dimarts, 15 de juliol del 2008

Reunió urbanisme: Cessió de la gestió del Cementir II

1 juliol de 2008

A l’inici de la reunió el BLOC va preguntar al Sr. Alcalde si el Conveni s’anava a negociar. El Sr. Alcalde Jose Rafael Tamarit ens va dir que NO. L’excusa que posa el PP per a no negociar-lo és que l'Arquebisbat ja ha dit l’ultima paraula i no menejarà ni una coma.

Açò ens ha confirmat que les coses no han canviat molt amb el nou Alcalde, negocien el que volen i el que no ho aproven unilateralment. El BLOC ja li vam manifestar-se en este sentit i li vam dir al PP que no anem a entrar en eixa dinàmica, si volen negociar, ho negociem tot i no el que al PP li convé.

A partir d’ací la reunió ja not te cap sentit ja que el PP ja te tancat el mes important de l’expedient, el Conveni amb l'Arquebisbat.

El BLOC hem tingut l’esperança que a partir de la moció de censura, les coses anaven a canviar, però està vist que no, algunes coses continuen igual, això si amb “talante”. Això ho han après del Sr. Zapatero.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens vols dir que és l'Arquebisbat qui marca la política urbanística de l'Ajuntament, portant a aprovació un document -conveni- signat i tancat, del qual el sr. Alcalde del poble no pot canviar ni una coma?
Açò és llibertat religiosa reconeguda a la Constitució, o és la llei de l'embut?

Anònim ha dit...

Qui són ells per a apropiar-se del cementiri i dels metres quadrats d'aprofitament ??, quan les compres del camp on s'ha fet el cementiri les ha pagat el poble, i no ells?

Anònim ha dit...

No entenc que els del PP estiguen tant preocupats pel finançament municipal i facen reunions comarcals per a poder quadrar els pressupostos dels pobles de l'Horta Nord, i proposen "posar en valor el patrimoni municipal", i per altra banda, graciosament i com si parlàrem de quatre duros, li regalen a l'Arquebisbat, a canvi de rés, més de 900 metres quadrats de techo d'un solar que, d'altra manera, seria municipal. Quina poca vergonya!!