dimecres, 22 de febrer del 2012

DEMÀ DIMECRES MANIFESTACIÓ EN SUPORT ALS ESTUDIANTS

Demà dimecres 22 de febrer de 2012, una manifestació baix el lema "SOM EL POBLE, NO L'ENEMIC", convocada a les 18h a la porta de l'IES Lluís Vives i que tindrà com a destinació final la seu de la Delegació del Govern.

Dijous 23 de febrer a les 19h concetració davant l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells  contra les retallades. "NO A LES RETALLADES. EDUCACIÓ PÚBLICA"

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Allí estare...

Anònim ha dit...

Yo també estaré!!!
I ojalà demà estiga la plaça de Albalat plena de gent, els peperos i la policia se cagarien damunt, jajaja!!!

l.m. ha dit...

l.m.
per desgracia no hem serem molts.

Anònim ha dit...

Hem de parlar amb familiars i amics per a que vinguen a recolzar la convocatòria. Hem de correr la veu.

Anònim ha dit...

Rodrigo Rato de BANKIA (que s'ha engolit a bancaixa) cobra 2'3 milions d'euros en 1 any i els alumnes del IES Lluís Vives no tenen calefacció ni la Conselleria cobreix les baixes de professors. I si protestes et calfen a porraes i et detenen. No tenen vergonya!!!
Valencians ja n'hi ha prou!!!
Per la dignitat del nostre poble tots al carrer.
Hui van a per ells demà aniran a per tu.

Anònim ha dit...

A hores d'ara, encara no ens hem mogut en la manifestació. Fa més d'un hora que ha començat i no podem ni menejar-nos. El centre de València està a parir de gent. #Primaveravalenciana

Anònim ha dit...

Gràcies per la vostra implicació en l'acte de hui. Ha segut un èxit.

RATA PENADA ha dit...

Hola a tots, pues si que anem be bigardos amb cascos, escuts i porres maltractant a menors d'edat aixi amedranta la delegada de gobern als xiquets valencians, no pot haver cap crit descordant i no , no alçes la veu ni demanes pels teus drets que tembe tindras PORRA, i a mes a mes et tractaran d'enemic, i a la resta d'estupits feixistes escusansen de la manera mes infantil "la manifestacion no esta autorizada, estan invadiendo al via publia y los derechos de otras personas para circular por ella" que pasa que quant guanya la champions el Barça o el Madrid i els aficionats colapsen les ciutats no hi han porres per defensar els drets de les persones que volen circular. Aço es diu PAN Y CIRCO i tots aquells que no traguen i reclamen els seus dretes PORRA que per ha la delegada del gover valencia i membre del PP l'unic dret que tenim es el dret a ser considerats com l'enemic i el dret a tindre racions de PORRA tinges 10, 20, 30 o 80 anys es te igual, cada colp que peguen a la societat es un colp a la democracia.

Delegada de gobern dimisio.
Cap de policia a la preso.
Fabra mentider.
Canal 9 manipuladador

Aço es el mes paregut al estat policial que sempre esta al servei el politic feixista per oprimir en esta cas "al enemigo".

LAMANTEBLE.

PP PARTIT PODRIT