dimecres, 7 de gener del 2009

L'equip de govern del PP cedeix 2500 m2 dels Espais de l'Est a Xebec.

De moment tenim la informació que ha eixit en la web de l'Arxidiócesis de València, podeu vore-la en el següent enllaç: http://www.archivalencia.org/contenido.php?pad=6&modulo=37&id=2157&v=50.

El passat 30 de desembre vam demanar per registre d'entrada poder vore el conveni signat entre l'Ajuntament i el centre de Formació Xebec, depenent de l'Opus.

En un primer moment anem a esperar més informació per a valorar este fet, encara que en principi tenim molts dubtes del benefici que eixe conveni puga dur al conjunt del poble d'Albalat.

1 comentari:

AVALL ha dit...

Els de la "Obra" ja han arribat a Albalat de la mà del nou alcalde. El nou alcalde s'ha afanyat per a que tots els albalatans paguem les despeses del cementeri catòlic (que passa a ser públic!), mentre els qui no som creient haurem de soterrar-nos en qualsevol descampat i pagant-ho tot amb diners particulars. Que això la constitució de país aconfessional no s'aplica en Albalat, que no, que no. I ara els cedix 2500m2 sense consultar a ningú, com si el poble fóra d'ell. I d'ací uns anys faran un col·legi concertat de l'Opus o el centre d'adoctrinament, que per al cas és lo mateix.
En fi, es nota com puja este nou alcalde en la jerarquia pepera, a base de favors als amiguets pepers.