dimecres, 23 de juliol del 2008

Ple Ordinari de l’Ajuntament d’Albalat per al 31 de juliol

Demà dia 24 els regidors del BLOC assistiran a la Comissió informativa de caràcter general, comissió que es celebra abans de cada ple ordinari, per a replegar la documentació que anirà per al proper ple del 31 de juliol (suposem que serà en esta data, esperem confirmació oficial).

En l’ordre del dia, cal destacar els següents punts:

- Acord aprovació Conveni per a la cessió gratuïta del dret d’ús del sól amb reserva de drets urbanístics corresponents, gestió i administració del Cementeri Parroquial a l’Ajuntament d’Albalat per part de l’Església Catòlica.

- Acord aprovació definitiva de la modificació del Pla Parcial “Espais de l’Est” a instàncies de l’Agrupació “Espais de l’Est”.

- Modificació puntual núm. 2 a la homologació Modificativa del Sector industrial. (Modificació del sector industrial per a que puga instal·lar-se un hotel entre altres coses).

- Acord d’aprovació de les Bases Reguladores del procediment d’adjudicació de vivendes, garatges i trasters en règim de protecció pública en el municipi d’Albalat dels Sorells.

- Reglament d’us de les instal·lacions esportives.

- Ordenança reguladora del preu per serveis d’activitats esportives.

- Ordenança reguladora de la taxa per prestació de servei de Cementeri Municipal.

- Mocions, (Demà vos direm les mocions que el BLOC presentarà per al proper Ple)

Com veieu, un Ple que va resultar llarg, dueu-se el sopar si voleu vindre, però també molt interessant ja que es tractaran temes molt importants i amb prou discrepàncies. El PP ha esperat tot l’estiu per a bombardejar amb un grapat d’expedients. Com deia aquell, s’ho menjarem tot d’una menjà i ho cagarem tot d’una caguerà. Amb perdó de la taula.

Ja ho sabeu, no vos ho perdeu. Recordeu Segurament Ple el dia 31 desprès de la festa dels Sants de la Pedra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El BLOC denúncia que el PP d'Albalat dels Sorells s'adjudica el 86,5% de les indemnitzacions