dijous, 30 d’octubre del 2008

Albalat dels Sorells tanca l'exercici econòmic de 2007 amb 545.619,50 euros de dèficit.

Declaracions manades als mitjans de comunicació despres del ple de 30 d'octubre de 2008. Estretes de la intervenció del BLOC al plenari.


La liquidació de l'exercici pressupostari de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells de l'any 2007 es va tancar en ple extraordinari el 30 d'octubre de 2008 amb un resultat pressupostari ajustat de – 545.619,50 € i un romanent de tresoreria per a despese de -986.612,59 €.
Amb un retard considerable, ja que la liquidació de l'exercici de 2007 normalment es fa al mes de març, l'equip de govern del Partit Popular va presentar l'estat d'execució d'ingressos i despeses, en el que cal destacar una baixada generalitzada dels ingressos directament relacionats amb la construcció.

Per al portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells, Nicolau Claramunt, “son unes males dades que demostren que el pressupost que en el seu dia va presentar l'equip de govern del PP, no s'ajustaven a la realitat i han segut una mala eina per a l'economia del nostre poble”.
En este sentit es manifesta el regidor del BLOC dient que, “estem preocupats pel resultat de l'exercici de 2007, però ens preocupa molt més el resultat que eixirà del present exercici, ja que l'equip de govern del PP no ha presentat a hores d'ara el pressupost de 2008.” Continua dient Claramunt que, “Si l'any 2007 que l'economia funcionava be, encara a ple rendiment i no hi havia crisi vam tindre un resultat tant roín per al nostre poble, ara en 2008 en plena crisi, el resultat econòmic pot ser desastrós. Per que hem de recordar que el PP encara no ha presentat els pressupostos del 2008, per tant en tot el que duem de 2008 el PP està aplicant i prorrogant els pressupostos de 2007, estos que ara s'han tancat i que tan mals resultats han donat. Si els pressupostos de 2007 van ser roïns, es podem imaginar com seran els resultats del 2008 aplicant els mateixos pressupostos.”

Ja fa un temps que el BLOC va preguntant pels pressupostos de 2008, ho van fer al mes d'abril en ple ordinari i en diverses publicacions i mitjans de comunicació, però resulta evident que l'equip de govern del PP ja no va a presentar eixos pressupostos i passaran directament als del 2009.

Continua dient Claramunt que “el BLOC se sent en l'obligació de recriminar a l'equip de govern del PP el que no tinguem uns pressupostos per al 2008 i mes quan s'ha demostrat que els que continuen vigents, els del 2007 eren uns pressupostos roïns. El PP ha actuat irresponsablement i les conseqüències les pagaran tots els veïns i veïnes amb una reducció generalitzada de les despeses per a compensar la mala gestió del PP.”

Finalitza el portaveu del BLOC dient “el PP ha basat tot el creixement d'Albalat dels Sorells en el sector de la “rajola” i quan este ha fallat, les arques municipals s'han ressentit. Un fet que des del BLOC ja anunciavem. Però es el PP el que governa.”

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Este foro de plenos es lo que mejor de toda la semana, asi se puede debatir como se lleva la gestión de Albalat.

Gracias por comentar los plenos.

Saludos.

Anònim ha dit...

A vore si ho entenc bé: uns pressupostos que per al 2007 no valen (i mira que tiraven "en polvora de rei") i que generen un "forat" de quasi un milió d'euros (res, com si foren quatre duros), sense més discussió s'estàn aplicant en l'any 2008?.Però estem tots locos o que? Si no valien per al 2007, com valen per a enguany?. ALGÚ TINDRIA QUE ANAR ASSUMINT RESPONSABILITATS, I LA OPOSICIÓ TENIA QUE ANAR DESTAPANT ALS "IRRESPONSABLES".

Anònim ha dit...

Estos son los últimos presupuestos del Sr. Almenar a los que plantaron cara los 6 concejales del PP. ¿Ya no os acordais? Que poca memoria tienen algunos.

Anònim ha dit...

