dimarts, 5 d’abril del 2016

Setmana del 8 al 14 de febrer de 2016

Bon dia i feliç cap de setmana. Com cada dissabte, ací vos deixem un xicotet resum del que han anat fent els nostres 4 regidors al cap d'aquesta setmana.
DILLUNS: Colau es va reunir amb l'arquitecta per mirar i concretar sobre certs projectes que estan en marxa. També es va reunir amb el Cap de la policia local i els responsables de l'empresa HERE per mirar com iniciar la col·laboració entre l'empresa i l'Ajuntament; Here és una empresa líder en l'edició de mapes de navegació que ens ajudarà a regular el trànsit pel casc urbà, entre altres coses. A més, va estar atenent alguns veïns i veïnes i va signar documentació i contractes. Per últim, es va reunir amb Marisa.
DIMARTS: Colau va atendre veïns i veïnes i es va reunir amb Sònia i amb un tècnic d'eficiència energètica per mirar de prendre mesures per millorar els edificis públics i baixar el rebut de la llum. Sònia i Colau també es van reunir amb un tècnic per implantar la transparència i poder retransmetre els plenaris en directe per internet. A més, va signar documentació i va assistir a la reunió del Consorci Comarcal de Serveis Socials. Xavi, per la seua banda, es va reunir amb la penya ciclista i Marisa va estar realitzant algunes gestions a l'Ajuntament. A més, es van reunir els quatre regidors de Compromís.
DIMECRES: Colau va fer un repàs amb el Cap de la policia local dels temes que estan pendents i d'altres que ja estan en marxa. A més, va realitzar algunes gestions per decidir i solucionar diversos temes i es va reunir amb l'agrupació la Macària i amb els tècnics de l'Ajuntament per valorar la situació del PAI, el que queda per fer i possibles solucions per avançar. Marisa es va reunir amb una empresa per parlar de l'escola de Pasqua i també a Lluís Mesa per parlar de les bases per seleccionar l'empresa que la gestionarà. Es va reunir també amb Sònia. Finalment, reunió amb el col·lectiu de Compromís per parlar de diversos temes.
DIJOUS: Colau va estar fent treball de comptabilitat al despatx. També es va reunir amb el síndic i el secretari de la sèquia de Montcada, a més de signar documentació diversa. Per últim, es va celebrar junta de govern per parlar de diversos temes.
DIVENDRES: Colau es va reunir a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores per estudiar i posar en comú problemes amb els cossos de seguretat locals. També es va reunir amb la secretària i amb els tècnics que han de fer l'auditoria de comptes de l'Ajuntament per facilitar-los la documentació i parlar dels diferents aspectes que es van a fiscalitzar. Finalment, reunió dels alcaldes i alcaldesses de la Mancomunitat amb el Conseller de Turisme per iniciar estudis de col·laboració i potenciació dels nostres pobles en matèria turística.