dimarts, 15 de juliol del 2008

Reunió urbanisme: Cessió de la gestió del Cementir I

26 de juny de 2008

La reunió va ser convocada per l’Alcalde per a treballar, negociar i acordar un Reglament d’us del Cementir Municipal. Des del BLOC, tal i com li varem fer saber a l’Alcalde en l’anterior reunió, (REUNIÓ DE TREBALL D'URBANISME) hem demanat que no només es negocie i es busque el consens en aquelles coses que li interesse a l’equip de govern o siguen conflictives i que el PP vulga traure per consens, sinó en aquelles coses on el BLOC puga aportar el seu granet de sorra.

Be, vos conte tot açò perquè al començament de la reunió, el BLOC va demanar pel Conveni que està redactat i preparat per a signar. El Sr. Alcalde no el tenia preparat, però el va buscar i li va donar lectura. (El Conveni, és el contracte que es farà el traspas de gestió del Cementir, les condicions econòmiques, de propietat i totes les clàusules que ha marcat l'Arquebisbat per a fer eixa cessió de l’us)

El BLOC va demanar una còpia del conveni per tal d’estudiar-lo i mirar legalment les possibilitats existent, però el Sr. Alcalde ens va negar eixa possibilitat, per tant el BLOC, un partit amb representació a l’Ajuntament, que ha de pronunciar-se davant un tema i que necessita temps per a estudiar els expedients, tant tècnica com políticament, no disposa de tota la documentació.

No entenem la raó per la qual el Sr. Alcalde, Jose Rafael Tamarit, no ens deixa tindre una còpia del conveni. No vol facilitar-mos la llavor? Per que, pot ser que si disposem d’eixa informació amb temps pugem trobar alguna cosa que ells no volen que veiem? Quin es l’acord que no podem disposar amb temps d’una còpia?, hi ha alguna cosa que volen amagar o que passe desapercebuda? Volem pensar que no, però estes actituds que no son noves en el PP d’Albalat, ens diuen que hi ha alguna cosa que no deu estar massa clara.

Be, a partir d’ací, la llavor del BLOC en este tema està nugada de mans ja que el més important de tot, el Conveni que es signarà amb l'Arquebisbat, el Sr. Alcalde no ens deixa disposar d’una còpia. Però el Sr. Alcalde insisteix amb que hi ha que negociar el Reglament d’Us del Cementir, un document estandar que no serà molt diferent del que puga haver en Meliana, Museros, València o Madrid.

En que quedem, ho negociem tot o només el que li interessa al PP?

1 comentari:

Anònim ha dit...

qui té por d'ensenyar els papers, és perquè té alguna cosa que amagar