divendres, 20 de juny del 2008

El BLOC d'Albalat dels Sorells denuncia que els regidors del PP fumen en les dependències municipals.





















Segons la LLEI 28/2005, de 26 de desembre, de mesures sanitàries enfront del tabaquisme i reguladora de la venda, el subministrament, el consum i la publicitat dels productes del tabac” en el seu articule 7. a i b. Prohibició total de fumar. Queda prohibit fumar en els centres de treball públics i privats, excepte en els espais a l'aire lliure. També està prohibit fumar en centres i dependències de les Administracions públiques i entitats de Dret públic.


El PP d'Albalat dels Sorells ja fa temps que ve infringint aquesta llei i fumen en les reunions de govern que tenen. Segons Nicolau Claramunt, portaveu del BLOC fins i tot en les reunions de treball amb els portaveus o fins i tot a les comissions informatives de caràcter general alguns membres del PP han fumat. Des del BLOC sempre els hem demanat que complisquen la llei vigent i que no fumen en les dependències de l'Ajuntament. Sempre els hem donat l'oportunitat que el PP voluntàriament acceptaren el no fumar en l'Ajuntament, però està vist que alguns membres del PP d'Albalat dels Sorells l'única cosa que entenen són les mesures dures i prohibitives. Així doncs el BLOC d'Albalat, després d'haver-los indicat en més de 5 ocasions que en les oficines municipals no es fuma, ha pres la decisió de denunciar els fets i està estudiant la possibilitat de denunciar els fets a l'autoritat competent.

Segons la llei antitabaco, en el seu article 19 i 20, es consideren infraccions lleus fumar en els llocs que existisca prohibició total o fora de les zones habilitades a aquest efecte, amb una sanció de 30 a 600€. I es considera infracció greu permetre fumar en els llocs que existisca prohibició amb una sanció de 601 a 10.000 €

Des del BLOC lamentem arribar a aquest extrem, però està vist que el PP no ho entén d'altra manera.


Les dos fotos han estat fetes hui divendres quan el portaveu del BLOC Nicolau Claramunt ha asistit a una reunió del Consell Agrari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si fumen és que potser estan nerviosos