dimecres, 21 de gener del 2009

La seu comarcal del BLOC rep dos actes vandàlics en menys d’una setmana


Noticies Albalat dels Sorells - Hui dimecres 21 de gener de 2009 la seu del BLOC de l’Horta Nord ha aparegut amb pintades. Fa escassament 6 dies, el BLOC de l’Horta Nord va denunciar l’atac dels intolerants i antidemocràtics, desgraciadament, hui han tornat a actuar.
El BLOC torna a condemnar este atac contra la democràcia i demana als poders públics que fiquen els mitjans necessaris per identificar els autors de tots els actes vandàlics i de terrorisme que pateixen les forces democràtiques d’este país.

Font: http://www.valencianoticias.com/noticias/valencia-provincia-la-seu-comarcal-del-bloc-rep-dos-actes-vandalics-en-menys-d-una-setmana-0

3 comentaris:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Anims i no vos deixeu amedretar!

Ens ha agradat el teu blog. Nosaltres en fem un des d'Antella, demanant la dimissió de l'actual alcaldessa. Us demanem que ens ajudeu a difundir aquesta iniciativa. Sincerament, els veïns i veïnes d'Antella(Ribera Alta,PV), ja no podem més. Ajudeu-nos, donant-nos idees o simplement visitant el blog.

Moltes gràcies!

www.antella.tk

Anònim ha dit...

antella independència.segur que eixa alcaldessa és del pp. No n'hi ha cap del pp que siga bo. a per ella, que és femella!

Anònim ha dit...

si, si vosatros burleuse dels del pp, rochos catalanistes!!. Ya me teniu hastals collons.