dijous, 19 de juny del 2008

REUNIÓ DE TREBALL D'URBANISME

Hui dijous 19 de juny el portaveu del BLOC Nicolau Claramunt ha assistit a les 12.30 del migdia a una reunió de treball d'urbanisme per a preparar el proper Ple extraordinari que segurament serà d'ací 15 dies.

En la reunió s'han tractat diferents temes tots al voltant de l'urbanisme del poble.

ESPAIS DE L'EST
Es durà al pròxim ple extraordinari l'aprovació definitiva de l'ultima modificació sobre esta zona, en la que cal destacar que no es realitzarà el parking soterrat que estava previst (només de 24 places) ja que s'ha trobat una solució millor. Les places que faltaven s'ubicaran en l'ampliació de Jaume I i en aparcament de bateria.

MODIFICACIÓ DE L'EXPEDIENT DEL POLÍGON
Demanat per una empresa privada que desitja instal·lar un hotel en la zona. Fins ara està regulat la ubicació d'industries, però no d'empreses de serveis, tipus hotels, oficines, oci, etc.
Esta empresa ha presentat una proposta per a modificar l'expedient i que es regules estes figures per a poder demanar les llicències pertinents.
Nicolau ha preguntat per les altures que tindrà l'hotel i en l'expedient figura la possibilitat de fer 4 altures, es a dir planta baixa mes 3.

CONTROL DE VESSAMENTS
Omnium iberico està fent un control de vessaments de residus contaminants al nostre municipi per tal de detectar olis, lleixius i agents tòxics en les Aigües residuals d'Albalat.

CEMENTIR MUNICIPAL
Fa uns mesos, a petició de la Parròquia del poble, el ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat començar les negociacions per que el Cementir passara a ser municipal.
S'ha de crear un reglament que regule tots els aspectes de la seua gestió. El Sr. Alcalde te la intenció que el reglament s'aprove per unanimitat i amb el consens de tots.
El BLOC li recorda que el PP ha dut sempre per a consensuar els temes conflictius, i els que li ha interessat que els aprovarem tots, i en altres on el BLOC hem demanat consens els ha aprovat unilateral ment el PP, com el reglament de plens.
També li comenta el regidor del BLOC al Sr. Alcalde que com estem en una situació nova, canvi d'alcalde, confiarem que tots els assumptes s'intente establir un diàleg per a intentar arribar a un acord. No només en els temes que l'interesse al PP.
Nicolau també ha preguntat pel Conveni que s'ha de signar amb l'Esglèsia, en quin punt estan les negociacions i si es passarà per ple. També ha demanat que es faça una reunió específica per a tractar este tema.
PODEU VORE LA NOTICIA SOBRE ESTE TEMA EN: http://noticiasalbalat.blogspot.com/2008/05/la-parroquia-de-albalat-dels-sorells.html

La reunió conclou a les 14.30 h. amb el compromís de reunir-se un altre dia per a tractar en profunditat estos temes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si fa falta més sol terciari, no es fa canviant l'ús del sol industrial, que ja tenia uns paràmetres urbanístics aprovats i que el canvi el afavoreix molt. Qui guanya d'aquest canvi?

Anònim ha dit...

Com van a compensar els propietaris del sector al poble per no fer el parking? Estem parlant de diners i equipament. Només deixen de fer el parking?

Anònim ha dit...

En la nova reunió, "de paso" que expliquen que pensa fer el PP amb l'Horta i el PAT que s'han tret de la mànega. El Sr. Alcalde no pot dir que no sap res, que estava en la reunió de presentació (foto a "la Gaceta")

Anònim ha dit...

Està molt bé això del consens quan necessite que aprovem una cosa entre tots per a no tindre problemes, però després, quan no m'interessa, torne a la majoria pura i dura!!

Anònim ha dit...

Com es pot creure que fa falta sol terciari, després de requalificar-li a Mercadona 65000 m2, i demanar-li a València que en compte de vivendes VPO faça en Mahuella sol terciari?. Quins interessos hi han en que ara siga sol terciari tot?.Perquè d'entrada no es feu el polígon com terciari -era lo que tocava per la ubicació privilegiada que té?.