de 2016

Que tal ha anat la setmana? Com cada dissabte, ací vos deixem un xicotet resum de tot el que hem anat fent durant estos dies
DILLUNS: Colau va estar redactant notícies i documents i posant al dia el registre d'entrada. A més, va signar documentació, informes i expedients i va atendre alguns veïns i veïnes.
DIMARTS: Colau es va reunir amb un tècnic en eficiència energètica per parlar de possibles projectes d'acondicionaments d'edificis públics i reducció de despesa energètica. Juntament amb Marisa, com a regidora d'Educació i Infància, van rebre i obrir la maleta didàctica del museu de prehistòria amb el tema "Nosaltres els Déus". També va estar signant expedients i notificacions i es va reunir amb Yolanda per tancar els pressupostos de 2016. A més, va estar treballant en l'oficina en tema pressupostos i redactant notícies i documents. Sònia, per la seua banda, va estar realitzant algunes gestions telefòniques.
DIMECRES: Colau es va reunir amb el representant d'Omnium per tractar diferents temes de la xarxa de fecals i pluvials i intentar posar solució a diferents problemes de veïns i veïnes que fa anys que pateixen molèsties i encara no se'ls ha donat solució. A més, va redactar notes de premsa, saludes i discursos i va visitar amb el cap de la colla les obres d'accessibilitat que s'estan realitzant. Per últim, Colau, Marisa, Sònia i Xavi es van reunir amb altres membres del col·lectiu de Compromís.
DIJOUS: Colau es va reunir amb treballadores del col·legi per escoltar les seues peticions i acordar amb elles possibles solucions als problemes que plantegen i va realitzar diverses gestions de personal. A més, es va reunir amb el tècnic de cultura, Lluís, i amb un dissenyador per anar tancant la maquetació de El Faro i resoldre dubtes. També es va reunir amb Marisa. Per últim, reunió amb Sònia, regidora de Comerç local, per preparar la reunió de divendres amb Natxo Costa, Director General de Comerç.
DIVENDRES: Colau i Sònia es van reunir amb el Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, per parlar de les possibilitats econòmiques i materials per potenciar el comerç local d'Albalat dels Sorells, amb molt bones perspectives. A més, Colau va seguir treballant al despatx. Sònia i Marisa van assistir a la xarrada inaugural de la trobada d'escoles en valencià, al Puig, que va estar a càrrec del nostre tècnic cultural Lluís Mesa. Xavi, per la seua banda, va realitzar algunes gestions.