dimecres, 12 de novembre del 2008

COMISSIÓ INFORMATIVA ORDINARIA

El proper dijous 13 de novembre, els regidors del BLOC assistiran a la comissió informativa de caràcter general prèvia al ple que es celebrarà el 19 o 20 d'este mes. (el ple es tenia que haver celebrat a finals d'octubre, però el PP no l'ha convocat fins ara, incomplint així el que ells varen aprovar en ple sobre la celebració dels plenaris.)

En la comissió se'ns informarà dels punts que es tractaran al ple de la setmana vinent.

Per la nostra part hem presentat per registre d'entrada 5 mocions:

1. Sobre modificació de les retribucions dels regidors, on demanem que per assistència als òrgans col·legiats de l'Ajuntament tots els regidors cobren el mateix, fins ara hi ha una diferència de fins 85€ per assistència a favor del PP. En esta proposta es disminueix el total anual a percebre per tots els regidors en 9.710 € amb el que contribuïm a cobrir el remanent de tresoreria que ha generat el PP de -986.612,59 € que s'ha de compensar en l'exercici de 2009.

2. Modificació de l'estructura i finançament de les actuals Festes Majors d'Alblat amb la creació d'una comissió que proposarà canvis amb l'objectiu de rellançar, reestructurar i potenciar les festes.

3. Que es facen efectives les subvencions per a llibres que al curs 2007-2008 encara no s'han donat i que s'ajunten amb les del curs 2008-2009 per a rebre-les abans del mes de març.

4. Creació d'una comissió per a la potenciació del xicotet i mitjà comerç d'Albalat així com iniciar converses amb les empreses que encara estan ubicades al casc urbà per tal de que, en cas de que es traslladen, ho facen dins d'Albalat.

5. Derogació de la normativa autonòmica que concreta la manera en que s'ha d'impartir l'assignatura d'Educació per a la ciutadania als centres educatius valencians.

De moment tot això, estem preparant més mocions per a presentar-les demà a la comissió. Ja vos informarem.

1 comentari:

josep ha dit...

N'hi ha que preguntar per l'existència d'una oficina d'objectes per duts a l'ajuntament. Podria estar donant-se el cas que algú molt espavilat li està treguent profit a la bona voluntat dels Albalatans, quedant-se amb els objectes que alli es depositen.