divendres, 22 d’agost del 2008

LES COSES NO HAN CANVIAT GENS A L'AJUNTAMENT D'ALBALAT

Com tots sabreu, el Sr. Alcalde d'Albalat dels Sorells ha obert expedient a 10 treballadors del nostre Ajuntament. Podeu vore les noticies a la premsa o al blog www.noticiasalbalat.blogspot.com
Be, de moment no anem a comentar res de les causes, motius, maneres i motivacions per les quals s'ha arribat a este estrem. Sobre tot per respecte al que ens han transmet els treballadors afectats que ens han demanat poder resoldre l'assumpte a bones.

Però, això no lleva que el BLOC com a partit amb 2 regidors a l'Ajuntament s'interesse pel tema i vullga estar assabentat del que ocorre i com es du el tema tant per part de l'Alcaldia com per part dels treballadors. Per este motiu, vam presentar per registre d'entrada una sol·licitud en la que es demanava:

1- Poder tindre accés a l'expedient obert per l'Alcaldia.
2- Notificació de la resolució de l'expedient.
3- Còpia de l'expedient quant este estiga complet.

Doncs be, hui 22 d'agost a les 15:40 el portaveu del BLOC, Nicolau Claramunt ha rebut una resolució del Sr. Alcalde, Jose Rafael Tamarit Sotomayor, en la que es denega la petició de consulta pels següents motius:
"Considerando que el expediente para el que se solicita acceso es un expediente de carácter disciplinario incoado por esta Alcaldía a empleados de esta Corporación, que se encuentra en su fase inicial, entendemos que,k en el estado en el que se encuentra, no resulta preciso para el desarrollo de su función de concejal.
Considerando, en cuanto al derecho al acceso libre recogido en el art. 15 del ROF, que tampoco se da ninguno de los casos enunciados en el mismo:
a) El concejal solicitante no ostenta delegación en materia de personal.
b) No es asunto que vaya a ser tratado por órgano colegiado del que forme parte el concejal solicitante.
c) No es documentación de libre acceso para los ciudadanos, en virtud de lo preceptuado en el art.37 Ley 30/1992, de 26 de noviembre, al tratarse de un expediente de carácter disciplinario no finalizado."

Com veieu, el Sr. Alcalde Jose Rafael Tamarit Sotomayor no vol que el BLOC veja l'expedient. A tot açò, es una apreciació subjectiva d'ell, ja que no hi ha cap informe tècnic-juridic que l'avale.
Es veu que el Sr. Alcalde ha tingut von mestre en estos assumptes.
Eixa es la democràcia del PP?
Com podeu vore, l'ùnic que ha canviat a Albalat es la vara d'Alcalde que abans la tenia Almenar, res mes.

Vergonyos!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿pero es que ha habido algún cambio en este puto ayuntamiento? Siempre han mandado los mismos; los mismos perros, con diferentes collares. ¿o te creías que sólo por que a Vicente Jesús lo tirasen los suyos como a un perro, esos mismos que le jaleaban y apoyaban en todo lo que decía y hacía iban a cambiar de modales?

Anònim ha dit...

recorde certa pintada ja fa temps tapada:
NI LA POLICIA NI L'AUTORITAT,
PODEN AMAGAR LA VERITAT.