No hem faces riure, "anónimo". Si plantar cara és alçar la mà i APROVAR-LOS AL PLE (HO VAIG VORE AMB ELS MEUS ULLS, NO M`HO HAS DE CONTAR), serà allò que dius.
Els 7 del PP voten TOTS SEMPRE EL MATEIX, i són identicament els mateixos que la passada legislatura. El teu argument és un poc "infantil", crec.

Anònim ha dit...

¿Resulta "anónimo", que yo no era, pero si que estaba? ¿Como puedes pensar que es así?. Los siete concejales del PP iban en la misma lista, deciden juntos, y votan juntos los puntos del orden del dia, convoque el pleno el sr. Tamarit o lo convocara el sr. Almenar. NUNCA EN UN PLENO HAN VOTADO DIFERENTE.
Bueno, si, perdona: en el pleno en que se "cargaron" a Almenar, él votó en contra de la moción de censura y los otros 6 a favor.

Anònim ha dit...

Maedeusinyor!!!! en este poble encara vos pasa poc.
Resulta que del bombo i platillo, resepciones, comidas, regalitos, gasto i gasto, ha derivat en un dèficit de mig milió d'euros. Resulta que la jugada del PP ha fet perla. Que no fan mes que dir-li al PSOE que reconga que hi ha una crisi i que es pose en marxa, i en raó crec, (espavila Sapatero, com deia Xavi Castillo). Pero ells, els del PP tot i sabent que hi ha una crisi, continuen gastant a bombo i platillo i pareix ser que el 2008 creixerà el dèficit.
Però dic jo que això es el que va votar el poble en les passades eleccions no?

Sabeu que vos dic que encara vos pasa poc.

Anònim ha dit...

presupuestos es pre- (antes de) y no post (después). ¿Cúando piensan presentar a pleno estos del PP los pre-supuestos de 2009, allá por fallas?. ¿o es que tienen miedo de no poder sacarlos adelante, con 7 concejales de 11 que son? HAY QUE EXIGIR RESPONSABILIDADES YA. DIMISION DEL CONCEJAL DE HACIENDA, QUE HA DEMOSTRADO QUE ES UN INCOMPETENTE.

Anònim ha dit...

Anónimo: mejor que comentar los plenos, es vivirlos en directo. Anímate y ve, que te gustarán algunas actitudes. Mollet: se te ve el plumero que eres bloquero.

Anònim ha dit...

Si, si, pa fiar-se dels socialistes estem. El PP te diu que no en prepotència, el PSOE te diu que no amb "talante", però: "con talante te la meto por detras y por delante"

Anònim ha dit...

Sapatero pum pum, sapatero pum pum, eres el sapatero de miamor. Si señor.

Anònim ha dit...

Que mos paguen lo que mos deuen. 5.000 milions d'euros anuals. Això ni el PP ni el PSOE volen. Es posen d'acord mes del que diuen i ens fan creure.

Anònim ha dit...

Aneu aspai que ara voldràn replegar els diners que s'han gastat i que deuen amb multes d'aparcament i altres coses. Esta vesprà la policeman que estava de guardia ha ficat lo menos 10 multes (es deveres com si menjares peres i les cagares sanceres). 10 multes a 70 pavos cada una... 700 ebros 3n menos de mig hora. No es ninguna broma he vist les multes.
La caguen i mos fan un forat de mes de mig milió d'euros per burros, gastaors i pocavergonya i encara ens ho volen cobrar multantmos.
QUE POCA VERGONYA I QUE MALA SOMBRA.

QUE SE BAIXEN EL SUELDO QUE TENEN QUE COBREN UN MILIÓ A L'ANY CADA U I DAMUNT PER A FER-HO MALAMENT.

MIRA, SE M'ANSEN LA SANGGGGGGGGGGG

I ENCARA ELS VOTARAN A LES PRÒXIMES ELECCIONS.

Anònim ha dit...

Perdonad que os pregunte en castellano, soy una chica de Valencia capital y no controlo mucho el valenciano , me interesa ir el Jueves al espectáculo de Xavi Castillo. ¿sabeis si quedan entradas, cúanto valen y dónde es? Gracias