dijous, 15 de gener del 2009

UN NOU ACTE VANDÀLIC CONTRA EL BLOC


Noticies Albalat dels Sorells - La seu comarcal de l’horta nord d’Albalat dels Sorells ha aparegut amb pintades esta matinada.

No es nou que els membres del BLOC i les seves seus pateixen actes vandàlics i de terrorisme. Des de la transició els partits i persones vinculades al valencianisme polític han patit tot tipus d’agressions dels intolerants.
Huí, li ha tocat el torn a la seu comarcal del BLOC de l’Horta Nord, també es seu local del col·lectiu d’Albalat dels Sorells. Els vàndals van aprofitar la soledat i obscuritat de la nit per a perpetrar els fets.
El BLOC ha condemnat este atac contra la democràcia i demana als poders públics que fiquen els mitjans necessaris per identificar els autors de tots els actes vandàlics i de terrorisme que pateixen les forces democràtiques d’este país.

Font: http://www.valencianoticias.com/noticias/un-nou-acte-vandalic-contra-el-bloc-0

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de la transició la dreta feixista i espanyolista, anti-valencianista ha atentat contra les seus del BLOC, amb bombes, si, si, BOMBES. Si no vos ho creeu, mireu els periodics de la transició i ho confirmareu. Fins i tot van arribar a matar a gent.
Terroristes fora del País Valencià

Anònim ha dit...

No podran ni callar-nos ni aturar-nos. Si s'adoneu han taxat la paraula valencià. Que curiòs no? Sembla ser que els molesta que siguem i ens declarem valencians. Ells són els nazis que es pensen que només ells són valencians. Cal continuar la tasca que estem fent i sembrar l'estima a la nostra terra i a la nostra llengua. Cal construir... destruir i fer mal és molt fàcil, ho pots fer d'amagat i per la nit, com els covards. Ànim i endavant!!!